Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, niko ne voli ovakve teme ali život nije samo motori, drugari i rok'n'roll. Drugar iz detinjstva, kum mom bratu blizancu, u utorak konačno ima operaciju transplantacije bubrega, rečeno mu je da mu treba 6 davalaca, dvojicu smo za sad našli, SVE ŠTO JA ZNAM DA JE NEBITNA KRVNA GRUPA, I DA MOŽE SAMO U PONEDELJAK. Edit : VMA transfuzija od 8 do 12 u ponedeljak za Aleksandra Popovića Hvala svakome. Promenio Jun 1 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8461 Napisano Maj 31 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Drugari, niko ne voli ovakve teme ali život nije samo motori, drugari i rok'n'roll. Drugar iz detinjstva, kum mom bratu blizancu, u utorak konačno ima operaciju transplantacije bubrega, rečeno mu je da mu treba 6 davalaca, dvojicu smo za sad našli, SVE ŠTO JA ZNAM DA JE NEBITNA KRVNA GRUPA, I DA MOŽE SAMO U PONEDELJAK. VMA transfuzija od pola 8 do 12 u ponedeljak za Aleksandra Popovića Hvala svakome. Dare, @Darko Mihajlovic radi baš tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 31 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Maj 31 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Burazer, @Psychonaut je u BGu, i on ujutru isto ide na VMA, ako neko ima pitanja, možda je on bolje informisan oko detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Jun 1 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje bih dao namenski, ali sam sad u sredu dao, ne mogu odmah opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 84 Napisano Jun 1 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i jaSent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1816 Napisano Jun 1 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Jun 1 (promenjeno) Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sad su mi javili, od 8am, nije od pola 8h kao što su prvo rekli. Edit: Sad mi je javio brat, skupili smo 10 ljudi, hvala svima! Promenio Jun 1 član Andrej_Hotstepper 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Jun 1 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim, nisam par meseci dao, taman sada mogu. Krvna grupa 0+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Jun 2 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Ako neko od njih odustane ili se nešto promeni pa zafali, i ja sam rad da uletim. Javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Jun 2 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper jel odustao neko da znam da li da idem ujutru na VMA ili ako ne treba za tvog prijatelja da odem u zavod za transfuziju oni su suštinski glavni za logistiku doniranja krvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Jun 2 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imaju ja mislim za sad više od 6 njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1816 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Završeno. Sad ide akcija vožnje supruge u porodilište (ako se nije porodila u autu na parkingu VMA dok me čeka ) . Sa srećom Aleksandru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Jun 3 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, od srca vam svima hvala ! Skupljeno je i preko potrebnog broja ljudi. Hvala vam svima, i svako dobro želim vama i vašim najmilijim ! 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4392 Napisano Jun 4 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li sam puta rekao , a ti @Andrej_Hotstepper , podseti me da te prebijem kad se vidimo . Radim bas tu , i poprilicno mogu da pomognem oko toga... Poznati br tel na koji me mozete kontaktirati je 0641293476 i za ovakve stvari me zovite 0-24h. Ako treba postoperativno nesto - zovite. Krenule mi mature sada , i svadbe vidis da me nema na forumu , zivot mi se sastoji od : bolnica / kafana / bolnica / kafana . Zovi jebem ti koske za ove stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Jun 4 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo da zahvalim svima koji su juče bili, čast je i zadovoljstvo biti deo ovakve zajednice ljudi. Malo pre su mi javili da je drugar izašao iz sale, prebačen je na odeljenje i za sad je sve ok. @Darko Mihajlovic da je bilo potrebe i hića, zvao bi, ovo verujem da je deo normalne procedure jer iskustveno znaju kolko im treba krvi pa onda da se održe zalihe.. Što je i normalno. Još jednom, hvala svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4392 Napisano Jun 4 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste deo normalne procedure , aliii , ajde neka ovo bude, da ga nazovemo "benefit" ove zajednice , da se lakse prodje kroz ove situacije... svakako , i ti i ostali , kad treba - zovite 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Jun 4 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Koliko li sam puta rekao , a ti @Andrej_Hotstepper , podseti me da te prebijem kad se vidimo . Ne brini, ako i zaboravi, mi ostali smo tu da te podsjetimo. Bitno je da je sve prošlo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Jun 6 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prijatelji, mislim da je fer da vam javim da je moj kum Aleksandar uspešno operisan u utorak. Izvršena je transplantacija, sve je prošlo u najboljem redu, i sada je ostalo samo da se oporavi. Hvala Vam puno svima na nesebičnoj pomoći. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...