Andrej_Hotstepper 8565 Napisano Sreda u 08:29 Ne silazi, 3477 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Ima sve prenose moguće u rednoj vezi. A sve skupo i posebno na svoj način. Za namenu koju mu ja imam - ne opravdava cenu održavanja. Inače, fenomenalan motor. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 143 Napisano Petak u 12:48 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Još kad bi Sloba objavio cenu velikog servisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 13 Napisano pre 14 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 11. 2025. at 9:29, Andrej_Hotstepper je napisao: Baš tako. Ima sve prenose moguće u rednoj vezi. A sve skupo i posebno na svoj način. Za namenu koju mu ja imam - ne opravdava cenu održavanja. Inače, fenomenalan motor. Ima li neki drugi model ovakvo rešenje? Pitam upravo zbog eksploatacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6342 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 4669 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još Sym Maxsym TL 508, da ja znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...