alamunja 3333 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 356 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Napred ide viljuska od Duc1198. Kasnija sam nasao gornji trokut od 848, lepsi sa vise rupa, pa sam morao da napravim novi nosac sata i amortizera volana. Nakon skeniranja, merenja i crtanja laserom isecem probu na starom rentgen filmu, pa kada prodje test, isto laser na celiku. Dobri covek iz Kine je poslao jos sarenih sarafa. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3333 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 356 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Skratio sam ram 15 cm. Morao sam da napravim nove nosace repa, zadnjeg svetla. Sediste sam rastavio i isekao plastiku, pa onovo zavario. Viljuska od Dukatija je kraca 5 cm pa je rep ruzno virio iza linije zadnjeg tocka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...