N.F.S. 21685 Napisano Jul 19 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozi normalno ako ga puni, posto volis da vozis sa oba svetla, sijalice kada kuci stignes stavi LED tipa (trose obe kao jedna halogena) i teraaaaaj! Aj sretan put ( i na sat vremena kontrolisi voltazu akumulatora, ako zateknes ispod 12.5v znaj da nesto nije ok (punjenje ume da zeza tek kada se dobro ugreje). Dokle god, dok je motor ugasen a posle sat voznje ocitavas 13+ volti sve je ok! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1037 Napisano Jul 19 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na savetima i pomoći. Nadam se da ću večeras da se javim da sam stigao bez problema 6 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Jul 19 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... i ovo (izvinjavam se na skretanju sa teme ali smatram da je bitno), kada idemo na visednevnu voznju, cesto i nocu a desi se ovakav peh valja imati neko svetlance koje ce druge vozace upozoriti da smo kraj puta, ili jednostavno premine sijalica stop svetla nazad! (Ok, znam da imamo katadioptere ali cesto budu van ugla refleksije ili zaklonjeni necim) Ovo za bicikle iz lidla kosta 200din jedan par! Sada sam kampovao po nekim sumetinama na jugu (ko nije bio u sumi nocu taj pojma nema sta je mrak! ) ovo svetlance je blicalo po celu noc i evo u funkciji je i dalje. Kada sam cbf1000 hondom isao nocu do Bar-a, negde na Zlatiboru, oko 01h posle ponoci sam pomislio, jbt sta ako ovde premine struja?! Sam na putu i na motoru! Mora se par led lampi imati uvek, ne uzimaju mesta niti su teske a glavu da sacuvaju, porodici da se vratimo... 5 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 19 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada vidim, nije bilo neta. Nisam majstor ali mogu da ti pravim drustvo . Mozda i pomognem ako znam ili imam neki info ... PS Posto je pakao napolju, mozes i kod mene kuci, da se malo ohladis i odmoris. Promenio Jul 19 član Petre 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Jul 19 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, ske said: Drugari hvala na savetima i pomoći. Nadam se da ću večeras da se javim da sam stigao bez problema Možeš u povratku da svrstiš u Aleksinac da ti proverim stanje napajanja (i da štogod popijemo). Ako svraćaš javi se prethodno na 0631063937. Srećan put! Promenio Jul 19 član zika56 4 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jul 19 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, naš drugar @ske iz Beograda je ostao u kvaru u Skoplju, motorom je. Svaka pomoć dobrodošla ! Ako neko ima telefon od @Krokodilo, @Petre ili nekog drugog, njegov broj je +38162218636 BojanЈа сам у Грчкој до 1ог аугустаSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jul 19 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овде радим, зови и реци да ти је Кроко дао број.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 19 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to do aku, prespojio se unutra po meni cim je 10,8v napon. Ja jedino 21og u povratku iz Grcke, nedaj Boze da zatreba, mogu da te povezem. Poneo sam kuku, ali nemam prikolicu za motor, da ne baksuziramo. Nego jel ovo N.F.S vezao tablicu vezicom? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Jul 19 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Osigurao vezicom! Ne uliva mi ovaj nikakvi nosac tablice sigurnost, dok ga ne zamenim vezica stoji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jul 19 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имамо и комбије за превоз мотора, сервис се налази на задњој страни бивше "Ауто Македоније" испред је Триумф салон а иза је сервис. Биче све проверено до танчине.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1037 Napisano Jul 19 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala svima. Za sad je sve ok, evo pravim pauzu u Predejanima. Izmericu stanje akumulator i nadam se da ću do večeras biti u Bg. Još jednom hvala svima 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Jul 20 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Jesi li stigao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1037 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @BlazaE jesam, hvala na pitanju. Sinoc stigao, sve bilo ok, motor radi, aku puni,sve kako treba... Moram da pregledam kompletnu struju,za svaki slucaj, da stavim led sijalice, onaj displej sto ocitava punjenje... U svakom slucaju, hvala svima na pomoci i savetima 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 20 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, rekoh ja, kao i drugi, celija krepala. Imas li podatak koliko je bio star aku i koji je proizvodjac u pitanju? Voleo sam stare kiselinske akumulatore, da znak, pa krepava, krepava, leti oce zimi nece, pa znas na cemu si dok otkaze. Ovo sad samo tek crkne kao sijalica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1037 Napisano Jul 20 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je bio star. Kupio sam motor zimus sa tim aku. A bio je marke fulbat. Nisam primetio znake da ce da izda. Samo je umro. Ko je pratio, sirena mi ne radi i dalje, sto znaci da to ipak nije bila naznaka da je aku pred izdisajem nego je ipak kvar nje same ili oko, do nje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 20 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni prosle god tako crko na kolima, okrenu i puf. Crce i komp za plin, sreca bio u garanciji. Majstor se cudi rekoh mu crko aku kaze moguce da je zbog toga, osetljivi su kaze. I sta tako na ovim spejs satl automobilima zbog aku (kazu neki se i menjaju pod naponom da se "nesto ne kodira") mozes da imas jos i druge kvarove na vozilu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 23 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2024. at 13:45, ske je napisao: Ne znam koliko je bio star. Kupio sam motor zimus sa tim aku. A bio je marke fulbat. Nisam primetio znake da ce da izda. Samo je umro. Ko je pratio, sirena mi ne radi i dalje, sto znaci da to ipak nije bila naznaka da je aku pred izdisajem nego je ipak kvar nje same ili oko, do nje Najgori kineski akumulatori. Ja sam dva puta vracao i reklamirao kod momaka u Moto Landu, jer su se pregrejavali i riknjavali. Nikad vise. Dobro je da je toliko dugo i izdrzao. Sad dal je samo do aku, to proveri. Ali taj akumulator je los (moje iskustvo). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...