severian 16889 Napisano Jun 3 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se opet pa čini da se jedino jos ugovara dužina ugovora, eto ako bih morao da pogađam. On hoće 2, oni daju jednu godinu. Da stvar nije već gotova, nikada, ali nikada ne bi ispustili martina, niti bi ovaj potpisao ovako impulsivno (vidi se iz izjave ceo aprilije). A eneu je u svojoj izjavi dalinja već pozdravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15413 Napisano Jun 3 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, dvlns je napisao: Voleo bih da i on sa KTM napravi dil Realno, koji će im klinac? Čovek je bliže zalasku karijere i vuče pretešku povredu koju može da obnovi (ne daj Bože). Da li bi mu dao za ugovor onoliko koliko on misli da vredi? Ja ne bi. Ekonomski razmišljam. Dobar je on Gresiniju kao reklama i da uzima bodove, neku pobedu da donese, ja bi voleo i tiulu ali budimo razumni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 3 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj sad kazes da Markez ne treba KTM-u ali treba Ducati-u To mi malo cudno. @severian nema smisla ugovor na jednu godinu nikome zbog promene pravila 2027 bar ja tako mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 3 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidiš da su funjare najveće, hoće sebi manevarski prostor, pa makar i bilo 2x1 god na kraju.. Očekujem odluku do kraja testa. Nikome više ne ide na ruku razvlačenje Ktm ima tandem bb, akosta... Malo li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6584 Napisano Jun 3 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Martin je napravio odličan potez. Sad, obzirom na trenutnu situaciju na tabeli i uopšte čitavu sliku..može da se nada da će daljinski da bude naštelovan na njegov kanal. Markezov Dukac je isto nešto počeo da bljuje dimove. Ako kojim slučajem Pecco bude šampion i dođe MM...deluje mi da atmosfera baš i neče biti sjajna. Uz već pominjanu sujetu, koja je svakako prisutna i tehničke izbore koji će odgovarati jednoj ili drugoj primadoni, to sve može da bude jako kontraproduktivno. Sa ovim odnosom snaga, do kraja ove tehničke ere Ducati otprilike ne treba da menja ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 3 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Binder je prestao da bude opcija KTM-u od kako je Akosta poceo da ga vozi. Do tada je mozda bio neki "miljenik" u timu kada su konkurenti bilk tipa Pol, Dzel ili Migel ali sad ne vidim sta ima da ponudi. Narocito u poredjenju sa Markezom. Da nije Binder agresivjiniji od Markeza? Druga stvar je da li Markezu treba KTM ali mislim da KTM-u Markez i te kako treba. Da ne zaboravimo Akosta i dalje nema pobedu niti je imao sansu da se bori za pobedu do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 3 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markez očigledno igra na dukati, prosto mi nije jasno kako od te svoje teorije red bull / ktm to ne vidiš. Koliko prošle nedelje je rekao ne Pramac, ne bi li dobio gp25 u gresiniju ili ubacio klip u fabriku. I klip je uspeo, odrekli su se martina kome su već rekli da ide u fabriku. Na stranu što su oni kreteni koji se po ko zna koji put igraju sa ljudima i što ovo lako može da ih košta i Pramaca, ali očigledno je brate da 93 neće rizik sa novim hardverom i da 101% puca na dukati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 3 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja zaista ne mislim da Markez po svaku cenu zeli Ducati. Do sada sam zakljucio da je jako proracunat tip (nesto kao Djokovic recimo) i mislim da ima u glavi i potencijalan ishod da dobije GP25 i ne pobedi Banjaju onda nema 'alibi" Kako god uskoro cemo znati a ja iskreno navijam za moju teoriju jer mislim sa bi mogao da KTM da parira crvenima pa cak i da ih dobije 2026 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 3 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Argumentacija sa neta poslednjih dana kako zeli da izbegne jos jedno privikavanje na nov motor nakon sto je posle druge trke a zapravo posle prvog testa na Dukatiju ceo svet odusevljeno konstatovao kako se privikao momentalno mi je u najmanju ruku kontradiktorna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Jun 3 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Argumentacija sa neta poslednjih dana kako zeli da izbegne jos jedno privikavanje na nov motor nakon sto je posle druge trke a zapravo posle prvog testa na Dukatiju ceo svet odusevljeno konstatovao kako se privikao momentalno mi je u najmanju ruku kontradiktornaPa i nije kontradiktorna. Ducati ovakav kakav je obećava ozbiljne šanse za titulu u naredne 2 sezone, a mislim da Markeza samo to zanima. Da se bar izjednači sa Rosijem po broju titula kad već nije stigao da ga pretekne zbog povrede. Što se tiče prilagodjavanja 2027 će svi morati da se prilagodjavaju pa kako se ko snadje. Šta će mu sad da ide na KTM pa ako nije to to, ajd na apriliju. Dukati je sigurica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 4 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto si napisao je istina samo nisam na sanse za titulu mislio niti sam spominjao. Pise se o njegovoj adaptaciji na nov motor. Na to sam mislio, covek se adaptirao za par krugova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15413 Napisano Jun 4 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dvlns je napisao: Cekaj sad kazes da Markez ne treba KTM-u ali treba Ducati-u Ne treba on ni jednoj fabričkoj ekipi. Već sam jednom rekao da će karijeru završiti u satelitskoj ekipi kao i VR. On je skupa polovna roba bez garancije. Najpametnije mu je da ostane tu gde jeste i proba sa njima da uzme titulu na znânje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 4 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Due e tako da, nisam propratio da si tog stava. Veoma moguce da si u pravu a isto je moguce i da ima jos bar jednu sansu kao i VR sto je imao 2015. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 4 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude novih povreda glavni je mačor bar još dve sezone. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15413 Napisano Jun 4 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, osim ako Dukati nešto tehnički ne uštine Gresini. I ta eventualna titula bi mu bila veća nego sve do sada. Ona nezaboravna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 4 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa Dukati je ispustio Martina i zakomplikovao odnos sa Pramacom, jer nije spreman da Gresiniju da gp25. Sa čim je 93 javno poručio da bi bio zadovoljan. Nema šta da stipaju, Gresini nije u planovima i šansa da 93 ostane tamo i bez gp25 je manja nego da ode u ktm znači, ne postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 4 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, stvar je završena 100%, biće fabrika, sačekajte par dana i videćete. Gombaju se još oko detalja, dužina ugovora, možda i kinta malo, raskidni uslovi, tako nesto... Rade menadžerski davezi svoj posao, mora taj tango da se odigra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15413 Napisano Jun 4 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguće. Kao i Milerovo bitisanje u gp-u. Ali ja stvarno ne vidim ni jedan zdravorazumski razlog zbog čega bi ga Dukati angažovao? Ala mrsimo sabajle uz pivo ispred prodavnice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 4 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati ne postoji, kao ni Bugatti!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 4 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da je bilo više nego jasno šta Dukati hoće. Martin u fabriku, Peko ostaje, a MM sa gp25 u Pramac. Pa obećali su već mesto martinu bili. I onda je iskusni mačor odigrao neku svoju igru, iz samo njemu znanih motiva i ubacio Dukatiju klip... Javno poručio da Pramac ne dolazi u obzir (oštrina izjave je prenerazila pramac do tačke da su javno zapitali zašto tako) i da hoće (pazi genijalne formulacije!) "fabrički motor" (pretnja ktm-om i otvorenim mestom u apriliji, dakle ne praznom puškom) ili da mu daju gp25 "tamo gde se već dobro oseća" (gresini). I klip mu uspe, ne što su ga želeli u fabrici, nego što nisu bili spremni da ga izgube, a ni da daju gp25 Gresiniju (e, ovo mi je prava mistarija zašto ne! Možda neki jaki ugovori sa Pramacom, bog sveti zna). I onda razjebu sve, martin poludi i za dan ode, Pramac besan... Uglavnom, 93 je maher psiholoških igara, bogami i većeg kalibra nego 46. Okrenuo je naglavce najjači tim za 7d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15413 Napisano Jun 4 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Preti puškom ostragušom. Stvarno misliš da će italijanska ikona da angažuje čoveka koji nije popularan u Italiji i pri tom eventualno da "poravna" ili sruši rekord dva najpopularnija Italijana u svetu motociklizma? Malo mi je to SF. I da se sa tribina ori "Đi-đi pe de ru, Đi-đi pe de ru"! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 4 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš i ti u pivo? Mada, žao mi da ti uzimam, kad je stvar završena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jun 4 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsena je kao i u Nišu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 4 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan To što se neiskusni pale na "borbu", kao da je svet od njih počeo, drugi je par opanaka Ajde, čekamo rasplet španske serije , pa da se prozivamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Jun 4 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, severian je napisao: I klip mu uspe, ne što su ga želeli u fabrici, nego što nisu bili spremni da ga izgube, a ni da daju gp25 Gresiniju (e, ovo mi je prava mistarija zašto ne! Možda neki jaki ugovori sa Pramacom, bog sveti zna). I onda razjebu sve, martin poludi i za dan ode, Pramac besan... Saće Pramac da ode Yamasi u zagrljaj, ponovo kreću pregovori za novi Yamhin satelit tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...