milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa foruma,nedavno sam postao vlasnik primerka iz 1982 godine,i u planu mi je da ga vratim da bude čista fabrika.U prilogu su slike uživajte. Sent from my iPhone using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Octobar 17 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Легендарни модел, по гранама ако их ниси полирао нема много километара. Лети је "справа за мучење" јер вентилатор константно врти и испрача вручину у меџуножје. Ако га гањаш зна да потроши поприлично, такви су му карбуратори. Свакако машина са квалитетом којег више одавно нема, у здравље да се возаSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5368 Napisano Octobar 17 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! A ti pravac kod @Yanco a u školu restauracije i fotografije Pozdrav! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Легендарни модел, по гранама ако их ниси полирао нема много километара. Лети је "справа за мучење" јер вентилатор константно врти и испрача вручину у меџуножје. Ако га гањаш зна да потроши поприлично, такви су му карбуратори. Свакако машина са квалитетом којег више одавно нема, у здравље да се возаSent from my SM-G998B using TapatalkMeni je najmanje bitna potrošnja,ja volim da pravim miks kombinaciju sto se tice stila vožnje. Zapravo toplota mi bije izmedju kolena i poviše unutrašnjeg dela kvadricepsa,mada nisam osećao u predelu medjunožja,relativno sam skoro uzeo tako da biće vremena da se sve. Unapred hvala na svemu… Nije poliran,a ima preko 50 hiljada na satu.. Svakako trazim i masku i far da bude original nejked.A prethodni vlasnik ima i sa celim oklopom pa cu videti uzivo kada budem namestio pa sad koji ce biti lepsi dal nejked ili full oklop…Svakako hvala još jednom Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! A ti pravac kod @Yanco a u školu restauracije i fotografije Pozdrav!Jesu li loše ispale fotografije ili imam nade da budem profi fotograf? Zahvaljujem Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5368 Napisano Octobar 17 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super su, a uvek može bolje. Skoro smo komentarisali jedan oglas pomenutog kolege, pa mi je zato palo na pamet. Samo napred, i šalji slike radova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9621 Napisano Octobar 17 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep klasik! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1573 Napisano Octobar 17 Drug član, 991 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste na slikama izgleda udobno a tek kako je uzivo. Milina.... Prisetih se moje stare honde, tu su i negde godista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Super su, a uvek može bolje. Skoro smo komentarisali jedan oglas pomenutog kolege, pa mi je zato palo na pamet. Samo napred, i šalji slike radova Naravno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep klasik! Zahvaljujem!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste na slikama izgleda udobno a tek kako je uzivo. Milina.... Prisetih se moje stare honde, tu su i negde godista. Jeste on udoban,ali vlasnik mi ie dao i original sediste i mnogo mi ie bolie nego na ovom preradjenom. Ja sam inace 184cm i onda mi ovo sediste neudobno u smislu da sedalni deo je napravlien za nize osobe od mene,i onda su mi noge dosta zgrcene jer ne mogu zadnjicu da namestim u prirodan položaj. Uzivo je neobičan i ne deluje da je 82 godište. Ima tu malo estetike da se koliko toliko sredi,i da se malo prećešljaju karburatori i onda samo sipaj i vozi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Octobar 17 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaće svjedok svog vremena.Tako i treba.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5047 Napisano Octobar 17 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces da ga vozis pravi decu sto pre ako nisi...Bas je lep. Probaj da vratis originalni far i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan matic 18 Napisano Octobar 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd- Barajevo-Vranić Motocikl: Honda shadow vt125,SYM symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces da ga vozis pravi decu sto pre ako nisi...:jee:Bas je lep. Probaj da vratis originalni far i to je to. Nisam stigao,zato vozim motor nije se pojavila takva pa da širim porodicu kakva treba … Ima tu sitnice,a i naravno far led da se skloni i da bude sve original,pa neka ide život! U zdravlje i hvala puno! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Octobar 17 (promenjeno) Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ko god je stavio led far zaslužuje vruće pivo. E bukvalno je to njegov ukus. Promenio Octobar 17 član Andrej_Hotstepper 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...