GR 46 4847 Napisano Maj 10 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi ako neko ima na pozajmicu desni zadnji nosač fuzastera FZ6 2009 mada mislim da odgovara i od 2008-2010 god. Treba mi samo za tehnički ,uredno vam ostavljam novac kao garanciju i vraćam ga čim prodje sve .. Hvalaaa ako neko zna da li ima negde i da se kupi , onda još bolje .. Hvalaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Maj 10 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan premeri rupe, ja imam od Suzukija gsf desni ako moze da se ubudzi sto bi rekao Flojd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9879 Napisano Maj 10 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje da pomognem, ali mislim da ne može ni da se "ubudži"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano Maj 10 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti neće da moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/ramovi-viljuske-i-amortizeri/trokutovi-fuzastera-yamaha-fz6s2/oglas/165949402?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9879 Napisano Maj 10 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 ako ti ovo iznad odgovara, mi sutra idemo za B. Palanku, preko Novog sada, možemo da ti uzmemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9879 Napisano Maj 10 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i ti sa nama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano Maj 10 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: A možeš i ti sa nama Eee sutra mora da se radi ... Pre 2 sati, Vitez Koja je napisao: https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/ramovi-viljuske-i-amortizeri/trokutovi-fuzastera-yamaha-fz6s2/oglas/165949402?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Hvala , poslao mi drug .. kontaktirala sam coveka .. Ali imam jos jednu opciju pa ćemo videti ... Hvalaaaa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GR 46 je napisao: Eee sutra mora da se radi ... Hvala , poslao mi drug .. kontaktirala sam coveka .. Ali imam jos jednu opciju pa ćemo videti ... Hvalaaaa Nistaa, tu smo da se pomazeno. Ako pasuje od FZ8 mogu da pitam druga da ti pozajmi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano Maj 11 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Vitez Koja je napisao: Nistaa, tu smo da se pomazeno. Ako pasuje od FZ8 mogu da pitam druga da ti pozajmi Hvala ti , nažalost ne ,ali bi mi FZ8 lepo došao Sutra cu znati da li smo uspeli da resimo sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano Maj 12 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno Hvala svima koliko Vas ima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...