choda1979 0 Napisano Jul 9 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, imam 15 godina i planiram da krenem na ispite i sa 16 da polažem, rekli su mi da sa AM kategorijom mogu voziti sport super sport yamahu od 50 Kubika, da li je to dkorz validno. I kolika bi bila kazna vožnje bez registracije vozila bez papira i icega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15953 Napisano Jul 9 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Crno dête... na sva pitanja možeš dobiti odgovore u auto školi ili MUP-u. Ne znam zašto misliš da će te ovde neko savetovati kako da kršiš zakon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choda1979 0 Napisano Jul 9 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tražio savet, samo sam pitao kolike su kazne hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15953 Napisano Jul 9 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Visine saobraćajnih kazni su sigurno istaknute na sajtu MUP Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 936 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si Čoda 1979. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
choda1979 0 Napisano Jul 9 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Random sam napisao ime? Ako je to neki problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Jul 10 (promenjeno) Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto bi bacao pare na neko tamo polaganje vožnje i testova, kad sve to možeš da naučiš preko neta, kupi nešto i pun gas, kazne uopšte nisu velike, pogotovo što će morati roditelji da plate Promenio Jul 10 član MatorKonj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1882 Napisano Jul 10 (promenjeno) Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti zavisi. Ja mislim da ti je skuplja kazna ako te uhvate da nemaš nikakav papir na motoru od 50 kubika nego da te ne uhvate da nemaš nikakav papir na motoru od 1000 kubika. Promenio Jul 10 član ironhorse 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano Jul 10 Ne silazi, 2234 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bez kategorije je bilo 1000.Bez registracije slicno.Bez papira privodjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1672 Napisano Jul 10 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Neregistrovan motor 32.000din i 6 kaznenih poena, provreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1602 Napisano Jul 10 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Al bez vozacke je kazna drasticno veca, oko 1000 evra ako se ne varam i zabrana polaganja na godinu ili dve. Plus neregistrovan, pa jos ako nema ni papire. Oduzimanje vozila, kazneni poeni. Zabrana polaganja, ugrozavanje saobracaja. Pa jos ako vozi preko 80 km/h a hoce nas Choda ne isplati mu se da bude zelen. Prvo malo da sazris u glavi. Vozi 50 kubika, nabudzi ga pa polako na jace ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6376 Napisano Jul 10 Drug član, 1815 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Maloletno lice bez vozacke ide odmah oduzimanje vozila, nije bitno da li je vozilo registrovano i na koga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1649 Napisano Jul 11 Drug član, 597 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Sharky - Alex je napisao: Maloletno lice bez vozacke ide odmah oduzimanje vozila, nije bitno da li je vozilo registrovano i na koga Iz iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...