Blaza 9813 Napisano Avgust 8 (promenjeno) Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je ispao / otpao, uglavnom nema ga. Sreća da je ostao na upaljenim svetlima... Ako neko ima ovakav prekidač, ili samo dugme, kupujem. Promenio Avgust 8 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Avgust 8 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Slomila se plastika unutra. Naci na ali ekspre sa poruciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Avgust 8 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ovako da vozim, ne smeta, do sledećeg tehničkog pregleda, jun 2025... Sačekaću neki dan sa poručivanjem, možda nađem i ovde, kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Avgust 8 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost imam od novijeg modela. Sa Zx9r. Ne znam da li bi mogao taj deo da se prepakuje kod tebe, a i izgledom je drugačiji. Mnoge stare Kawe su imale takve prekidače, tako da možeš proširiti potragu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Avgust 8 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili od starog kasetofona, za prvu pomoc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Avgust 8 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gomila Kawinih modela +-10 godina koriste iste te prekidače, ne bi trebalo da bude problem naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Avgust 8 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovaj? Radnja koja oglasava je u stvari 3T Racing iz Balosave... https://www.motodelovi.net/katalog/ostalo/prekidaci/prekidac-levi-kawasaki.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Avgust 8 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blažo, ja taj prekidač nisam ni imao, samo ga zalepi nečim da se ne vidi rupa :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Avgust 8 (promenjeno) Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Da nije ovaj? Radnja koja oglasava je u stvari 3T Racing iz Balosave... https://www.motodelovi.net/katalog/ostalo/prekidaci/prekidac-levi-kawasaki.html Ovo je levi, za duga / srednja svetla i migavce. Meni treba desni, pitaću sutra, možda imaju. Hvala @N.F.S. @Gordak985 na Skarabeu nisam imao prekidač za svetla, uvek su se palila na kontaktu (kao sad ), pa sam ugradio od prethodnog modela. @Disko Nindža malo sam gledao fotke drugih starijih Kawasakija, u pravu si, ima ga na dosta modela. Hvala svima, naći će se, nije kvar pa da ne može da se vozi... Promenio Avgust 8 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Avgust 8 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Videh i ja sta sam poslao... Mozda imaju i desni. Necu link brisati, imaju brdo delova, mozda nekome zatreba. Ocekujte nikakvu komunikaciju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Avgust 8 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motodelovi.net/katalog/ostalo/elektro-instalacije/desni-prekidac-kawasaki.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Avgust 8 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj ! Hvala Nešo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, nisam ni zvao za prekidač, zaboravio... Nađem donora u garaži, kasetofon (hvala @Zarkela) i prepakujem dugme, sve radi bez problema. Btw, kasetofon je isto japanski ! Promenio Octobar 2 član Blaza 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Octobar 2 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Octobar 2 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...