feelgod 227 Napisano Mart 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles daj podatke na pp da saljem sutra. @piki dogovoreno. @Blaza Nemam motor od maja prosle godine. Izvinjavam se za ovakve odgovre meni "reply" na BJBu ne radi vec neko vreme a zasto ne znam. Promenio Mart 13 član feelgod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Mart 13 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Brate dacu ti i moj visak opreme da rasprodas! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5367 Napisano Mart 13 Drug član, 807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, feelgod je napisao: Modeka muski jeans rezervisano. Prijavljujem se i ja ya ove farke, i za oboje letnjih rukavica...Koja je velicina retro kacige_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Mart 13 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, piki said: ako odustane tu sam sledeći Pa zar gospođu na motor... A bio je kul tip 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Retro kacige obe L (59-60), dodao sam malorpe u oglas. Farmerke vrv sutra idu samo da legne lova od coveka i saljem mu. Rukavice moze, sve moze Promenio Mart 13 član feelgod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5367 Napisano Mart 13 Drug član, 807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, feelgod je napisao: @Bole37 Retro kacige obe L (59-60), dodao sam malorpe u oglas. Farmerke vrv sutra idu samo da legne lova od coveka i saljem mu. Rukavice moze, sve moze za malo mi pobegose. Imao iste takve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Pa da li te zanimaju rukavice ili ne, nisam bas najbolje shvatio ? Promenio Mart 13 član feelgod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5367 Napisano Mart 13 (promenjeno) Drug član, 807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, feelgod je napisao: @Bole37 Pa da li te zanimaju rukavice ili ne, nisam bas najbolje shvatio ? Da da. Uzimam i kacigu.Biltwell Bonanza jel ti bese na Miljakovcu? Promenio Mart 13 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 znaci rukavice i kaciga su tvoje, kada se vidimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5367 Napisano Mart 13 Drug član, 807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, feelgod je napisao: @Bole37 znaci rukavice i kaciga su tvoje, kada se vidimo? Moz kad hoces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11543 Napisano Mart 13 Drug član, 1289 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, mradomir je napisao: Pa zar gospođu na motor... A bio je kul tip cuti brate ,ceo zivot joj vicem ,ej kad omatorimo i deca narastu ima ti i ja da se vozamo,kad ono dodje vreme brze nego sto sam mislio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Disk lock prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pojas rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred svim kolegama i clanovima foruma ali vise ne mogu u obzir da uzimam rezervacije i da pravim planere kada se sa kime vidjam jer me bas puno ljudi kontaktira na PP i mobilni pa se posle ne javljaju kada ih ja cimnem. Ispostovacu neke ljude koji imaju validne razloge zasto ne mogu da stigu ali od sada sam prinudjen da roba ide onome ko prvi dodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kozna IXS jakna prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan IXS pojas prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Modeka jeans pantalone prodate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Mart 14 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Која је дужина ланца? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd 125cm dobije jos malo na duzini zbog alke katanca. Promenio Mart 14 član feelgod 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 15 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2024 at 5:18 PM, feelgod said: Poslednje je najsledje NA POKLON ide sledece: 1. Zglobovi za nosac kofera GIVI, ja sam samo brujkom odsekao pa ko hoce malo da se igra eto mu 2. Set za ciscenje landa kupljen u Louis-u da ne koze da cacka dok je jos hladnjikavo. Ko prvi posalje PP njegovo je :), ne moze da se dobije 2 poklona odjednom Jel su poklonjeni mozda ovi zglobovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 15 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD Jesu samo cekaju da covek dodje po njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh na ovo, jeste da nemam kutije ali 500e manja cena https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/kacige-i-potkape/nolan-n104-absolute-n91-flip-up-ess-n-com/oglas/163986028?filterId=436 Promenio Mart 15 član feelgod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 15 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i jednu kesu sa delovima on XTZ750 (zadnji lancanik - skraceni prenos, kociona creva, nesto jos sitno, mislim i poluga kocnice) Ide na poklon ko mi do zgade dodje sa ST da uradim jednu fotku i da se dostojno na neko vreme oprostim od 2 tocnka. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11543 Napisano Mart 15 Drug član, 1289 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2024. at 11:44, feelgod je napisao: Izvinjavam se unapred svim kolegama i clanovima foruma ali vise ne mogu u obzir da uzimam rezervacije i da pravim planere kada se sa kime vidjam jer me bas puno ljudi kontaktira na PP i mobilni pa se posle ne javljaju kada ih ja cimnem. Ispostovacu neke ljude koji imaju validne razloge zasto ne mogu da stigu ali od sada sam prinudjen da roba ide onome ko prvi dodje. pošto su se sad promenili uslovi jel modeka jakna rezervisana ili nije,beše do ponedeljka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @piki Zenska jeste, nakon rezervacije smo se jos jednom culi @Mirko015 i ja i potvrdili da sacekam do ponedeljka za jaknu i lanac. U ponedeljak javljam kako stoje stvari sa ovom rezervacijom koja je bila daleko pre nego sto sam odlucio da ih vise ne prihvatam. Promenio Mart 15 član feelgod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...