BokyBoy 17031 Napisano April 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, bajker71 je napisao: Da li je i dalje taj termin aktuelan ili je došlo do pomeranja? U 10h je valjda aktuelno, ja sam se zajeb'o u 11h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10029 Napisano April 27 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, da li neko dolazi ujutru na Petrol pumpu i ako dolazi u koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 27 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bajker71 je napisao: Pa dobro, da li neko dolazi ujutru na Petrol pumpu i ako dolazi u koliko sati? @BokyBoy, @Blaza....u 10 h 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2909 Napisano April 27 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce nas skupiti sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 27 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce nas skupiti sutra 2:BlažaSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2909 Napisano April 27 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A skupljamo se sa tri strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10029 Napisano April 27 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa krstimo se sa tri prsta pa je i red da se skupljamo sa tri strane... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1198 Napisano April 27 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Jel krećete tačno u 10 sa Petrola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4733 Napisano April 27 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko Obrenovac jbt , valja se lepo organizovati !! Vidimo se, vidimo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9855 Napisano April 27 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, drugari, i drugarice ! Upravo sam stigao sa puta, zato se nisam danas ni oglašavao na forumu. Ja sam sutra u 10 h na Petrol pumpi na Adi. Nadam se da se do 10 i 15 h možemo svi skupiti i krenuti put Obrenovca. Usput će nam se priključiti @Atorn na skretanju za Železnik, sledeća grupa na Umci na stanici preko puta benz.pumpe (ili tu negde, da ne smetamo), i onda lagano do Obrenovca... Dolazak je planiran u 11 h, može i da se zakasni, ali služba počinje u 12 h. Posle službe planiran je ručak koji je spremljen zbog nas ! E sad, ako hoćete, dajte predloge za posle, ako želite u Zabran, ili neko drugo mesto, da popijemo kafu, ili povratak za Bgd, pa negde usput. Beograđani, dolaze nam gosti, naši drugari, @pajja iz Bele Crkve, @shoyyka iz Aranđelovca, nekoga sam možda nenamerno i preskočio (nisam pratio na času ), pa je još jedan razlog više da negde svratimo, makar na kupanje ! Vidimo se ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2909 Napisano April 27 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Konja si zaboravio a covek ce da se mrzne zbog vas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9855 Napisano April 27 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ga zaboravio, umoran od puta, a bar nešto da napišem, da ne bude da me nema ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10277 Napisano April 28 Drug član, 3382 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam Bana&company na ugovorenom mestu oko pola 11. Sa mladom, jeeee... Nije lako biti "lud"?! Evo me, budan od 6h,perem Blekija, ne potpuno, delimično, prljav užas, bube... juče 570km.,crevo i polako, malo, ne uključem perač dernja se,izudaraće me moji. Sramota me da dođem sa 'vak'im motorom. Neću da ga brukam... šuntav! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2909 Napisano April 28 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti porani malo pa dodji i moj sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3620 Napisano April 28 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre partizani, pa zar na sabajle? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 28 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Stigli pod oraj sto se kaze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3620 Napisano April 28 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mi ko na tajnoj večeri. @vucko23 @Blaza @BokyBoy @shlem @RankoBg87... i mnogobrojna rodbina. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4821 Napisano April 28 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Atorn je napisao: Mi ko na tajnoj večeri. @vucko23 @Blaza @BokyBoy @shlem @RankoBg87... i mnogobrojna rodbina. Svakom vožnjom u svakom pogledu sve više stomaci napreduju 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8178 Napisano April 28 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko vidim na slici,kose..........sve manje.Samo se sijaju glave. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3620 Napisano April 28 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i slikao, ne vidi mi se ćela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3620 Napisano April 28 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 4. 2024. at 8:06, Jašim je napisao: Sem pisanja forumaša ja nigde nisam video obaveštenje , poziv ... nekog od Obrenovca , članova Wariosa , organizatora , crkve Jesi uspeo da stigneš danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10277 Napisano April 28 Drug član, 3382 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo kući,nemam vremena za druženje, da malo danem pa u KG. Super bilo, služba, osveštavanje... Motora nikad više. Ivan me obradovao, iz Batočine... Ali mlada je direktor... Do dogodine... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 28 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije bilo vise motora... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 28 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka slike pricaju 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17031 Napisano April 28 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala svima na divnom danu. Živi bili! Toliko dragih ljudi, toliko price, nisam stigao ni da slikam nesto, evo par od mene... Promenio April 28 član BokyBoy 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...