malitomic 1752 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna karoserija za Cobru, svi paneli su prisutni. Uslužni oglas. U vezi svega pozvati na br 0600623301 Mikac Cena 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Maj 30, 2024 Drug član, 890 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu! A na sta se ovo montira? Opet stara Buba? Ili nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16317 Napisano Maj 30, 2024 Ne silazi, 1210 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na šasiju koja na sebi ima HEMI V8. Ja bi tako, a i Bog zapoveda. 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 30, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Шелби није имао Хеми у себи, али што да не 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16317 Napisano Maj 30, 2024 Ne silazi, 1210 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zboriš, Hemi je Krajslerov. Kobru je gonio Ford FE. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13144 Napisano Maj 30, 2024 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tu bar može da se ubaci šta god hoćeš. Može 2.9 Cosworth, može 2JZ, najlakše da se nađe neki BMW-ov šestak... Jest sve to jeres ali kad je već replika ruke su odrešene. Samo što, što je motor jači i teži, to mora više da se uloži u ogibljenje i kočnice. Fazon, mož je spakuješ za 15.000 evra a možeš i za 100.000 pa sad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 31, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije u celoj prici je da to kupi (vozi) neko sa 80 kg max jer sam ja sa 115 kg jedva usao i seo a jos teze izasao. Sediste usko a tunel visok. Al kad se zavrtiiiiiii .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1752 Napisano pre 14 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Just a moment... WWW.RICARDO.CH Interesovanje veliko, ali nista konkretno.. Drugar koji to prodaje rešio je malo da proredi vozni park, idem danas da slikam jednog Tuarega. Tu je i jedan Samuraj, Vespa...gomila krsa. I za njih ga molim da rasproda, al'tesko Evo gore link kako Cobra izgleda kad se lepo sredi, I uloži svakako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6268 Napisano pre 12 sati Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je Treg, koji motor, oprema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano pre 7 sati Drug član, 890 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj Samuraja i Vespu kad vec ides tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1752 Napisano pre 7 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, slave74 je napisao: Kakav je Treg, koji motor, oprema? Volkswagen Touareg R5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volkswagen Touareg R5, 2003. godište, Džip/SUV, Dizel 2460 cm3, vozilo prešlo 310000 km, Palilula... Često smo nas dvojica kupovali vozila, tako sam bio i kad se kupovao ovaj Tuareg. Od samog starta mi se nije tu nesto svidelo. Vidi se na njemu da je malo fucnut i ja ga recimo nikad ne bih kupio. Njegov kriterijum je dosta nizi, te mu je on bio Oooodlican. Sve u svemu jako malo ga je vozio, ne verujem da je presao 5000km za dve godine. Klasičan zajeb od kupovine pa je I rešio da ga proda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1752 Napisano pre 7 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gile je napisao: Slikaj Samuraja i Vespu kad vec ides tamo. Džaba da slikam, pitao sam ali neće da prodaje nista od toga. Samuraja sigurno ne, a za Vespu ga mozda i prevarim pa slikam i dam oglas ko i za Cobru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...