the_doctor 8087 Napisano Octobar 2, 2024 (promenjeno) Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite našem kolegi @Milan81 da ne postane beskućnik. Uvukao se u sektu. Doterao je još jedan motor u kuću. Glavni udar je preživeo uz dogovor sa gospodjom da se jednog mora rešiti inače...prva rečenica gore. Pa tako... BMW R1200RT, primerak za preporuku. 2011god 53500km Koferi, dugmići, muzika, čuda, muda, nove gume - prešle 500km. Kupljen i održavan kod Marka u MAK Moto-u. Iako mi moj imenjak nije rekao da ovo napišem, ali motor je samo "toči gorivo i vozi". Milan +381605954257 Link ka PA: BMW R1200RT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R1200RT, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 53650 km, Novi Sad. Cena 7.400 € - Motori... Promenio Octobar 2, 2024 član the_doctor 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Octobar 2, 2024 (promenjeno) Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Primiću ga ja na stan i hranu dok ne nadje drugu ženu.... Promenio Octobar 2, 2024 član BaneVuk58 5 12 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8087 Napisano Octobar 2, 2024 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan dodatak: ko ga pazari dobiće intuitivnu potrebu da me vodi na ćevape koliko je ubo dobar primerak. S kajmakom i lukom. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel uzeo Gs-aPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobaaarrr Rt, ko čsaša, nek je srećna prodaja i naravno kupovina, da ga u zdravlju voziPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 2, 2024 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Meni miriše na sledeći motor od @N.F.S. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4820 Napisano Octobar 2, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Markone88 said: Meni miriše na sledeći motor od @N.F.S. Ma kakvi...meni rekao jedan covek, ko jednom sedne na boxer i oseti telelelelelelelekever , i esu - za zivota je vezan 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Dare, brzo si naučio, još samo da probas i sve će ti biti jasno. Pošto si mislio na mene, morao sam da ti odgovorimPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4820 Napisano Octobar 2, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Nole Bg said: Tako je Dare, brzo si naučio, još samo da probas i sve će ti biti jasno. Pošto si mislio na mene, morao sam da ti odgovorim Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Jok, nisam mislio na tebe. Imam ja u grupi jednog takvog sto to prica... Od kad se Brdar naljutio na mene za sprdnju oko pezota, resio sam da ulaganim s sprdnjama sa ljudima s kojima nisam bas blizak 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Brate opusti se, pa ako cu na tebe da se naljutim zbog šale onda jbg. Nemoj da se sekiras zbog mene, sve kul. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4820 Napisano Octobar 3, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ljudi - sto ćudi.... Sto zena - dvesta sisa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Octobar 3, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sto ljudi - sto ćudi.... Sto zena - dvesta sisa...SoloRider 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5534 Napisano Octobar 3, 2024 Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Jok, nisam mislio na tebe. Imam ja u grupi jednog takvog sto to prica... Od kad se Brdar naljutio na mene za sprdnju oko pezota, resio sam da ulaganim s sprdnjama sa ljudima s kojima nisam bas blizak Cuj naljutio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 3, 2024 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je pravi forumaški oglas svadja, pežo, sise, Dell-boy, pomirenje. Ide u dobrom smeru 3 17 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4820 Napisano Octobar 3, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da razresimo u kafani sta je bolje , GS ili GTR pa se vracamo da se svadjamo @Nole Bg 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan , brat Dare legenda. Ako ga ja i @m.milivojevic ne usmerimo niko nećePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 3, 2024 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Samo da razresimo u kafani sta je bolje , GS ili GTR pa se vracamo da se svadjamo @Nole Bg Uz kafu resavate ovakve nesuglasice. Gde ide ovaj svet,propada brze od bmw-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 4, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mare nije uz kafu, uz rakijuPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8087 Napisano Octobar 10, 2024 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Epizoda 2 . . . Gospodja pregleda oglase. Lista slične modele. Sumnja da je namerno stavljena jaka cena i da zato motor još nije otišao, a sve sa potajnim ciljem da oba, ipak, ostanu. Moj imenjak poriče. Maše rukama, objašnjava da ti jeftiniji nemaju aktivno vešanje, muziku... "Sviraće on tebi u garaži dok aktivno budeš spavao pored njega na hladnim pločicama" - reče ona. Tenzija raste. Idu hladni dani, a kolegi nisu zagarantovani dani pod krovom. Stanje alarmantno! Kupite njegov motor. Nastaviće se... ...ili možda neće. . . . Šalim se. Aktuelno i dalje. 4 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Octobar 10, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E baš me nasmeja ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Octobar 10, 2024 (promenjeno) Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda još stoji.....ili druga opcija...da pošalje ženu kod mene na prevaspitavanje.....toliko mogu da izadjem u susret Promenio Octobar 10, 2024 član BaneVuk58 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Octobar 10, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan U duhu teme: Menjam muža koji ne vozi motore, za onog koji vozi. Nije ograničen broj motora u garaži. Srećna prodaja ! 3 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Octobar 10, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alexandra995 je napisao: U duhu teme: Menjam muža koji ne vozi motore, za onog koji vozi. Nije ograničen broj motora u garaži. Srećna prodaja ! Gde si bila kad sam bio niko...... 3 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4820 Napisano Octobar 10, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, the_doctor said: Epizoda 2 . . . Gospodja pregleda oglase. Lista slične modele. Sumnja da je namerno stavljena jaka cena i da zato motor još nije otišao, a sve sa potajnim ciljem da oba, ipak, ostanu. Moj imenjak poriče. Maše rukama, objašnjava da ti jeftiniji nemaju aktivno vešanje, muziku... "Sviraće on tebi u garaži dok aktivno budeš spavao pored njega na hladnim pločicama" - reče ona. Tenzija raste. Idu hladni dani, a kolegi nisu zagarantovani dani pod krovom. Stanje alarmantno! Kupite njegov motor. Nastaviće se... ...ili možda neće. . . . Šalim se. Aktuelno i dalje. Nudim 6000... Samo danas ... Nije mi interesantna kanta , nego da pomognem coeku oko spavanja ... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Octobar 10, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Dobar RT nema sta..ko god kupi nece se pokajati... Ja navijam za RT , cak i letos nas neki pajkan na rt osisa i u makazice u krivinu ispravlja kao noz u puter,, a ja zeno kupujem RT ..ali zena ni da cuje , samo kaze GS i tacka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...