BRCHA 79 Napisano Octobar 20 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Друштво треба ми помоћ а тиче се скутера из наслова.Вечерас улетим у неку рупу (срећом да нисам пао) и одмах након тога угаси минсе сва струја на скутеру (табла и светла) али мотор иде најнормалније,прима гас регуларно….међутим,пошто сам излазио и на аутопут станем са стране да видим о чему се ради и угасим скутер.Након тога су симтоми следечи:Када се да контакт не сија табла,не пали се ни једна сијалица (као да нема струје уопште) само се чује пумпа за гориво како одради своје.Проверавао сам каблове колико сам могао,осигураче заменио све ( отишао до пумпе купио нове) ма какви.Једино што се дешава је када није на контакту а извадим жути осигурач (20А) и вратим га он попали таблу и угаси је.Да ли неко зна на шта да обратим пажњу.Хвала пуно унапред Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Octobar 21 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Osigurače si eleminisao, sad moraš napasti dzekove...negde nemaš vezu u instalacije Napred iza centralne make ili nazad kod nosača motora tražio bi problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Морам да поскидам целу пластику лепо и све да видим да ли је на месту.Ал шта може од ударца у рупу да буде није ми јасно мајке ми.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5759 Napisano Octobar 21 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Натегнута инсталација и конектор који је до пола излетео. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Octobar 21 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće SYM da ima nategnute instalacije, štede materijal u milimetar majku im. Meni se na Pežo Tweet, što je SYM Symphony sa nalepnicom, iščupao konektor, pa prednje svetlo nije radilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Расклопио сам га скоро целог и на крају нисам нашао ништа од тога.Нити је нешто пукло нити фали нити џек није до краја (бар да сам ја видео) . Исто не реагује уопште само се чује пумпа за гориво. Да ли има неки добар електричар ту у блоковима Сигуран сам да он има решење Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Octobar 21 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, BRCHA said: Расклопио сам га скоро целог и на крају нисам нашао ништа од тога.Нити је нешто пукло нити фали нити џек није до краја (бар да сам ја видео) . Исто не реагује уопште само се чује пумпа за гориво. Да ли има неки добар електричар ту у блоковима Сигуран сам да он има решење Sent from my iPhone using Tapatalk Gore navedeni Rajko Arakis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...