Džim Džarmuš 3502 Napisano Subota u 08:52 Drug član, 1651 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 389 Napisano Subota u 15:08 Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovaj serijal kupovine skutera, ali stice se utisak gledajuci klip da su SYM samo lagano i nezainteresovano pretrcali... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8143 Napisano Subota u 21:41 BJB Maxi Scooter Club, 6341 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I meni se tako čini. Evidentno je bilo i "zapišavanje" bmw c-400, pogotovo ako uzmemo u obzir saradnju dilera i način na koji ih prime i predstave svoj proizvod ( za razliku od Honde jel?) Ne ulazim u opravdanost... Nekako mi se oteo utisak da nisu svi zastupljeni jednako u opisu a bilo bi korektno... Svakako, rado ih gledam i uživam u serijalu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1955 Napisano Subota u 22:30 BJB Maxi Scooter Club, 772 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam do kog se videa stiglo ovako, ja uzmem onaj membership kad je tako neki serijal da me zanima pa odgledam.. uzeo je Zontesa 368g, odvozao vec dosta i uradio prvi servis. E sad, Zontes definitivno izgleda najbolje i najopremljeniji je, mislim da je i @Andrej_Hotstepper probao oba i rekao da je dosta življi agregat od Syma,ali sasvim slučajno je Voja išao do Monte Karla sa 703F iz Autoprometa nedavno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8332 Napisano Subota u 23:15 Drug član, 3391 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ha.. Ptošlo je skoro dve godine od tad.. Ali definitivno se sećam iznenađenja koliko je zontes bio bez vibracija i da je vukao neverovatno... Nekako je agregat jako puterast, i prenos je bez onog klasičnog "katapult" osećaja za skuter (prvo odu obrtaji pa imaš pauzu da i varijator isprati... Na zontesu je nekako sve bilo momentalno. Zaista je fenomenalan. Nego mani to.. Ako sve bude kako treba, idem uskoro do Slobe da se dogovaramo, otprilike sam u glavi i rešio, jer znam da šta god drugo da uzmem sada bi imao osećaj "a trebalo je TG". 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3899 Napisano pre 22 sati Malinar u pokusaju, 1796 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da sada kupujem skuter, bilo nov, bilo polovan, znam da bi bio ili sym ili kymco. To su marke "razumnih cena", a dobrog kvaliteta. Inače, u Grčkoj je sym brend korišćen od strane većine rent-a-scooter firmica, a to nikako nije slučajno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2716 Napisano pre 16 sati Drug član, 1126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se najbolje snašao na videu Imao sam tremu od "javnog" nastupa. Plus, sve kolege su bile sa druge strane kamere pa sam se osećao kao na optuženičkoj klupi ahhahahahTakođe nisam ja ni trebao da budem u videu ali ajde. Makar znam sad da nisam za to hahahahElem, drago mi je da se TG dopao svima koji su ga probali a posebno onima koji znaju da prepoznaju benefite tehničkih rešenja kod ovog skutera kao i sam osećaj u vožnji zbog istih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8143 Napisano pre 15 sati BJB Maxi Scooter Club, 6341 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Mislim realno da se na tvoj "nastup" nema šta zameriti - sve korektno, istinito, bez uvijanja, dosta precizno, ostavio si utisak da imaš poverenja u proizvod koji prodaješ a to je jako važno 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2716 Napisano pre 14 sati Drug član, 1126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Pa realno, jeste istina kako zboriš. Ja koristim većinu motocikala koje imamo u ponudi i realno mi to dosta pomogne u prodajnom razgovoru.Osim toga, takođe je za osobu koja prodaje neki proizvod jako bitno da veruje u taj proizvod i to kupci vide. Ja verujem zato što ih vozim i kad to prenesem na (potencijalnog) klijenta, ne može da omane. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5868 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 4395 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo više potenciranja da je motor "brutalan" i "podvozan", i bilo bi savršeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2716 Napisano pre 14 sati Drug član, 1126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi je negde promaklo izvinjavam se, dešava se Nesam školovala od vremena pa do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8332 Napisano pre 12 sati Drug član, 3391 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super, odličan si, deluješ prirodno i opušteno - nije to lako, a po znanju si astronaut za prodavce sa kojima sam se susretao! Gledam ja u Hondi CL500, onako, pored njega stojim, i čudim se čudu, i đavo mi nedade mira da ne prokomentarišem "zadnju vilu" i kažem, kako je Honda dozvolila sebi nedopustivo.. A tvoj kolega u hondi mi kaže da ja možda ne znam ali CL500 pre svega pravljen za off road i da je zato takva zadnja vila... Googlaj "CL500" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14787 Napisano pre 12 sati Integrisan, 7941 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da je umesto Voje bila atraktivna devojka. Sloba bi ukrstio SYM i Hayabusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 389 Napisano pre 1 sat Drug član, 1127 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2025 at 12:30 AM, andrej. said: uzeo je Zontesa 368g Stiglo se upravo do tog videa sa TG-om... 99% sam znao da ce uzeti jedan od dva Zontesa... Mozda gresim, ali deluje mi kao da je to odluceno i pre pocetka serijala.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...