MorskiVuk 3 Napisano Septembar 13 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MorskiVuk 3 Napisano Septembar 13 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidite koliko sam visok, ša god da sam probao, čini mi se kao igračka. Znam da je 1200GS za mene, ali moj budžet je do 4500€. Hvala na svim savjetima koje date. pre 1 minut, MorskiVuk je napisao: Ljudi pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano Septembar 13 Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema motor za tebe jbg. Gledaj neki Audi A6. 2 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Varadero 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 13 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650-1000Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 14 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan bilo vise puta: Motorcycle Ergonomics CYCLE-ERGO.COM nije resenje ali skracuje interacije,... srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5323 Napisano Septembar 14 Drug član, 798 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 1150... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 14 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1619 Napisano Septembar 14 Drug član, 864 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta god da sednes izgledaces ko da vozis BMXa. Zato biraj motor koji ti se svidja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano Septembar 14 Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 14 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, MorskiVuk said: Vidite koliko sam visok, ša god da sam probao, čini mi se kao igračka. Znam da je 1200GS za mene, ali moj budžet je do 4500€. Hvala na svim savjetima koje date. sam si dao sebi odgovor, eventualno 1150gs da uzmes, znam coveka koji je 210 i ima 1250gs i odlicno mu cuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15557 Napisano Septembar 14 Drug član, 1783 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Boban Marjanovic, 224 cm, 132 kg... znam da nije u budzetu, postavljam fotku cisto radi poredjenja. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7233 Napisano Septembar 14 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan BMW 1200RT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Voge 300 RALLY 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa 198 vozio X-Cape, a sada Tracer 9. Tenere je veliki motor npr, Versys 1000, Strom 1000…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Tdm 900 noviji injection 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za 4500 se može naći dobar GS 1200 ! Promenio Septembar 15 član srbac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 29 Napisano Septembar 16 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi gadljiv na kineze Benelli TRK502x, meni sa 195cm odlicno lezi. A i taman ti se uklapa u budzet i to su sve par godina stari motori bez nekih vecih ulaganja odmah. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan gs nije veliki motor, samo tako izgleda jer je nabudžen za tvoju visinu bih odabrao svakako enduro, podigao korman sa dodacima i promenio dogbone(1-2cm kraći) i dobio na visini.... u predhodnim postovima su navedeni veći motori, pa sad.... za visoke ljude nije od presudne važnosti visina sedišta(koja je manje više ista kod svih motora) razlikuje se u par centimetara, već ti je bitnija udaljenost od sedišta do fuzastera, e tu ima razlike...možda je tu veća razlika kod gs-a...treba proveriti, jer kad imaš dugačke noge, onda će biti puno savijene što utiče na komfor i udobnost... ako nisi zahtevan onda je trk 502 zaista za tebe dobar izbor, naročito u cenovnom rangu.. pozz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MorskiVuk 3 Napisano Octobar 5 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 9. 2024. at 18:14, sasacg je napisao: Ja sam sa 198 vozio X-Cape, a sada Tracer 9. Tenere je veliki motor npr, Versys 1000, Strom 1000… Sent from my iPhone using Tapatalk Pa pošalji sliku brate da vidim kako to izgleda sa dvometrašem.Taj X-Cape mi je zanimljiv. Kakva su tvoja iskustva, pošto ja sa scootera 50ccm prelazim u svijet "odraslih"? U CG se može naći sa malom kilometražom za pristojan novac, ali me svi (uglavnom ne-bajkeri) odgovaraju od njega. Kakav kinez, to se ljušti, crkava i te fore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas moje utiske na temi X Cape. Za pocetnicki motor idealan. Tracer 9, koji sad imam, jeste drugi univerzum, ali najvise zbog brutalne razlike u snazi. Naravno, i sve ostalo je na visem nivou, ali X Cape je mene sluzio vise nego dobro za 9000km koliko sam presao. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...