Abi 1672 Napisano April 26 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put karmin u dzep, da makar lepo izgledate kad vas izje*u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano April 26 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Druže @Abi, razumem šalu, ali da si ti najebao na ovaj način kao kolega, čvrsto verujem da ti ne bi bilo do iste. Kazna za prolaz kroz crveno nije ni mala ni beznačajna, a zaista je apsurd da ljudi ovako nagrabuse. Jel ima neko kome bi se moglo obratiti za pomoć, tipa da svi snimljeni angažuju jednog advokata da ih zastupa, kad je onaj BG hot shot advokat mogao da oslobodi Petru Cvijić i malog mitrovića koji ubiše ljude na sred pešačkog, verujem da bi ovo bilo luk i voda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1672 Napisano April 26 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Malo neslana sala, ali nista maliciozno. I sam sam par puta nadrljao. Ja mu licno zelim da sredi situaciju kao i ostalima koji su nadrljali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano April 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bice para u budzetu Kikinde za penzije...a i za predizbornu kampanju...hvala svim motoristima... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 27 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bice para u budzetu Kikinde za penzije...a i za predizbornu kampanju...hvala svim motoristima...Jbg. danak neiskustvu. Kad se ovako čitaju iskustva pojedinaca....masa ne izvlači naravoučenije.....i naravno padnu kao veverice. Organizator i nije za pohvalu. Nije odradio posao kad je uočio da ih je policija napustila. Solo rajder sa i 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 27 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Nema advokata? Nema saveta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4768 Napisano April 27 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Savet je da stanes na crveno, majke mu ga... Plati sad svoju skolu, i teraj dalje... Sta mislis da te neko posavetuje sada?! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11144 Napisano April 27 Ne silazi, 2231 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan John314 otvorio si mi oci.Takav problem sa kamerama nije mi padao na pamet.U defileu sam uvek vozio sa paznjom na ostale motocikle,kamere nisam konstatovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano April 27 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima advokata, ali da li ima šanse da se izvučete zavisi od milion stvari. Ko je bio u toj koloni, a još nije primio ništa ima veći manevarski prostor Ovako, ili da se ide na sporazum ili da se vadi na stvarnu zabludu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano April 27 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan U Somboru pre dva vikenda smo pravili otvaranje sezone ,uredno prijavjne skup ,u policiji nam je trazen elaborat za defile od ovlascene firme ,elaborat je placen 250.000 dinara ,po elaboratu je angazovano bilo 20 policajaca sto u automobilima sto na motorima plus privatna agencija za obezbedjenje 150.000h din jos je bilo obezbejeno i vozilo hitne pomoci , obeybzbedjeni su znakovi za blokadu saobracaja ,defile uopste nije zajebancija za organizovanje i moje je misljenje da ih treba izbaciti iz programa moto susreta .... jer ovo je jedini ispravan nacin kako se radi 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 27 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Platiću školu,jbg znam...Nego mi krivo što će se ovaj glavni organizator u Ki izvući,a realno nemožeš mu ništa Star za tuču,para nemam,invalid... Jedino da me sin odvede u planinu i ostavi tamo,ko nekad kad si posto nesposoban i teret Gadno je kad se osećaš ko govno najveće a ništa uraditi nemožeš(legalno) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 27 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Platiću školu,jbg znam...Nego mi krivo što će se ovaj glavni organizator u Ki izvući,a realno nemožeš mu ništa Star za tuču,para nemam,invalid... Jedino da me sin odvede u planinu i ostavi tamo,ko nekad kad si posto nesposoban i teret Gadno je kad se osećaš ko govno najveće a ništa uraditi nemožeš(legalno)Ako ti je za utehu....otidoh na neko druženje onako k'o preko qurca....na nagovor da ispoštuje i čoveka. Osećao se k'o usran golub, jeo neka govna.....i u povratku zbog 20km prekoračenje brzine i isto toliko metara preko pune na Ibarskoj (imam moj lični snimak sa dashcam) presretač...Aloha....i 37.000 u budžet Rep. Srbije. Eto i mi matori konji umemo da ispadnemo magarci . Inače baj d vej.....kod dogovora ti ponude tri opcije....uzmi ili ostavi. Kuknjava, mala penzija , prvi put za 45 godina vozačkog staža.....ostaju kamenoj srca. Za utehu pojeo sam joj pola pakovanja bajadera jer mi se slošilo......a možda će ih stići kletve...ako ima Boga ...videćemo.Solo rajder sa i 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 27 (promenjeno) Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja kleti.. Iću na nku nagodbu,pitaću da mi uzmu dozvolu u novembru,valjda će da upali Samo ne znam da li uzimaju "A" ili komomplet lepinju... Promenio April 27 član john314 Nako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 27 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Proće ovo kao da ništa nije bilo,platiće ko kako,neko valjda i uspe da sredi da prođe ok.. Al bi volio da vidim da se ovo desi u BG... Mislim da ne bi pršlo ovako,ipak je BG svet za sebe u odnosu na ostatak zemlje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 27 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja kleti.. Iću na nku nagodbu,pitaću da mi uzmu dozvolu u novembru,valjda će da upali Samo ne znam da li uzimaju "A" ili komomplet lepinju...Uzimaju samo A.... Što je veći period bez dozvole manji je finansijski i obrnuto.....to je vezano za nagodbu. U mom slučaju kad sam pitao od ipak odem kod sudije rečeno mi je da je tri meseca bez dozvole i novčani deo zavisi od sudije 10.000 do 40.000. I kod nagodbe slede troškovi nagodbe 2000 din.Solo rajder sa i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 27 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @john314 znam da nije za zajebanciju,al nije to ni strašno toliko jbg,šta se sve dešava. Al baš mi nekako taj tvoj avatar ide uz scenu,kod sudije za prekršaje,kad izrekne kaznu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11144 Napisano April 27 (promenjeno) Ne silazi, 2231 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mislis John?Amerikanac,pa ima para? Izvini zajebancija. Promenio April 27 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 27 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Taj avatar je iz mog omiljenog filma,išo iz prve odma na drugu projekciju TERMINATOR2 najbolji filim ikada,posle Bekstva iz Šošenka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano April 27 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam veliki fan ali ne smem nikome da kažem. Da ne bude "gle ga ovaj loži se na terminatora". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano April 27 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Alekre je napisao: I ja sam veliki fan ali ne smem nikome da kažem. Da ne bude "gle ga ovaj loži se na terminatora". Odlican,izlizala se video traka koliko puta je gledan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1597 Napisano April 27 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da napisem po neku kao zitelj ozloglasenog grada na severu Banata (wild wild west). No to za kamere je velika jeba. Kad sam vam pisao da mi je gore u ki voziti i da motor ni ne vozim po ki samo otvoreno jer nisu normalni smejali se neki. Bg mi dodje relaks voznja. Ovde te hvataju radari u civilu, kamere, radar u pokretu. Kamere na vozilima, patroliraju non stop i prave neke kontrole. A kamere su posebna prica. Plus je Ki specificna po tome sto ljudi generalno pojma nemaju da voze. Misaona imenica je kad jedan treba levo a drugi desno a idu jednom drugom u susret u raskrsnici. Tu znaci prolaska nema, pogotovo ako je jos neko na biciklu. Izbegavam sve te raskrsnice gde su kamere, jer ne daj boze da se nadjes u treptucem tretmanu semafora, stize ti kazna. No, defile nisam vozio jer generalno to ne volim a i radio sam. Propust organizatora definitivno. Nije bilo obezbedjeno od strane policije i nije se smelo prolaziti na crveno. Bilo je u gradskim novinama najavljivan skup i kuda ce motori prolaziti i satnica. Ali od strane organizatora. Sta ce biti sa kaznama, iz iskustva kad to dodje do sudije nema ponistavanja vec se dobija najblaza novcana propisana mera i oduzimanje dozvole na 3 meseca. Moze da se nagodi kad da oduzmu. A poziv za sud stize do godinu dana. Ogorcenost opravdana, al su svi iz kolone dobili kazne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1597 Napisano April 27 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A znate sta je tu jos problem, ovi ljudi sto su bocno isli. Koji su usli u raskrsnicu dok je bio defile pa nisu mogli da prodju na njihovo zeleno, prilikom skretanja levo i desno kamera snima. I oni su u prekrsaju i dobice kaznu. A nisu mogli da se vrate nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9870 Napisano April 27 Ne silazi, 2299 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @john314 stvarno mi je žao što vam se ovo desilo. Baš bezobrazluk od organizatora... Nekoliko puta, u različitim mestima sam bio i defileu. Nikada nisam razmišljao o kamerama. Ali sad, u defile samo peške, jbga ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 28 (promenjeno) lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno kako policija u Kikindi “nije bila obaveštena” o dolazećoj koloni od svojih kolega iz Zrenjanina i Srpske Crnje(koji su nam obezbeđivali pratnju na njihovim teritorijama) niti su čitali svoje lokalne medije koji su najavili tačno kojim će ulicama proći kolona. link dole Just a moment... GRADSKI.ONLINE Tako da ovde neko nekom tera inat u Kikindi definitivno a preko nas se samo prelomilo i ne nije mi smešno što ću na tri meseca biti bez dozvole. Mogla je ta informacija za semafor nekako da se prosledi još dok kolona nije stigla do Kikinde ali ne kurcobolja i samoživost kod nas je fascinantna(pre svega organizatora,to smo utvrdili već) Ili jednostavno da su sprečili defile-skup ako nije bio prijavljen. Voleo bi da ova cela priča dođe na malo viši nivo od foruma ili jednog komentara na fb stranici ali videćemo dalji epilog posle praznika. Promenio April 28 član CAJA 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1672 Napisano April 28 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, john314 said: Ne valja kleti.. Iću na nku nagodbu,pitaću da mi uzmu dozvolu u novembru,valjda će da upali Samo ne znam da li uzimaju "A" ili komomplet lepinju... Uzimaju A samo. Sto se tice vremena oduzimanja koliko znam to ne bi trebao biti (neki veliki) problem. Prvo dok sve prodje dobices koji mesec fore, tako da u nekom losijem slucaju mozes ostati mozda u Septembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...