marcos 426 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prethodno veče oko 5 ujutru poginuo je Jovan Ristić iz Nove Pazove. Poznavali smo od osnovne škole, momak je bio dobar i kulturan. Od srednje škole je vozio motore, sećam se da mi je njegova Honda 125 tih godina bila san snova kao i većini vršnjaka. Jako mi je žao što nismo stigli da se provozamo Rile, i jako mi je žao što o tebi pišem u ovoj temi. Poginuo dvadesetšetogodišnji motociklista u Novoj Pazovi RTVSTARAPAZOVA.RS Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Avgust 18 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Laka zemlja momku, mir da nadje.... Presece me ime kao nozem.. Gde je "nas" Jovan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Avgust 18 U prolazu, 40 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам познавао момка...кажу продужио Т раскрсницу и у зид од куће...о брзини нећу, нагађања... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: Laka zemlja momku, mir da nadje.... Presece me ime kao nozem.. Gde je "nas" Jovan? Još sam među nama 34 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1304 Napisano Avgust 18 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros pre vožnje sa lokalnom ekipom, prepričavaju šta su čuli o ovom nemilom događaju. Navodno alkohol, i nezadrživ inat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7923 Napisano Avgust 18 Drug član, 828 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jovan Ristic said: Još sam među nama Hvala Bogu, da tako i ostane burazere!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Нека му је лака земља Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7291 Napisano Avgust 20 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 8/18/2024 at 9:24 PM, maza1 said: Jutros pre vožnje sa lokalnom ekipom, prepričavaju šta su čuli o ovom nemilom događaju. Navodno alkohol, i nezadrživ inat. "mogu ja nije mi ništa"?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1304 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: "mogu ja nije mi ništa"?! Tako su meni preneli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...