Jump to content

Moto Zajednica

SYM ADXTG 400 premijera

Recommended Posts

• Drug član, 1127 postova
  • Motocikl: Pojela maca...

Pratim ovaj serijal kupovine skutera, ali stice se utisak gledajuci klip da su SYM samo lagano i nezainteresovano pretrcali...

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6341 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

I meni se tako čini. Evidentno je bilo i "zapišavanje" bmw c-400, pogotovo ako uzmemo u obzir saradnju dilera i način na koji ih prime i predstave svoj proizvod ( za razliku od Honde jel?) Ne ulazim u opravdanost... Nekako mi se oteo utisak da nisu svi zastupljeni jednako u opisu a bilo bi korektno... Svakako, rado ih gledam i uživam u serijalu. 

• Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 772 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ne znam do kog se videa stiglo ovako, ja uzmem onaj membership kad je tako neki serijal da me zanima pa odgledam.. uzeo je Zontesa 368g, odvozao vec dosta i uradio prvi servis.

E sad, Zontes definitivno izgleda najbolje i najopremljeniji je, mislim da je i @Andrej_Hotstepper probao oba i rekao da je dosta življi agregat od Syma,ali sasvim slučajno je Voja išao do Monte Karla sa 703F iz Autoprometa nedavno :D

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 3391 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Ha.. Ptošlo je skoro dve godine od tad.. Ali definitivno se sećam iznenađenja koliko  je zontes bio bez vibracija i da je vukao neverovatno... Nekako je agregat jako puterast, i prenos je bez onog klasičnog "katapult" osećaja za skuter (prvo odu obrtaji pa imaš pauzu da i varijator isprati... Na zontesu je nekako sve bilo momentalno. Zaista je fenomenalan. 

Nego mani to.. Ako sve bude kako treba, idem uskoro do Slobe da se dogovaramo, otprilike sam u glavi i rešio, jer znam da šta god drugo da uzmem sada bi imao osećaj "a trebalo je TG". 😉

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1796 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Da sada kupujem skuter, bilo nov, bilo polovan, znam da bi bio ili sym ili kymco.

To su marke "razumnih cena", a dobrog kvaliteta. Inače, u Grčkoj je sym brend korišćen od strane većine rent-a-scooter firmica, a to nikako nije slučajno.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: NEMAM

Nisam se najbolje snašao na videu default_0a-smiley.gif

Imao sam tremu od "javnog" nastupa. Plus, sve kolege su bile sa druge strane kamere pa sam se osećao kao na optuženičkoj klupi ahhahahah

Takođe nisam ja ni trebao da budem u videu ali ajde. Makar znam sad da nisam za to hahahah

Elem, drago mi je da se TG dopao svima koji su ga probali a posebno onima koji znaju da prepoznaju benefite tehničkih rešenja kod ovog skutera kao i sam osećaj u vožnji zbog istih.

• Sviđa mi se 2

• BJB Maxi Scooter Club, 6341 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

@slobasuper9

Mislim realno da se na tvoj "nastup" nema šta zameriti - sve korektno, istinito, bez uvijanja, dosta precizno, ostavio si utisak da imaš poverenja u proizvod koji prodaješ a to je jako važno :takoje:

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: NEMAM

Hvala kolega. Pa realno, jeste istina kako zboriš. Ja koristim većinu motocikala koje imamo u ponudi i realno mi to dosta pomogne u prodajnom razgovoru.

Osim toga, takođe je za osobu koja prodaje neki proizvod jako bitno da veruje u taj proizvod i to kupci vide. Ja verujem zato što ih vozim i kad to prenesem na (potencijalnog) klijenta, ne može da omane.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 3391 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Sve je super, odličan si, deluješ prirodno i opušteno - nije to lako, a po znanju si astronaut za prodavce sa kojima sam se susretao!

Gledam ja u Hondi CL500, onako, pored njega stojim, i čudim se čudu, i đavo mi nedade mira da ne prokomentarišem "zadnju vilu" i kažem, kako je Honda dozvolila sebi nedopustivo.. A tvoj kolega u hondi mi kaže da ja možda ne znam ali CL500 pre svega pravljen za off road i da je zato takva zadnja vila... 

Googlaj "CL500" 😉

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1127 postova
  • Motocikl: Pojela maca...
On 7/27/2025 at 12:30 AM, andrej. said:

uzeo je Zontesa 368g

Stiglo se upravo do tog videa sa TG-om...

99% sam znao da ce uzeti jedan od dva Zontesa...

Mozda gresim, ali deluje mi kao da je to odluceno i pre pocetka serijala..

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja