Rastko25 2 Napisano Jun 8 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Peugeot Speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustvo sa ovim sajtom: i90 – HJC HJCHELLMETS.PRO Vidim da imaju ovu hjc kacigu za samo 40€, što mi nije baš realno, pa pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Jun 8 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naruči 10 komada odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1378 Napisano Jun 8 (promenjeno) Drug član, 535 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan "Previše dobro da bi bilo istinito" Otvorim ja sajt, u kontaktima ima samo email adresa. Nijedna legitimna kompanija to neće uraditi. Ajd da kliknem na "Follow us" link. Otvorim FB, kad ono tamo ima i telefon i adresa+link na drugi sajt na kom takođe imaju kontakt podaci. HJC HELMETS EUROPE HJCHELMETS.EU 50 YEARS OF CONTINUOS CHALLENGES. 100 YEARS TO PERFECTION. Since 1971, HJC has specialized in manufacturing motorcycle helmets exclusively. The combination of this... Promenio Jun 8 član admiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 777 Napisano Jun 8 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Dva L u nazivu?! PS Ja ne bi unosio podatke sa kartice Promenio Jun 8 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...