Rastko25 2 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Peugeot Speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li je neko imao iskustva (ili zna nešto) sa ovim motorom? Video sam ga na oglasima i svidja mi se kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 188 Napisano April 29, 2024 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Baš dobro izgleda, 1 na 1 sa bonevilom T100... Jedina muka mogu biti delovi, nema ih baš puno kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bullitt je (naravno) kineski proizvod, iako mu je "mama" u Evropi. Ima ovih, ovakvih sličnih, čak jako lepih motocikala i sa drugim etiketama..npr. Mondial, AJS...itd. Svi su mahom u retro fazonu. Imaju kineski Suzuki klon motor, vazduhom hlađeni 125ccm od modela GN. To su bili sjajni agregati, jako dugovečni i vrlo pouzdani. Koliko su kinezi uspeli da iskopiraju taj (važan) segment, to mi nije poznato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 188 Napisano April 29, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, mašina je ista kao kod qingqi dm 125. Mislim da je oznaka k157 i da nije GN, ali ne razumem se toliko u kineske klonove... U svakom slučaju, lep na oko, a ovaj na PA oglasima je skoro nov. Edit: u pravu si za gn125, izgleda potpuno isto mašina... Promenio April 29, 2024 član zhex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...