Никола Пантовић 11 Napisano Avgust 29 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, desilo mi se prilikom menjanja svećice na Tomos BT50 da je navoj sa glave ostao na svećici. Radi se o originalnoj glavi i sad sam u dilemi šta da radim, da li da tražim polovnu originalnu glavu ili da odnesem kod nekog metalostrugara da on ugradi novu biksnu sa navojem ili da uzmem novu kinesku kopiju iz MotoBikea? Iskren da budem sve što se danas proizvodi za Tomose je teški krš pa mi to ne uliva neko poverenje da se odlučim za kinesku glavu iz Moto Bikea. Svi predlozi su dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4488 Napisano Avgust 29 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tog motorica se glava lako skine. 4 desetke ako se dobro secam... Skini to , trk u radnju po drugu glavu , nov dihtung ( ako tu uopste i ide , vidis i to sam zaboravio ) i prs u uvo... Ta glava za taj motor nije skupa, vrv bi ti majstor vise uzeo da popravi to, a novo je ipak novo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6609 Napisano Avgust 29 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako je "navoj" u koji se uvrće svećica ostao na njoj...to otprilike znači da se neko već igrao sa njom...tj. originalni navoj je bio oštećen, pa reduciran. Imaš nekoliko opcija. Prva, možda i najbezbolnija, ako ništa nije oštećeno...da probaš da odvrneš sa svećice to što je na njoj ostalo i da ponovo (uz pomoć alata i malo lepka za navoje) vratiš na mesto. Druga je, da nađeš strugara koji će da snimi stanje i napravi (ponovo) reducir i adekvatno fiksira.....i treće, da uzmeš novu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11050 Napisano Avgust 29 Ne silazi, 2205 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje ima li nova glava?Kupi novu i zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4488 Napisano Avgust 29 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ima sigurno...ja za MZ nabavljam sta oces , mora ima i za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6609 Napisano Avgust 29 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga...20ak evra..kineska naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Avgust 29 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj to,kakvog god da je kvaliteta,nek traje 2-3 godine,staviš novu i teraj.Nema to 150 konja pa da brineš. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Avgust 29 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to svojevremeno razbusio, npravio novi navoj za svjecicu koja je isla na imt frezu, radio motoric samo tako.Vec nesto ni se cini da dz trosimo zubeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...