pile 1008 Napisano Decembar 2, 2024 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nije Mts u pitanju nego A1 Danas mi je istekao ugovor i sad bi trebalo da produžim ugovor ali kako izbokosovati neki popust na pretplatu. Da li podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera pa čekati da ponude neki popust ili kako bi bilo najbolje odigrati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 498 Napisano Decembar 2, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, pile said: Nije Mts u pitanju nego A1 Danas mi je istekao ugovor i sad bi trebalo da produžim ugovor ali kako izbokosovati neki popust na pretplatu. Da li podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera pa čekati da ponude neki popust ili kako bi bilo najbolje odigrati? u sustini, ide ovako: 1. Nazoves novog operatera da hoces da predjes kod njih 2. Oni ti posalju na adresu ugovor koji poptisujes da bi oni imali pravo i osnov da pokrenu prebacivanje broja u svoju mrezu (salju ti i Izjavu o odustajanju od ugovora) 3. Tvoj trenutni operater te poziva, kada im se slucaj nadje na stolu, tj njihova Sluzba o brizi o korisnicima i nudi vec nekakve povoljnosti da ostanes 4. Kada prihvatis i oni odbiju zahtjev za prebacivanje broja, ugovor koji si prije toga potpisao sa novim operaterom postaje odmah nistavan 5. Za svaki slucaj popuni i Izjavu o odustajanju od ugovora koju si dobio sa prvobitnom ponudim i putem poste posalji na adresu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4483 Napisano Decembar 2, 2024 Svrati cesto, 3588 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pile je napisao: Nije Mts u pitanju nego A1 Danas mi je istekao ugovor i sad bi trebalo da produžim ugovor ali kako izbokosovati neki popust na pretplatu. Da li podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera pa čekati da ponude neki popust ili kako bi bilo najbolje odigrati? U novembru mi isticao ugovor za A1 internet. Nekoliko dana pred istek dobio poziv sa ponudom od 1520 din umesto 1720 na sajtu. Trebalo je samo da kazem da hocu i sve zavrseno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17956 Napisano Januar 8 Integrisan, 5299 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi lopovi opet povecali usluge Koja sljam firma juju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 8 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam preko sindikata na poslu 5 brojeva, sada treba da ih prebacim na sebe bez sindikata. 2 su MTS, 3 Yetel i sada ne znam gde da odem i ko ce mi dati najbolju ponudu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 8 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja pitanje ako neko zna: Broj kupljen davno, pripejd u MTS i tom prilikom potpisan ugovor. Da li sad opet treba da se prijavljujem nekome ili je sve ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9261 Napisano Januar 10 4_tocka_i_karoserija, 1983 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ne, ali pozovi korisnički servis, i oni će ti odmah proveriti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13314 Napisano Ponedeljak u 08:25 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je ovaj internet kartel opet podigao cene. Prvo sam ukunio box paket u MTS koji je narastao na preko 6000 dinara mesečno. Uzeo sam samo internet i kablovsku, vidim račun za januar uvećan za 300 dinara. Pa da li je moguće i normalno da su ovi računi najskuplja stavka u domaćinstvu? Samo net je manje više svuda 3000 dinara. Za optiku nema mogućnosti, za Orion ne mogu da uhvatim signal jer sam na prvom spratu. Ljudi moji, da sam ostao na tom paketu od 6300, to je trošak od 640 evra godišnje, skoro 2000 evra na tri godine! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1454 Napisano Utorak u 14:58 (promenjeno) Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Plaćao sam box 6900din pre poskupljenja. Isteklo pre neki dan. Sad je verovatno 1000din skuplje. Uzeo sam juce supernovu. Net + tv i dali su mi 14 meseci po 1 din i ostalih 10 meseci po 4100din. Kad se sve izracuna ispada 1750din mesecno na 2 godine. Ja zadovoljan. Promenio Utorak u 14:58 član bopk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4483 Napisano Utorak u 15:07 Svrati cesto, 3588 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Inernet, fiksni i mobilni+ internet kod deteta u stanu placam oko 4200 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 854 Napisano Četvrtak u 12:00 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Сад читам рачун од мтс-а и видим у табели где пише "наплата у име и за рачун другог" па испод стоји ставка NTHDCB и износ од 995дин за наплату, уопште ми није јасно о чему се ради, има ли неко од колега можда сазнање шта би могло ово да буде пошто се не јављају на телефон... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3557 Napisano Četvrtak u 13:07 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da podelim i ovde (tuđe) iskustvo, pošto sam srećnik koji ne koristi usluge MTS/Telekom/Supernove. Na konto ovih povećanih računa i tarifa, negde sam naleteo na temu na redditu. Takođe mi je pre par dana dobar drugar potvrdio isto ovo na svom primeru. Promenili mu paket sa "nešto S" u "nešto M", ubacili HBO i povećali brzinu na 400/400. Išao na šalter da se žali i oni ga iskulirali, onda zvao centralu i bio bezobrazan i vratili mu na staro, s tim da jaunarski račun ipak mora da plati kako je stigao. Kriminal. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10522 Napisano Četvrtak u 13:38 Ne silazi, 2375 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisivanjem ugovora na 24 meseca trebalo bi da imaš i zagarantovanu cenu mesečnog plaćanja. Jer, čemu onda vezivanje za ugovor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Četvrtak u 14:34 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se u ovoj drzavi ugovorom stite provajderi da ne mozes da raskines ugovor bez penala ali oni mogu da podizu cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2678 Napisano Četvrtak u 14:35 Drug član, 1304 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Blažo, Blažo... U istom tom ugovoru svi oni ostave član gde piše da može da dođe do povećanja cena ili promene uslova, da će u tom slučaju da te obaveste o tome. Nakon obaveštenja postoji i rok u kome imaš pravo pravo da raskineš ugovor bez troškova, ako tako želiš. Problem je što toga velika većina nije svesna, a mnogi i dok osveste, rok prođe, i onda jbg. Klasičan lov u mutnom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10522 Napisano Četvrtak u 15:35 Ne silazi, 2375 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pretprošle godine u avgustu istekao ugovor u SBB-u. Tri puta me zvali da potpišem novi, rekoh neću ! Šta nudite starim korisnicima ? Ništa ! Tek sam skoro napravio kombinaciju sa njima, i potpisao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3227 Napisano Četvrtak u 15:41 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Sbb, glavni kabal je kod mene, ako nesto pocne da zezaju rade klesta Tako bilo prvi put kad su prikljucivali, hocete da date dzaba ili da secemo kabal, dosli sutradan Aaa za mts pakete za mobilni, svake godine cena raste al nista se ne dobija, sad sam u decembru produžio, da kazem da imam neki popust pa posle puna cena tako da kad se sabere placam kao pre a dobio sam malo nesto vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...