SlobodanR1 3086 Napisano Jun 7 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Jun 8 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, FFBikerSar said: za šta većina i ne zna da je kod Trebinja - d Kakav je put od Trebinja do tvrdjave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 8 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče sa drugarom, od 16 do 18h IMG 20240607 163903 — Postimages POSTIMG.CC Tivat, preko trajekta u Nikšić, Ostrog, Trebinje, Herceg Novi pa opet preko trajekta u Tivat. Oko 280km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 8 (promenjeno) Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan E da preporučim restoran Studenac. Rijetko kad iz nekog restorana izađem sit, ali ovaj put jesam. IMG ab542b99cbbf72d3e18253a4e94fcddf V — Postimages POSTIMG.CC Dvije Karađorđeve šnicle, dvije salate, dvije kisele i dva Nk piva 40e. Promenio Jun 8 član Bane je . 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 8 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan U nacionalnom parku Serengeti, prosla je sezona kisa i dosao je period sunca i lijepog vremena. Zivotinje, koje su do tada bile u zimskom snu, polako izlaze iz svojih brloga i okupljaju se na pasnjacima i poilima. Ljeto je pocelo... (citati glasom voditelja Opstanka) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jun 8 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mrkonjic kod Trebinja, mjesto gdje je rodjen Sv Vasilije Ostroski i gdje je sahranjena njegova majkaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 8 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio Navratim svaki put kad sam u Trebinju. Onakav mir i tisina se rijetko nalaze. To mi mjesto budi neke uspomene lijepe. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Jun 8 (promenjeno) Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Pirotehnicar said: Kakav je put od Trebinja do tvrdjave? Ja sam do tamo išao autom, zadnji dio pješke, možda su u međuvremenu poboljšali put. Na Google Maps je neki Holanđanin napisao prije 5 godina: We drove up the hill with a classic Jeep, which barely managed the rocky narrow road with sharp bushes, so this is not recommended for driving at all; better do a walking tour! Prije tri sedmice Nijemac: Accessible with a 4x4 car. Space for a few cars upstairs. Mislim da bi quad ili crosser mogli proći. Pročitati: https://seesrpska.com/strac-tvrdjava-koja-je-gradjena-porseom-video Promenio Jun 8 član FFBikerSar dodan URL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 8 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dubrovnik pa Kupari.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4492 Napisano Jun 8 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Bane je said: Bio juče sa drugarom, od 16 do 18h IMG 20240607 163903 — Postimages POSTIMG.CC Tivat, preko trajekta u Nikšić, Ostrog, Trebinje, Herceg Novi pa opet preko trajekta u Tivat. Oko 280km. Nesto mi je juce pricao jedan na skupu da ima nekih radova na putu ka Niksicu i fa nisu otisli do Ostroga zbog toga. Znaci moze se Trebinje - Niksic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 8 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Moze, danas sam prosao. Bili au radovi ali se moze kratkom zaobilaznicom. Mada mislim da su danas zavrsili radove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 9 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Forsberg je napisao: Nesto mi je juce pricao jedan na skupu da ima nekih radova na putu ka Niksicu i fa nisu otisli do Ostroga zbog toga. Znaci moze se Trebinje - Niksic? Mi nismo išli zaobilaznicom, išli smo nekih 500m po šljunku, ali je dobro nabijen tako da nije problem. Kad smo mi prolazili nije bilo semafora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 9 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kafa, pakovanje i to je to za ovu godinu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jun 9 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekome treba da okačim timelapse celog puta od Trebinja do Beograda? Da ne kačim za džabe ako nikoga ne zanima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Jun 9 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Okaci ! Ima nas Trebinjaca u Beogradu koji nismo bili u mogucnosti "skoknuti" do kuce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jun 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moto vikend Trebinje! Sta reci, ja prvi put, pa taj grad se pretvori i zivi za bajkere tih dana. Iskreno nisam dugo u ovoj prici ali na mene ovako nesto ke ostavilo bas upecatljiv utisak, pozitivan! Organizatori HVALA VAMПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jun 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A svasta se i obislo, malo 2 dana ali to je sto je ja zadovoljno umoran Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 9 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj put otisao kontra mora u planine. Obisao sam Kapetanovo jezerom. Ono je nevjerovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jun 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druga drupa je otisla tamo i posle u povratku na SH-20, prosto nismo mogli svi na sve strane vec smo se podijelili. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Jun 9 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ista meta, isto rastojanje - kao kolega @Bigor Bio prvi put. Oduševljen. Treba doživeti. Dogodine zasigurno opet, da nadoknadim što nisam stigao, a hteo sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 9 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Bigor said: Druga drupa je otisla tamo i posle u povratku na SH-20, prosto nismo mogli svi na sve strane vec smo se podijelili. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Crno jezero, Durmitor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jun 9 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mr_Wolf je napisao: Da li nekome treba da okačim timelapse celog puta od Trebinja do Beograda? Da ne kačim za džabe ako nikoga ne zanima. Mala izmena. Nešto sam zeznuo sa podešavanjima timelaps-a danas, pa mi je umesto na 0,5 sekundi slikao na svakih 5, što čini snimak neupotrebljivim. Ali, da ne bih ispalio, evo snimka od petka u smeru ka Trebinju: Par napomena. Snimak je u 360°, pa možete da menjate ugao gledanja. Preporučujem da stavite rezoluciju 4k i da odzumirate koliko YT dozvoljava. Takođe možete i da usporite snimak - može da ima više smisla. Pošto je snimak ogroman, isekao sam autoput do Čačka i penjanje do apartmana u Trebinju i malo smanjio kvalitet ali je i dalje upotrebljivo. Mala zanimljivost. Na snimku se vidi da sam stao kod Užica tačno u 2 jer mi je počinjao sastanak kom sam morao da prisustvujem (i trajao je do ulaska u Bosnu). Ako vas iko ikada pita da li je moguće prisustvovati sastanku sa motora - jeste. Relive je sa današnjeg povratka zbog par slika koje je ubacio u izveštaj: Relive 'Trebinje' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Trebinje Promenio Jun 9 član Mr_Wolf 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jun 9 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Et sad, cini mi se da rekose da jeste. Ovih dana vise i formacija dok se malo odmorimoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4492 Napisano Jun 10 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Beh zbog dobre muzike, lepe vožnje, lepog grada i blizine mora. Osim ovih stvari najjači utisak su mi silovatelji (turatori) motora i gomila likova sa nacističkim obeležjima. Pre svega mislim na MC Srbi sa sve SS runama na reverima, a videh na sajtu da furaju i SS lobanje na majicama i šta sve još ne. Dodajmo na to informacije o pogibiji na Zlatiboru i ozbiljno izletanje kod manastira Tvrdoš... Sve u svemu, setih se zašto idem u Trebinje i zašto ne idem na motoskupove. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jun 10 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...