Darkoacim 0 Napisano Maj 20 U prolazu, 1 post Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki GSXR 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,drustvo.Imam suzuki gsxr 600 2013 pa me zanima da li ima neko iskustva sa led sijalicama.Ja sam cuo da su stavljali na kola pa im je remetilo radio stanicu(taksi) tj remeti komunikaciju.A ja imam komunikator pa ne bih bas da ostanem bez istog.Ima te li vi slicnog iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16971 Napisano Maj 20 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3637 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Darkoacim said: Pozdrav,drustvo.Imam suzuki gsxr 600 2013 pa me zanima da li ima neko iskustva sa led sijalicama.Ja sam cuo da su stavljali na kola pa im je remetilo radio stanicu(taksi) tj remeti komunikaciju.A ja imam komunikator pa ne bih bas da ostanem bez istog.Ima te li vi slicnog iskustva? Mislim da LED sijalice ne mogu da smetaju radio uređajima, pre će biti da su u pitanju bile Xenon sijalice. Inače imam led sijalice na motoru i koristim svakodnevno komunikator (Lexin FR4) i nikad nikakvog problema nije bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...