Rastko25 2 Napisano April 2 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Peugeot Speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam se o kupovini QJ TRX 125 motocikla. Ako ste imali priliku da ga vozite ili ako ga posedujete javite mi iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano April 2 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Benelli BN125,koji je jako slican ako ne i isti QJ TRX 125.Mislim skoro sraf na sraf,razlikuju se u sitnicama.Benelli je za EU,QJ za svetsko trziste.Ako se to racuna ,onda imam utiske . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano April 28 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Klinac ga je kupio, ali pošto još nije položio, ja sam ga dovezao iz Novog Sada za Beograd. Tako da mogu da kažem utiske za tih 100+ kilometara. Lepo izgleda i fino ide. Motor solidno vuče na ravnom, deluje dosta pouzdano. Sa druge strane, malo je snage kad ga vozi neko ko ima 100kg kao ja. Na usponu Fruške gore, preticali su me automobili. Baš iz tog razloga mislim da je odličan za početnika, ne možeš da divljaš i da hoćeš. Ja sam visok 190 i definitivno je mali za tu visinu, osećao sam se skučeno, ali ne previše. Takođe su mi čudne kočnice, zahtevaju dosta jak stisak ručice. Verovatno je to stvar navike, klinac ga je probao i kaže da je ok. Ali on ga poredi sa skuterom iz auto škole a ja sa GS-om tako da mislim da to nije neki realan problem. Treba videti dugoročno kvalitet, ali za sada deluje kao odličan odnos cene i kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 154 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slažem sa prethodnim postom. Kupili smo ga pre mesec dana i u fazi je razrade, koliko vreme dozvoljava. Relativno nisko sedište, zbog čega je veoma stabilan. Lak za upravljanje, bukvalno kao bicikl. Ovo za kočnice sam i ja primetio, ali kontam da će se malo popraviti kad se "urade". Oduševljava me menjač, tačan, precizan, kratak hod, kao kod "pravih" motora. Inače, ima tako nekih sitnica koje nisu baš uobičajene za low-level motocikle, baš prijatne ručice kvačila i prednje kočnice na primer, sa podešavanjem u četiri položaja. Displej izgleda OK, nije kao kod kineskih igračaka. Ima sva četiri žmigavca, što baš i nije često, itd. Naravno, sitna škripa plastike na nekim obrtajima, ali to je normalno. Videćemo kako će se pokazati, za sada toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...