Blaza 10100 Napisano April 28, 2024 Ne silazi, 2327 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam sa fotkama, al sam pun pozitivne energije od današnjeg druženja. Iz godine u godinu sve je veći broj motorista koji prisustvuju blagoslovu i liturgiji u crkvi u Obrenovcu. Došli smo u velikom broju, sigurno preko 30 motora, skupili se sa raznih strana...i to je naša zajednička veličina, naše spontano druženje. Veliko hvala svima !!! I veliko hvala moto klubu Warriors iz Obrenovca na dočeku i organizaciji. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 28, 2024 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Bogami bilo tesno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2995 Napisano April 28, 2024 Drug član, 1759 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo Zoki i ja imamo kosu Super bilo, jedina zamerka je turiranje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano April 28, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, RankoBg87 je napisao: Samo Zoki i ja imamo kosu Ćelava družina... Promenio April 28, 2024 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 256 Napisano April 28, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja izrazim oduševljenje i kažem da je prevazišlo sva moja očekivanja! Bravo za organizatore! Jedino sto mi je zasmetalo jeste turiranje motora pored hrama, jer ovo nije klasičan moto skup, mada i na njima to ne razumem ali dobro… Sve i svemu extra! Neke od vas sam prepoznao, neke nisam, ali motore svakako jesam. Neka vam je sretna i uspešna sezona 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano April 28, 2024 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2995 Napisano April 28, 2024 Drug član, 1759 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam, po meni je turiranje haos, pogotovo danas, em crkva em pop sto juce umro tu kovceg u crkvi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 28, 2024 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna i od mene :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2995 Napisano April 28, 2024 Drug član, 1759 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti bio danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano April 28, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Gde si ti bio danas? ...jurio sojke... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano April 28, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, lalajko je napisao: Nikad nije bilo vise motora... А осетим ја неко ми се шуња иза леђа, сва срећа па имао штит на мајици да ме Лалајко не нападне 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano April 28, 2024 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Данас је био баш баш диван дан, немам шта да додам а што нису други написали, никад више мотора, невероватна количина позитивне енергије, да је то могуће претворити у струју сигурно би осветлили овај храм господњи где смо данас на благослову били. Само греота што је огромна већина моториста одмах након службе брже боље напустила порту цркве и отишли неким својим већ зацртаним путем а нису остали на ручку где је послужена ал сјајна рибља чорба, вала да смо имали порције сигурно би нам дали да понесемо. Има ли на нашем драгом форуму већих и крупнијих бајкера од нас двојице момака, једва нас је Блажа угурао у онај мали телефон Promenio April 28, 2024 član ПИпезос 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 29, 2024 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti bio danas? Eee...Ispratio kolege do Obrenovca i okrenuo ka severoistoku, lep dan bio.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano April 29, 2024 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Богу хвала, ево и ове године сабраше нас браћа Ратници. Од када сам први пут дошао на Благослов, 2019. године, у мом календару овај догађај је уписан по тачком "обавезно". Обрадовала ме је бројност присутних Бесједа је била поучна. Ко није ишао у манастир Грабовац од срца препоручујем да оде и да ужива у миру који се тамо може пронаћи. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1303 Napisano April 29, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nijednu sliku nemam, znam da uvek neko sa strane fotka i onda se trudim da se što više podružim sa ljudima. Drago mi je jer se iskristalisala dobra ekipa na forumu, sve neobavezno, bez zle krvi i sujete koja je nažalost vidna na forumu kao i u svakodnevnom životu. Tako smo upotpunili i ovaj veličanstven događaj kojem sam prvi put prisustvovao. Ugostili su nas kao najrođenije, naizgled skromno, a u stvari bogato i ispunjeno ljubavlju. Videlo se da smo svi dobrodošli, verujući i ateisti, pucači i sporaći, drinkeri i strejteri, ćelavci i kosijaneri, rokeri i šabani, GS-ovi i skuteri svi na jednom mestu i svi jednaki. To je u neku ruku suština ovog skupa i samog praznika, da ne odbacujemo nikoga na prvu i da svakome ukažemo poštovanje, makar ono ljudsko. Živi bili u zdravlju se vozili! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano April 29, 2024 (promenjeno) Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Atorn je napisao: Jesi uspeo da stigneš danas? Јесам , јесам , био сам . Долазио сам и раније само овога пута баш нигде од самога клуба нисам видео позив , најаву... Са слика сам препознао Блажу ( био је у друштву ) . Док сам се окренуо , нестали су ( ручак ) . Нисам био гладан па сам отишао даље да искористим дан . Promenio April 29, 2024 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3725 Napisano April 29, 2024 Drug član, 994 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si do nas, da se upoznamo. Samo da si pratio odsjaje od ćelavih glava. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano April 29, 2024 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Atorn je napisao: Mogao si do nas, da se upoznamo. Samo da si pratio odsjaje od ćelavih glava. Јес па да покварим просек / 80кг , кратка коса али ипак фризура Озбиљно , жао ми што се нисмо видели , упознали . Док сам стао са пар људи , попричали ... прође време. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Jašim je napisao: Јес па да покварим просек / 80кг , Ma da,pogotovo sa Salerom i Stolarom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 2327 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jašim je napisao: Јесам , јесам , био сам . Долазио сам и раније само овога пута баш нигде од самога клуба нисам видео позив , најаву... Са слика сам препознао Блажу ( био је у друштву ) . Док сам се окренуо , нестали су ( ручак ) . Нисам био гладан па сам отишао даље да искористим дан . Šta da kažem, žao mi je...biće prilike, nadam se, da se upoznamo uživo, i uz kafu ispričamo. Svako dobro ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3725 Napisano April 29, 2024 Drug član, 994 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Šta da kažem, žao mi je...biće prilike, nadam se, da se upoznamo uživo, i uz kafu ispričamo. Svako dobro ! Blaško, samo da si ga glasno pozvao po nicku, vrv bi te zapazio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Atorn je napisao: Blaško, samo da si ga glasno pozvao po nicku, vrv bi te zapazio. Svi bi ga zapazili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3725 Napisano April 29, 2024 Drug član, 994 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ivica744 je napisao: Svi bi ga zapazili A zato si ti dok smo ručali sedeo 6 mesta dalje od Blaže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...