Jump to content

Moto Zajednica

Triumph Street Triple R/RS

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Street Triple RS '24

Поздрав колеге, ред је да се отвори и једна тема за нас што терамо огољене Тријумфе! Ово је моје љубимче :)

IMG_20240323_155342.jpg

IMG_20240323_153451.jpg

DSC_3464.jpg

DSC_3467.jpg

• Sviđa mi se 15
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4922 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

A ti si kupio taj lepi, prelepi žuti? 

Odličan motor! Imao sam prilike da probam prethodnu generaciju 765RS, mnogo lud motor, a za ovu poslednju generaciju sam čuo da je još bolja!

• U prolazu, 56 postova
On 4/8/2024 at 5:21 PM, Disko Nindža said:

Opaka sprava, jel to 765?

Да да, двоумио сам се између тридента и њега, ал пробна вожња ми је била довољна :)

On 4/8/2024 at 5:34 PM, Jovan Ristic said:

A ti si kupio taj lepi, prelepi žuti? 

Odličan motor! Imao sam prilike da probam prethodnu generaciju 765RS, mnogo lud motor, a za ovu poslednju generaciju sam čuo da je još bolja!

Хвала на лепим речима, као што рекох горе, заљубио сам се после оне демо вожње, шта и како замислиш од њега, он тако испуњава :)

• Svrati ponekad, 244 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Probao sam juce na Triumph demo danu, odusevljen sam kvalitetom, odzivom i snagom motora, iznenadjen koliko je udoban. Probao i Trident odmah zatim, sto nije bilo fer prema Tridentu :D tako potpuno razumem utisak @zheX92

Promenio član Djeronimo
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 56 postova
On 4/21/2024 at 9:26 AM, Djeronimo said:

Probao sam juce na Triumph demo danu, odusevljen sam kvalitetom, odzivom i snagom motora, iznenadjen koliko je udoban. Probao i Trident odmah zatim, sto nije bilo fer prema Tridentu :D tako potpuno razumem utisak @zheX92

Нема шта, човек све проба па види где му кез испод кациге највећи :D Мени је нпр. једина замерка била седиште, ал можда јер нисам дуго возио па се нисам навикао, остало је све како пожелиш тако с њим можеш

20 hours ago, Vicent said:

Pozdrav svim Triumphasima, nije valjda da nas ima tako mali? :)

image.thumb.jpeg.85a4d9fc6ddcd745dce158aaa78fd36e.jpeg

Ијуууу свака част на примерку, боја је 💣 ... Ај па да нас је више :)

• U prolazu, 22 postova
On 4/22/2024 at 8:52 PM, Vicent said:

Pozdrav svim Triumphasima, nije valjda da nas ima tako mali? :)

image.thumb.jpeg.85a4d9fc6ddcd745dce158aaa78fd36e.jpeg

Pozdrav, gledam takvog jednog...

Neki info, šta treba znati, neke poznate boljke?

• U prolazu, 5 postova
On 2/11/2025 at 11:14 PM, Shkrba said:

Neki info, šta treba znati, neke poznate boljke?

Iskreno, kako neki vole da kažu, motor je neuništiv. Moj je prešao 100k. Do 2009god su imali problema za regulatorom voltaže i suštinski to im je jedina "poznata" mana.

Neke mane koje sam primetio jeste unutrašnjiost rezervoara koji je sklon koroziji, vrelina od motora u špicu Beograda u sred leta je velika, ali ne i nepodnošljiva. Ipak auspuh ide ispod sedećeg dela. Potrošnja u gradu računaj 6.5L (moje vožnje je barem toliko) . Položaj sedenja je baš dobar, ne umara ni na duže relacije. Kod mene su aftermarket ručice kvačila i kočnice i imao sam problem prekidača kvačila koji je uticao na to da je motor "mrtav" odnosno da ne može da upali. Par dana sam udarao glavom u zid dok nisam provalio da prekidač ne prepoznaje da je kvačilo stisnuto do kraja. Zamena svećica nije baš prosta kao kod nekih japanaca, ali to svakako nećeš menjati svaki čas. 

Suštinski kod nas su jeftini jer nema interesovanja za njih. Održavanje najnormalnije sa cenama, nikakva egzotika kao što većina misli. Odnos cena/kvalitet/performanse ne može ništa da mu parira u toj ceni to ti potpisujem.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja