vukasssinnn 9 Napisano Mart 24 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kolika je sirina na glavi cilindra za izduvnu granu na pedi et 50 4t i sprint exatcly 50 2t, zanima mene i druga jer ja hocu da stavim replicu akrapovica a on hoce da uzme neki sportski auspuh za 2t, pa nas zanima sta sve treba, Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Mart 26 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sirinu izduva,ali 2t i 4t su razliciti lonci.Nisam siguran kako ce raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Mart 26 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bedno će raditi... 2T je poseban proračun, teška matematika. 4T je mnogo manje osetljiv na auspuh. Ali je i on ozbiljna matematika da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...