Jump to content

Moto Zajednica

Zastava 750 luxe

Recommended Posts

• ..., 298 postova
  • Motocikl: XF 650 freewind
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Zastava 750 , 1975. godište, Hečbek, Benzin 767 cm3, vozilo prešlo 95780 km, Novi Sad. Putnička vozila - Polovni Automobili

Prodajem fićka,četvrti auto u kući,za godinu dana sam prešao 200{dvesta}kilometara.Istekla registracija pre tri nedelje.Greota da stoji,neka neko uživa u njemu🚗

• Sviđa mi se 10
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2775 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Jao kakva lutka!!!!

Jel verusej da se razmisljam? Imam 4 auta u kuci, ne treba mi, ali bih bas voleo!

Aaaaaaa!!!!

• Sviđa mi se 3

• Pana, 529 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Kakav vremeplov  .   Baš lutka !    

... i  velikim  delom  u originalnom stanju.   Na prvi pogled  vidim da nema one bubrege na braniku ( vidim da je navedeno da uz vozilo idu i ruže branika  :takoje: )   Ovi  točkovi mu baš dobro leže  :sampion:      

Tapacirung i sedišta presvučeni crnim skajem, crna tabla sa ručkom za suvozača,  sitni dodaci ...   - Lux  model. 

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1074 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

Fica je jedna vrsta bolesti, ne pitajte kako znam :)

Sutra mi stiže i enterijer komletan, pa još da sastavimo sve.

Super zajebancija, samo skupa.

Da mi je ova pamet bila pre par godina, kupuo bih ovako pristojnu fiću kao što je ova na oglasu i vozio dok mi ne dosadi.

1721641463595.jpg

1721641463611.jpg

1721641463626.jpg

1721641463639.jpg

1721641463664.jpg

• Sviđa mi se 14

• Drug član, 1001 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Istina. I ja mog cekam da stavim na restauraciju. Da mi je pamet bila mogao sam pre 6 god kupiti komplet limariju za 14000 din. Mogao a nisam... Poslednji put registrovan 2019 god. Maglenke original italijanske. 

IMG_20240407_131156.jpg

Promenio član Zarkela
  • Sviđa mi se 6

• ..., 298 postova
Pre 10 sati, lemy je napisao:

Fica je jedna vrsta bolesti, ne pitajte kako znam :)

Sutra mi stiže i enterijer komletan, pa još da sastavimo sve.

Super zajebancija, samo skupa.

Da mi je ova pamet bila pre par godina, kupuo bih ovako pristojnu fiću kao što je ova na oglasu i vozio dok mi ne dosadi.

108 eura uložak kontakt brave,nov Jugodent :lud:,bez mehaničkog dela brave...zato ih većina ima palenje na taster i kontakt na cug prekidač...

• Zainteresovan, 389 postova
  • Motocikl: Adventure sports 750

Ako nekom treba fićko 850 imam belog na prodaju 1600evra .... Javite se na PP . Nije na oglasima.

• Drug član, 1074 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure
10 hours ago, coko said:

108 eura uložak kontakt brave,nov Jugodent :lud:,bez mehaničkog dela brave...zato ih većina ima palenje na taster i kontakt na cug prekidač...

Da, i to je samo jedna od stvari koje moraš da uradiš jer 90% pali na taster. Realno najskuplje su te ''sitnice'', ima ih dosta pa se nakupi. 

Mene će ovaj projekat koštati min 7.000 eur, stim da sam mehaniku (sastavljanje, rastavlanje, remont ) i dobar deo struje sam uradio. Platio sam peskarenje, limara i farbara. I to nije što bi se reklo u fullu, jer su mi llimar i farbar bili šusteri (saznao naknadno nažalost).

Zato ova iz oglasa oko nije trula, dobra kupovina, jedino što nemaš taj osećaj da si nešto sam uradio.

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 460 postova
  • Motocikl: kawasaki zephyr 550
Pre 4 sati, lemy je napisao:

... jedino što nemaš taj osećaj da si nešto sam uradio.

Al u dzepu imas 5000e vise, da malo pomogne oko nemanja tog osecaja da si nesto sam uradio 🙂

• Podržavam 4

E zato sam ja svojevremeno raskvario 5 komada i svi su mi na tavanu. Osim limarije jer su bili truleks 😀

• Sviđa mi se 1

• ..., 298 postova

Ovaj fićko je i kupljen iz razloga dobre limarija,mehanika i nije bila na zavidnom nivou 🙂a i opšte stanje je bilo zadovoljavajuće u smislu originalnosti.Po struci sam mehaničar,tako da mi nije problem da ga dovedem u stanje da može svuda da stigne.jedini problem sa njim je da mi je stvarno višak pored Opel rekorda,i zastave 101 koja ima 55600 km,ne volim da stara vozila nemaju svoj smeštaj...

• Sviđa mi se 3

Ficka generalno nije tesko srediti. On je bar najprostiji za restauraciju. Eh ja u kolekciji imam Opel Senator comprex 2.3 i Peugeot 304 1971 god. Yugo Floridu sa 23000 km i Yuga 1.3 efi. Zasto sve to imam pojma nemam, a realno sam ih kupovao kad niko nije hteo ni da ih pogleda. Nije bio cilj da ih cuvam za preprodaju. Vec licno zadovoljstvo. Zelja mi je Lancia Y prva generacija i Renault Twingo prva serija sa panoramom. Dugo sam jurio Renault 5 1.4 motor al nisam nasao valjan primerak a da su neke razumne pare. Generalno kad sklopimoke neko ce to sve da gurne u staro gvozdje 😀

• Sviđa mi se 4

• Ne silazi, 1335 postova
  • Motocikl: Y
Pre 17 sati, Zarkela je napisao:

Generalno kad sklopimoke neko ce to sve da gurne u staro gvozdje 😀

Ovo si u pravu 100%, ja licno dugo nisam hteo da poverujem u to al napokon sam pogledao istini u oci.

Kada sam kupio besprekoran primerak Lade samare za cuvanje samo sam se nasmejao na dedinu pricu od kog sam je kupio.

A deda mi je rekao da je kupio novu i cuvao sve godine kako bi je unuku poklonio za 18.rodjendan.

A kada je unuk postao punoletan samo je rekao

Deda, jel ti stvarno mislis daću ja ovo da vozim, pa koja će riba da mi udje u to.

I tako, zivot je surov.

• Sviđa mi se 8

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Uly

Pa neka je i tako, al' ima to sve opravdanje u ličnom guštu posedovanja i ličnom zadovoljstvu da nekom svom ostaviš nešto što je tebi mnogo značilo...

A i tog nekog treba vremenom edukovati i usmeravati da voli, ceni i poštuje takve stvari, a ako ne - pa nema veze, uopšte ne zameram. Vremena se menjaju.

Gazda na oglas, sorry za off i sretno sa prodajom. Neka ĆoFi nađe pravi dom. 

• Sviđa mi se 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja