Gavrilo87 36 Napisano Mart 28 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usd invervrted fork, dosta naprednija od obicne teleskopske koja je na cryisymu 300 npr... Promenio Mart 28 član Gavrilo87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8281 Napisano Jun 16 Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9@slobasuper9 Derane, el imate ovo za probati??? Jako me kopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Jun 16 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8281 Napisano Jun 16 Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...piši me na spisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5059 Napisano Jun 16 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 jesi menjao telefon ili se samo meni ne javljas? Hahahhaa Zvah te 2 puta, uzeo drug skuter sym, hoce da zakaze servis pa te zato zvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Jun 16 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo sad kad sam video da si me spomenuo setio se da si me zvao Malo mi je ovih dana tel u haosu pa ne znam gde je levo. Svakako, zovem te sad odmah dok se vozim kući A servis, neka zove na:01128887310112888744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5059 Napisano Jun 16 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, slobasuper9 said: Jaoo sad kad sam video da si me spomenuo setio se da si me zvao Malo mi je ovih dana tel u haosu pa ne znam gde je levo. Svakako, zovem te sad odmah dok se vozim kući A servis, neka zove na: 0112888731 0112888744 E to, zato sam te i zvao, da mu ne dajem tvoj broj. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 103 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za servis samo neka bude uporan kada bude zvao. Ja sam uspeo da zakažem posle nekih 10ak poziva. Nije problem da se dobije salon već je problem da se neko javi u servisu na telefon kada se prebaci poziv,pošto su u neverovatnoj gužvi.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Jun 16 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad je sezona, mnogo prodatih motocikala/skutera, tako da planirajte zakazivanje sigurno 7-10 dana unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Jun 16 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan ...piši me na spisak. Javi se na PP pa će rešimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Jun 17 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo u temi, evo jedna, okolina Ralje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5846 Napisano Jun 17 Ne silazi, 4368 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Grci kreću s ovim sokoćalom na severni pol , iz Kanade doduše. 18.000 km dug put, od toga 4.000 km zemljani, bez asfalta. SYM ADXTG 400: Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο! - SCOOTERNET SCOOTERNET-GR.TRANSLATE.GOOG Ο Δρόμος για τον Βόρειο Πόλο Με το SYM ADXTG 400, o Κωνσταντίνος Μητσάκης ξεκινά μια νέα αποστολή που σπρώχνει τα όρια των ταξιδιών με σκούτερ, επιλέγοντας να... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8281 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...e drugari, ja danas banuo do BG, rešio na brzinu šta sam imao i đavo mi ne dade mira, svratio do našeg Slobe u salon, i video konačno uživo ovo čudo, i potom i probao. Hvala još jednom @slobasuper9 na svemu. E sad... Zašto sam hteo da ga probam... Za mene je ovaj motor sam u klasi. Nema pandana. SYM je uradio ozbiljnu analizu tržišta i ko ume da gleda shvatiće da ne postoji ništa slično. Class of one. Uzeli su hondin adv750 i oprali na iskuvavanje. Sve su smanjili. Tako nekako mu dođe . Ono što je meni lično najteže je kako objasniti sebi ovaj motor.. Ovo je suštinski motor sa malim agregatom, klasa 400cc koji ima oblik skutera i automatski menjač. Kad ga provozate bude vam jasnije. Ciklistika je ciklistika motora, rupe i neravnine pije kao motor, nema onog kao na skuteru da kad zadnji pređe preko ispupčenja da te lansira dupe.. Ok, puno je para 7000e. Ali sa druge strane, kad čovek razmišlja o tome šta kupuje - razume cenu. Ja konstantno objašnjavam sebi da je skoro hiljadu evra jeftiniji od honde adv350, a nisu ni blizu. Meni je ispunio očekivanja, ono što sam mislio da jeste to se i obistinilo. Ovo je u suštini malo veći skuter od skutera za grad za svaki dan ali sa ciklistikom i snagom da može da odradi i onih par vikenda vožnje kad uhvatimo vremena pored posla i porodice, da bude jedini u garaži. ..sve mi se čini da ću pisati još o njemu.. Promenio Jul 11 član Andrej_Hotstepper 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3460 Napisano Jul 11 Drug član, 1637 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si kupio @Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8281 Napisano Jul 11 Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nisam.. (čitaj: još uvek). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3460 Napisano Jul 11 Drug član, 1637 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9ajde $lobo poguraj malo da čovek prelomi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 45 Napisano Jul 12 U prolazu, 61 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Jos je bio vruc posle Andreja ali sam imao srece da ga i ja provozam danas. Uzeti sa rezervom ovo sto pisem jer sam se uvek vozio na skuterima ali ozbiljna mašina. Vozili smo se draga i ja, malo ulice malo autoput kroz grad , nisam smeo brze od 100 da draga ne spadne ali najjaci utisak je da iako sam skuter ima 213kg i nas dvoje 150, toliko je dobro balansiran da se ne oseca putnik pozadi. Probao sam i manevrisanje na suvo i jednako ako ne i lakse od Beva koji je skoro 30kg laksi. Vesanje pozadi, samo pređe preko ležećeg jedva se oseti. Ja sam 171 tako da bi meni da je malo nizi bilo idealnije ali za 180cm top. Mana koju pominju jeste losa zastita kolena od vetra, sve ostalo je odlično. Kad bih utopio Beva ne bih razmišljao. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 45 Napisano Jul 12 U prolazu, 61 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Da je moj Uzice bi palo sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...