Andrej_Hotstepper 7232 Napisano Octobar 1 (promenjeno) Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Zarkela said: Dešava se da se ljudi zamisle, udje im vozilo u mrtav ugao, nisko sunce... bahatost, nemarnost itd.. Al u većini slučajeva je to splet nesrećnih okolnosti. Niko ne želi da izazove saobraćajku, ali se desi. Neko u toj svojoj nepažnji prodje sa velikom srećom, nekom se zalomi... Nažalost ove godine previše motorista je izginulo. Ja sam ove godine imao samo 3-4 situacije da mi vozači automobila izlete, i to su sve bili mladi ljudi u dvadesetim i muški i ženski. Čačkaju telefone, slikaju se za instangram, prave skečeve a glava u oblacima. U auto školama treba da se stavi ozbiljan akcenat na korišćenje telefona u voznji, da se bude skoncetrisan ali ne i u grču. Ma kakve auto škole... Panduri na skuterima i deri!!! Je8la ih kamere i radari, ovo što bi im donelo para... Kad god se vozam noću ne mogu da se načudim koliko njih bulji u telefone, svima svetle glave, 60% kola. Promenio Octobar 1 član Andrej_Hotstepper 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3425 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Naprotiv, NIJE sad to sve manje bitno, da je motorista išao sporije možda bi uspeo da izbegne ženu i spasi se, ne možeš jurcati gradom i očekivati uzdati se u druge, da te svi vide i da ti niko neće izleteti, pa hoće, izleteće ti i kad te vide jer su stoka bahata, a ti se posle snalazi... jednostavno to je tako kako je, druge ne možemo menjati, ali sebe i svoju vožnju možemo tj moramo ili nas nema... nadam se da će se dečko izvući. U pravi si, naravno da je brzina bitna... tada sam tako rekao jer sam baš bio pod utiskom i stresom od događaja... Miloš je u subotu podlegao povredama, nije uspeo da se izvuče... tuga za još jedan tako mlad život... Kruže priče i da je njegova brzina bila i 200km/h, ko zna, svakako je bila jako veća nego što je to dozvoljeno u naseljenom mestu. Ja bih ovde čak postavio i pitanje da li je žena mogla uopšte i da ga vidi pri tolikoj brzini, ali to je već za drugu raspravu. Čuo sam i da je kaciga nađena dosta dalje od njega, da je spala jer verovatno nije bila vezana, jer je uglavnom nosio nevezanu kacigu. Za taj motor verovanto nije postojala odgovarajuća A kategorija jer nije imao dovoljno godina kao uslov za nju, možda je i motoro bio od starijeg brata.. Ovo je sve ono što sam načuo, tako da bih se ogradio. Ali definitivno se prešla granica po više stvari, a onda se u jednom trenutku nažalost i desi ono što nije dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Subota u 20:33 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan " Ona je puštena da se brani sa slobode. Veštačenjem je utvrđeno da je dve crte kokaina uzela u dva sata ujutru, nakon čega je legla da spava i da to dejstvo navodno nije moglo da utiče na nju tokom vožnje, jer je od trenutka konzumiranja do saobraćajne nesreće prošlo nekoliko sati - tvrdi Sanja. Ona dodaje je kod tinejdžerke u automobilu policija pronašla još jednu vrstu droge. - Pored toga što je konzumirala narkotike, kod nje je u automobilu pronađena i marihuana. Ja nikako ne znam kako je puštena da se brani sa slobode pored toliko krivičnih dela koja je počinila - ogorčena je Sanja Kalajdžija." UZELA DVE CRTE KOKAINA, PA SELA ZA VOLAN I UBILA MOTOCIKLISTU Tinejdžerka iz Ratkova puštena da se brani sa slobode WWW.BLIC.RS Tinejdžerka N. S. (18) iz Ratkova osumnjičena da je 22. septembra izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo motociklista Nemanja Kalajdžija puštena je da se brani sa... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1633 Napisano Subota u 21:34 (promenjeno) Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Od Srbije do Tokija! Mi imamo kaste, kao indusi, pa ko je jaci. "Zatim je otišla u Italiju kod majke gde, kako vidim preko mreža, uživa. Stalno objavljuje fotografije kako šeta psa pored mora, a našla je i dečka. Vidi se da baš žali što mi je ubila muža - sarkastično navodi Sanja Kalajdžija." O ovome sam pisao vec, 90% ljudi se ne kaje ni najmanje! Sve je samo igra da ne zaglave robiju. Promenio Subota u 21:37 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 140 Napisano Subota u 21:35 (promenjeno) Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo čitam vesti, htedoh da postavim, ali vidim da je već postavljeno. Ovo na žalost jeste tačno, kokain se jako brzo metaboliše, te je i efekat kratkotrajan, mada metaboliti ostaju duže u organizmu, te se u kosi mogu detektovati i mesecima nakon uzimanja. Nemam uvid u testiranje dotične na psihoaktivne supstance, ali znam da naša policija ima Dräger uredjaje, koji detektuju 5 do 6 psihoaktivnih supstanci, Benzodiazepine, Amfetamine, Opoide, Kanaboide i Metadon. Ako je ovde negativna sudski nije odgovirna, na žalost. Samo mala digresija, ko god da pije neke anksiolitike, Bensedine, Xalole, Diazepame, Bromazepame, biće pozitivan na testu i ide u pritvor, imajte to u vidu, nije dozvoljeno upravljanje vozilom sa ovim u krvi, ovo važi za nas boraniju, čisto da ne upadnete u problem. Recimo ako se najedete maka, ili ste ne daj bože na terapiji bola koja koristi Trodon ili Morfijum, te eventualno popili koji Loperamid može se desiti da padnete na testu za opoide. Promenio Subota u 21:36 član Betta 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11111 Napisano Nedelja u 06:14 Ne silazi, 2226 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo devojka je preticala kolonu i udarila motociklistu?I bez narkotika je kriva,za pogibiju vozaca motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Nedelja u 08:50 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Još će da ispadne da je drogiranje olakšavajuća okolnost za nju… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Nedelja u 09:35 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A dete pita gde mu je tata... Svaki put kad procitam ovakvu vest jos mi jace dodje zelja da vise nikad ne sednem na motor, nazalost zivimo gde zivimo i nema na pomoci, ostavljeni smo na milost i nemilost. Promenio Nedelja u 09:36 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Nedelja u 10:31 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogo kokaina i redovno se konzumira. Postao je deo prestiža. Ona je kriva, samo je pitanje kvalifikacije dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Nedelja u 11:04 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan kod drugara na slavi, od nas 10 iz drustva, samo ja i jos jedan nismo "otisli do wc-a"... A od tih 8, samo jednog boli dupe i ne krije svoju strast prema opijatima, ostalih 7 radi to tajno da ne sazna selo posto su iz tzv domacinskih porodica, a nos ima moc uvlacenja ko kirbi... Kod mene na poslu imam opravdanu sumnju da mi par vozaca koristi neku vrstu opijata, al nadredjene boli uvo da organizuju testiranje jer je velika procedura, a u slobodnom prevodu to znaci nema ko da vozi, plan prometa mora da se isprati Jednog dostavljaca osetim da bazdi na alkohol posle rute, a svi znaju da je generalno alkoholicar, opet ne mogu nista, nije uhvacen na delu, a opravdanje cistili kombi alkoholom sto sam u prvi trenutak i ja pomislio jer je jedan vozac to pored stvarno radio... I lik provali da se sprema nesto i prijavi sutradan posle ture povredu na radu, da je nezgodno nagazio i sjebao zglob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Nedelja u 12:29 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pogresilo dete, treba i ono da zivi i objavljuje storije. Zrtvu ko j..e, ne moze da se brani. Pokoj mu dusi, nadam se da je nasao mir, njegovi bliznji izgleda nece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 140 Napisano Nedelja u 23:57 (promenjeno) Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, zavisi kako je kvalifikavono delo, čemu doprinosi i ko je u kakvim odnosima sa tužilaštvom, novac, itd....A oca više nema.... Generalno kao lekar mogu samo da Vam savetujem da zbog Vas, a i zbog drugih ne sedate za volan ako uzimate bilo kakvu terapiju koja na kutiji ima trougao, čak i terapija za alergije, tipa Pressing, za mučninu Klometol, Dimigal, čak i neki antibiotici, iako nisu zabranjeni mogu da daju poremećaj ravnoteže, recimo jedan od vrlo čestih je Hemomycin. Promenio Nedelja u 23:57 član Betta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4029 Napisano Ponedeljak u 07:21 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od Aerius-a (lek za alergiju) koji navodno ne uspavljuje, 2 puta sam hteo da zaspim na autoputu letnji dan u podne, jedva došao do isključenja. Pressing je još gori, tako da - da, pazite šta pijete. Promenio juče u 07:19 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...