Śjedi doma 40 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: Triumph 400x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Stefan, iz Bara sam. Krajem prosle godine stvorili su se uslovi da postanem dio svijeta na dva tocka. Vrhunac znanja o motorima prethodno " gledanje par motora sto projure gradom (onaj crveni ili zeleni) mozda par marki nabrojati i to je to". Dakle apsolutno nista. Kako se realizacija ideje da postanem dio ovog svijeta blizila. Tako je i uporedo pocelo moje upoznavnje sa njim, pa i gomila pitanja koja proistekne iz toga. Ubrzo pronalazim ovaj sajt pa i preko njega forum. Provodim sate citajuci recenzije na sajtu. Skrolujem iskustva drugih sa foruma i citam pustolovine putopisa ostalih clanova sa osmjehom na licu. Ovom prilikom bi se i zahvalio svim clanovima na pruzenom zabavanom i informativnom sadrzaju koji sam nasao ovde. Elem. Ideja o prvom motoru je bila: A2 kategorija. Mogucnost off i on road. Veci motor, visok sam 188 sa 105kg ( voli se pojest) i neki retro izgled. Kako se stvari nekad namjeste u zivotu tako je u tom periodu krajem prosle godine najavljen triumph 400x. Em zbog maslinste boje u kojoj je bio prezentovan,em zbog specifikacija koje su mi odgovarale, on ubrzo postaje moj favorit. Krajem maja ove godine postajem vlasnik istog motora i ponosni clan svijeta na dva tocka sa svojih 28 godina. Posle predjenih 5000km na istom, osmjeh na licu je i dalje isti kao kada sam prvi put śjeo. Pored krivina i otvorenih puteva najveci uzitak mi pruza off road voznja. Vjerovatno to prepusujem iskustvu sekcije TET voznje u Crnoj Gori. Sledece proljece planiram da svoju garazu obogatim sa Kove 800x Pro kao licinim favoritom za moje potrebe. No do tada ko zna sto jos izadje. Svakako radujem se budicm recenzijama istih modela i njihovoj diskusiji na forumu. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 10 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i sretni ti kilometri. Jedino si malo sebican sto neces da okacis koju sliku tog ljepotana Promenio Septembar 10 član Pirotehnicar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8006 Napisano Septembar 10 Drug član, 1697 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Pridružujem se drugarskoj kritici kolege Pirotehničara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Śjedi doma 40 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: Triumph 400x Prijavi odgovor kao problematičan Valja se ispostovat . Pozdrav!!! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa lepše živeti na moru i imati motor Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Śjedi doma 40 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: Triumph 400x Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Primorje, Crna Gora i sam Balkan stvarno putevi za uzivanje. No na primorje, osim uzivanja motor je i stvar potrebe. Ljeti su tolike guzve da na auto moze da se zaboravi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 98 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9594 Napisano Septembar 10 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Śjedi doma 40 Napisano Septembar 11 U prolazu, 1 post Lokacija: Bar, Crna Gora Motocikl: Triumph 400x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1566 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 103 Napisano Septembar 11 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, pogotovo u toj zelenoj nijansi. Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 425 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 259 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Septembar 17 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha94 98 Napisano Septembar 18 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Husqvarna Norden 901, Honda VTR SP1 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep Triumph, dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 91 Napisano Septembar 18 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 9. 2024. at 16:21, milanstp je napisao: Nema ništa lepše živeti na moru i imati motor Pozdrav Hmmm nisam siguran. Ja zivim u Danskoj, imam kucu na 500 metara od mora i mogu da kazem samo DOSADNOOOOO. Nigde brda, sve ravnooo. Hahahah... No sala na stranu, ja mislim da su nasi krajevi na balkanu jedni od najlepsih za voznju. Promenio Septembar 18 član Vujka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 91 Napisano Septembar 18 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...