dvlns 13987 Napisano Jun 23, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdim da nema nikakve potrebe uciti voznju sa medjugasom i tvrdim da je manje bezbedno po vozaca. Imas jednu radnju vise koju mozak prati (svesno ili podsvesno nije bitno). Za kocenje sam vec napisao zasto nije korisno a svakako ce svako voziti kako je navikao i misli da mu je najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Jun 23, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sacekas "na kocnici" da se obrtaji spuste u opseg snage nizeg stepena prenosa i to je to, nema potrebe za izjednacavanjem obrtaja. Ili pridrzis kvacilo na "pola" ako nemas "anti hoping" spojku. Svakako tehnika voznje za ulicu totalno glupava i koriste je przenice 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 23, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda saltanje 3 nize sa bliperom. Pise levo sta je sta ali ipak gornji beli graf je throttle position sensor, ispod crveni je broj obrtaja motora, ispod zeleni je stepen prenosa i skroz dole zuti je brzina zadnjeg tocka. Vidi se kada saltam u nizu (zeleni), tps (beli) "doda gas" odradi blip i vidi se i koliko, obrtaji motora skoce i vidi se i koliko a brzina tocka ima jako mali skok ali ga ima (neznatan je i ne oseti se) Promenio Jun 23, 2024 član dvlns 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4815 Napisano Jun 23, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo si digao "medjugas" temu level up ... Pro version 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 23, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Dejan88 je napisao: Pa covece na moto-forumu smo. Ne to da pricas...Sad ce da te napadnu. To su neki novi "bajkeri", sa njima moras prvo na kurs bezbedne voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 23, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Upravo si digao "medjugas" temu level up ... Pro version Sta cu kad mi dosadno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Jun 23, 2024 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Pingvin37 je napisao: Ne to da pricas...Sad ce da te napadnu. To su neki novi "bajkeri", sa njima moras prvo na kurs bezbedne voznje... Zasto branis obrazac ponasanja kog se ne pridrzavas? Koliko sam shvatio iz pisanja (nismo se upoznali ni vozili, na zalost) ne divljas, ne pucas, tablica ti stoji kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 23, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, bdada je napisao: Zasto branis obrazac ponasanja kog se ne pridrzavas? Koliko sam shvatio iz pisanja (nismo se upoznali ni vozili, na zalost) ne divljas, ne pucas, tablica ti stoji kako treba... Bas tako, ja sam u saobracaju klasican legalac. Ali mi ne smetaju ovi (i nikada nisu) koji su malo "outlaw" i ne lajem na njih cim vidim vecu brzinu, glasniji auspuh, il neki medjugas u toku noci. Pa sta... Ipak su to motociklisti, nisu vozaci elektricnog trotineta. Ne branim ja nikoga licno, niti bilo kakvu grupaciju ponaosob, daleko od toga. Ja samo nekad stavim tas na vagu zarad vece objektivnosti i kvalitetnije diskusije. P.S. a to znaci i kad vidim mamlaze da nenormalno divljaju i ugrozavaju ljude oko sebe, i to osudim odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Jun 23, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pingvin37 je napisao: koji su malo "outlaw" Hehhee, ja na levom ramenu imam tet "outlaw" koji smo jedan drugom odradili pokojni drugar (Toni) i ja, masinom koju sam napravio od motorica iz neke igracke, patent olovke i opruge iz hemijske olovke koju ispravis iznad plamena Po 15 god smo imali, nisam je prepravio niti preradio, ovako kako jeste uspomenu cuva. Ne uspevam sam da uslikam. P.S. Morao sam da zumiram, vec je telo polako neutralise... Mastilo je ono iz bocice za penkalo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ Miki 2 Napisano Jun 23, 2024 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbt... da li je realno da ljudi kace slike iz klonje na forumu Promenio Jun 23, 2024 član DJ Miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1063 Napisano Jun 23, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.moze da okaci sta hoce, ne verujem da iko ima bilo sta protiv... kad budes malo citao forum shvatices i zasto Promenio Jun 23, 2024 član ske 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Jun 23, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj ne zezaj, setio se zbog reci "outlaw" tetovaze pa i drugara... Klonja (toalet) je odvojena od kuptila, higijenski je slika ok Ovo je za Mikija bilo, inace mi ne smeta, jesam otisao u off. (Izvinjavam se) Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Jun 23, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a jes" i glupo, nikada to nisam radio, sada i da obrisem, zbog ovog komentara Mikijevog ima ljudi da me zamisljaju kako na solji sedim i saljem selfi Jos se jednom izvinjavam i hvala na skrenutoj paznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jun 23, 2024 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da će ova fotka sada da osvane na nekom dejting sajtu, on traži nju, njega, ono... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 23, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam osjecaj da je Miki neciji alter ego, tj. drugi account napravljen samo da trolla Nego, @N.F.S. sta su "przenice"? Bas me zanima cime si me to nazvao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Jun 23, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahhaa, nisam sve citao a ti mi nikako medju "przenice" ne spadas! To ti je u lokalnom slengu onaj napaljeni, onaj sto kaze- "Ko ne sme!? Pridrzi mi pivo..." Sinonim "przenici" bi bio- paljevina, lozana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 23, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan A napisao sam gore negdje, ja te medjugase blippam dijelom iz straha jer sam jednom saltao nizu bez medjugasa pa mi pronosalo guzicu na ovom mom velikom V2, a dijelom iz lijenosti jer mi je lijeno kociti pred krivinu pa mu samo udarim dvije nize bez kocenja. Isto radim i na Integri, ali tu ona sama daje medjugas. Znao sam da je ova Integra przenica, ali evo do danas nisam nasao pravo ime za to njeno stanje Kod nas su przenice ovo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 23, 2024 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ostala ta navika međugasa kad šaltam na niže od Dajca A posle i od Jawe 350Sad nema potrebe, ali navika jbg. automstikaA ovo na sta se žali pokretač teme, nema veze sa međugasom.Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4815 Napisano Jun 23, 2024 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pokretac teme je klasican trol , dosao da jebe... Promenio Jun 23, 2024 član Darko Mihajlovic 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ Miki 2 Napisano Jun 23, 2024 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Pokretac teme je klasican trol , dosao da jebe ... www.medinobend.rs www.bendovi.info Sto te potresla ova prica? Si se prepoznao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4815 Napisano Jun 23, 2024 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma , provalio si me... Ja sam taj , stalno medju-gasiram... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 23, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ti druze se nisi predstavio cini mi se. Ovde je pravilo da se neko prvo predstavi ostalim clanovima. Kaze odakle je, i nesto o sebi, tu su cak i teme gde ljudi ostavljaju svoje telefone, imena,prezimena i adrese... Sto ti samo govori da se ovde ljudi poznaju, manje il vise druze, voze i saradjuju. Takvo uletanje i odmah svadja sa starijim clanovima i "pametovanje" bez da se predstavis i nije bas neki normalan ulaz na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 23, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 ma pusti ga. Jedan od onih sto dodje, izbaci svoje frustracije i nestane kako je i dosao. Nema ovo veze sa naslovom teme. Ili to ili, kako sam vec napisao - drugi racun nekog postojeceg clana, ali isti razlog ulaska: izbacivanje frustracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 23, 2024 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jawa je imala “poluautomatsko kvačilo”, odnosno ne treba ti za vožnju,samo lagano šaltaš nogom i igraš se s gasom.bio jednostavan sistem a genijalno je radio. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Jun 23, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, kada nagazis polugu menjaca (koja je ujedno i kurbla bila) ona prvo "odvoji" pa u brzinu upadne! E dobro si se setio... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...