slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.glaszapadnesrbije.rs/929523/Pocinje-naplata-naknade-za-motorna-vozila-u-zasticenom-podrucju-NP-Tara/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano April 19 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da živim u normalnoj državi, aplaudirao bih. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano April 19 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo smišljaju načine kako da otmu pare od naroda, od kojih po već ustaljenoj praksi dinar neće otići gde treba, već će se sve sliti bahatim pojedincima, kakav ološ.Ova država je odavno postala najveći neprijatelj svojih građana. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima zasad puteva da se udje i izadje mimo tih naplatnih rampi. Lepse, brze, bolje. Ceracemo se. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano April 19 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, slave74 je napisao: Ljudi, ima zasad puteva da se udje i izadje mimo tih naplatnih rampi. Lepse, brze, bolje. Ceracemo se. Ja ću tebe morati da angažujem za vodiča 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Molim admine da zakljucaju temu. Ne treba nam da se popismane, pa da i ostale puteljke pocnu naplacivati ili kontrolisati. Ponekad sam znao da odem u hotel Omorika ili na Zaovinsko jezero da se bucnem... Mnogi ce prolaznici zaobici Taru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano April 19 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, slave74 je napisao: Mnogi ce prolaznici zaobici Taru. Jok ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan GODIŠNJA NAKNADA NA TARI BIĆE 2.000 DINARA: Ko ima dokaz da je vlasnik imanja trebalo bi da bude oslobođen takse WWW.KURIR.RS Vest o uvođenju naplate ulaska u Nacionalni park Tara izazvao je reakcije,uglavnom negativne, a najburnije reakcije su po društvenim mrežama. Najvišenegoduju oni ... Kazu da ce postaviti kamere i punktove na ostaale prilaze. Moci ce samo kroz sumu kao partizani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, admiki said: Jok ja. Kolika je dubina kod brane. Cuo sam da je tu naajdublje. Preko 100m. A tu je kupaliste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 19 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Right to roam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 19 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja dobro shvatio samo će do Kuste moći bez plaćanja.Odradio čovek sebi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9589 Napisano April 19 Ne silazi, 2263 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Divča table BB, i teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 817 Napisano April 19 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se zaista sa tim novcem bude uradilo nešto korisno, u cilju održavanja meni lično najlepšeg nacionalnog parka, 300 dinara je smešna cena i rado ću je platiti. Rampi nema, tako da ti punktovi mogu da se izbegnu veoma lako jednostavnim ne zaustavljanjem, ali opet, u pitanju je nacionalni park i treba to da poštujemo. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano April 19 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Od tih 300din, daj boze da 50 ode gde treba. Takve stvari cu da podrzim tek kad naprave aplikaciju koja u realnom vremenu prikazuje naplatu i u kojoj je moguce u svakom trenutku proveriti dal je vasa uplata uknjizena i kako su iskoriscene te pare! I tad se lepo tacno zna cime se raspolaze i kako je potroseno. Ona izjava direktora il sta je vec da te pare nece zavrsiti u privatnim dzepovima je veoma smesna. Svima je jasno da nece, al ce zavrsiti na razne gluposti koje nemaju veze sa NP i na napumpane tendere za drugare... Ko onaj fast fud u Cacku sto je fakturisao 430kg pljeskavica i bataka i jos 200.000din za pice za "potrebe gradske uprave" 19.decembra kad su svi po slavama. 430kg mesa je preko 2000 pljeskavica, ne znam samo kolki im je taj kiosk kad su uspeli tolko da ispeku samo njima za jedan dan? 19.12 da ponovim! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 817 Napisano April 19 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, ser said: Ko onaj fast fud u Cacku sto je fakturisao 430kg pljeskavica i bataka i jos 200.000din za pice za "potrebe gradske uprave" 19.decembra kad su svi po slavama. 430kg mesa je preko 2000 pljeskavica, ne znam samo kolki im je taj kiosk kad su uspeli tolko da ispeku samo njima za jedan dan? 19.12 da ponovim! Pa to za ove što mrse Sv. Nikolu. Zato i rekoh na početku, ako se zaista sa tim novcem bude uradilo nešto korisno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano April 19 (promenjeno) Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, slave74 je napisao: Kolika je dubina kod brane. Cuo sam da je tu naajdublje. Preko 100m. A tu je kupaliste. Dubina ide stepenasto od brane pored ribnjaka. Meni su rekli da je 90, mada ja sa ovom opremom mogu samo do 60. Da se vratimo na temu, meni lično nije problem ta naplata. Više me brine trend izgradnje. Zlatibor i Divčibare su postali betonska džungla, nekako imam osjećaj da se sad pažnja okreće ka Tari. Promenio April 19 član admiki 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Luka9905 said: Ako se zaista sa tim novcem bude uradilo nešto korisno, u cilju održavanja meni lično najlepšeg nacionalnog parka, 300 dinara je smešna cena i rado ću je platiti. Rampi nema, tako da ti punktovi mogu da se izbegnu veoma lako jednostavnim ne zaustavljanjem, ali opet, u pitanju je nacionalni park i treba to da poštujemo. Ljudi koji odu na Taru turisticki, ostave preko pdv mnogo vise novca u budzet. Ako ti ljudi zbog ovog nameta odustanu od izleta na Taru, nije potrebna visa matematika da izracunas, da je dobitnik u stvari gubitnik. Ne moze se proci bez placanja divljackom metodom, jedino da se skrivaju ili laziraju tablice. To je krivicno delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano April 19 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, admiki said: Dubina ide stepenasto od brane pored ribnjaka. Meni su rekli da je 90, mada ja sa ovom opremom mogu samo do 60. Sta ima po dnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano April 19 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mulj. Najmrtvija voda u kojoj sam ja do sada ronio. Možda je situacija drugačija na nekoj drugoj lokaciji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano April 19 (promenjeno) Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj put po dnu koji lepo vodi uz stene tamo desno od ribnjaka. Taj deo je lep. Ali kao i sve slatke vode, zavrsi se muljem na kraju Promenio April 19 član VladoGrcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano April 19 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, VladoGrcic je napisao: Ima onaj put po dnu koji lepo vodi uz stene tamo desno od ribnjaka. Taj deo je lep. Ali kao i sve slatke vode, zavrsi se muljem na kraju KoleZa ronjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1823 Napisano April 19 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, JevtaNS je napisao: Ako sam ja dobro shvatio samo će do Kuste moći bez plaćanja.Odradio čovek sebi posao. Može, skočiš padobranom na Mitrovac i onda besplatno do Kuste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 19 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ser je napisao: Od tih 300din, daj boze da 50 ode gde treba. Takve stvari cu da podrzim tek kad naprave aplikaciju koja u realnom vremenu prikazuje naplatu i u kojoj je moguce u svakom trenutku proveriti dal je vasa uplata uknjizena i kako su iskoriscene te pare! I tad se lepo tacno zna cime se raspolaze i kako je potroseno. Ona izjava direktora il sta je vec da te pare nece zavrsiti u privatnim dzepovima je veoma smesna. Svima je jasno da nece, al ce zavrsiti na razne gluposti koje nemaju veze sa NP i na napumpane tendere za drugare... Ko onaj fast fud u Cacku sto je fakturisao 430kg pljeskavica i bataka i jos 200.000din za pice za "potrebe gradske uprave" 19.decembra kad su svi po slavama. 430kg mesa je preko 2000 pljeskavica, ne znam samo kolki im je taj kiosk kad su uspeli tolko da ispeku samo njima za jedan dan? 19.12 da ponovim! opet mi pala pesma na pamet Direktora od pre 30 godina sa refrenom ,, čistićete ulice ko i ranije,, Promenio April 19 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano April 19 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ironhorse je napisao: Može, skočiš padobranom na Mitrovac i onda besplatno do Kuste Iz pravca Zlatibora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 19 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li će moći da se prođe bez plaćanja od Bajine Bašte do KUste ako dobro gledam mapu 2 puta se ulazi i izlazi iz parka Promenio April 19 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...