Gile 1727 Napisano Četvrtak u 07:51 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Za deset soma teska posla. Ali neka ti ovi iskusniji kazu. Bolje mu ubaci taj kes u kovertu, pa nek doda jos toliko i kupi Neo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11258 Napisano Četvrtak u 08:02 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Odrastao covek zasluzuje dron za odrasle.Neki Dji,od Neo pa dalje.Ili mozda polovan mini?Ovo do 10k su igracke,neuporedive sa pravim dronom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2066 Napisano Četvrtak u 20:59 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' zainteresovan neko da mu prodam Neo? Skittlesu ne treba fly more combo. Još se nisam odlučio za Flip, pa bi mi interesent možda pomogao da prelomim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2270 Napisano Četvrtak u 21:26 Drug član, 992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva je stvar. Ja sam uzimao od paše Mavic 2 Pro. Snimao sam neki period. Posle sam batalio, pao nam drom na neko ostrvo kod Budve, hvatao sam neku jahtu u hodu bez da se okrenem i gledam gde ide dron (ni ostali prisutni). Na kraju, sam se isekao od penjanja po stenama, od kaktusa mi ostalo u dlanovima par meseci posle toga vadio iglice. Dronu ništa. Al me preseklo i nekako navučen strah i batalim.Evo dole link jednog od videa što sam pravio. Imam i lepe (makar meni) slike na instagramu. Knezevic Slobodan (@slobodan_knezevicc) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 63 likes, 0 comments - slobodan_knezevicc on November 13, 2018: "Belville iz vazduha :)#dji #djimavicpro #dronephoto #dronepilot #airphoto #snimanjeizvazduha #snimanjedronom #beograd #beogradizvazduha #srbija #serbia #belgrade #novibeograd #belville #bg_ulice#slikenbg #beograduslikama #beograduzivo #belville #mostnaadi#neodoljivibeograd". Elem, zna biti i opasno. Ćale od paše je u Grčkoj u jednom momentu izvalio da je mali aviončić proleteo ispod njega.Ima slika. Da je bio par desetina m niže mogli su da se sudare. Meni je isto na NBG ostao bez signala a nisam smeo RTH da ne bi udario u soliter pa sam se uspaničio (ako ostane bez baterije i padne da ubije koga), sreća pa se vratio signal...Ostao nam jednom na krovu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2270 Napisano Četvrtak u 21:29 Drug član, 992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče propisa ja sam hteo da polažem za licencu ali sam odustao. Zakoni se samo uče uglavnom...sad sam zaboravio. Koga zanima, sve je ovde: Беспилотни ваздухоплови :: Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије CAD.GOV.RS Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1585 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan On 1/16/2025 at 9:02 AM, cezarpa said: Odrastao covek zasluzuje dron za odrasle.Neki Dji,od Neo pa dalje.Ili mozda polovan mini?Ovo do 10k su igracke,neuporedive sa pravim dronom. Pretpostavio sam da je tako. Neo onda. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...