Motorcyclist 19260 Napisano Četvrtak u 19:27 Integrisan, 5877 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo isprobao. Kratko bolje, snop iste duzine, odlicna linija niko ne blica. Dugacko je dobro ali ocekivao sam bolje. Doduse jedna sijalica u faru. Mozda ga malo spustiti ali onda spustam i kratko. Njakao sam ga posto je kisa u drugoj, trecoj, drugoj, stojao pa mi je posle upalio ventilator. Vec sam se istripovao nesto xD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19260 Napisano Četvrtak u 19:34 Integrisan, 5877 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno laicko pitanje: Zbog smanjenje potrosnje, koliko ona bila, da li moze doci do ostecenja statora ili reglera? Koliko sam procitao ne moze a opet procitao na ovom forumu da moize. Primer imao sam i na VFR-u 2 led umesto halogenih bez dodatnih potrosaca. Priimer broj dva: Sta ako neko ugasi svetla i vozi bez svetala danju? To znaci da on vuce manje struje, ili ako vozi sa pregorenom sijalicom. Tako da mi ta prica bas ne pije vodu. Takodje dobio sam odgovor da regler moze biti malo topliji ali zato ima rebra da rsprsi tu toplotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 187 Napisano Četvrtak u 19:50 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Priča je bila ako se zamene sve halogene sijalice led sijalicama da bi mogao da bude problem us slučaju zamene sijalice fara nema razloga za brigu kao i što si napisao, logika nalaže pre svega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 53 Napisano Četvrtak u 19:58 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Posteno sam se danas izmaltretirao, najvise vremena mi je otislo na rutiranje i provlacenje kablova. Utiske cu videti u voznji. E da, nije se nista zapalilo (bar za sada). 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12332 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 2865 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Motorcyclist je napisao: Nikakvih problema sa temperaturom itd. posto nema ventilator? U samom kućištu sijalice je mini ventilator. Probaj drugu na akumulator, čućeš kako vrti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19260 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Integrisan, 5877 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Blaza said: U samom kućištu sijalice je mini ventilator. Probaj drugu na akumulator, čućeš kako vrti... Pa mislim da je ova pasivna, ne cuje se nista. Pise da je fanless. Jos me nesto interesuje u vezi reglera. Da li ima svrhe iza njega na povrsini na koju je prisrafljen staviti termalne paste? To sam radio na VFR ali nisam imao IC termometar bas da testiram i postavim ovde. Promenio pre 18 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1706 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 1149 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mozda previse razmisljas. Okreni kljuc i teraj to. Promenio pre 17 sati član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19260 Napisano pre 17 sati Integrisan, 5877 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Rider000 said: Mislim da mozda previse razmisljas. Okreni kljuc i teraj to. Veruj mi da ne znam gde bih isao na krace znam ove puteve napamet, smorio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1706 Napisano pre 17 sati Drug član, 1149 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistMi smo batalili voznjice ovuda. Nemas gde sve ravnica i njive. Samo se hvatati nekog daljeg puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19260 Napisano pre 17 sati Integrisan, 5877 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Bar da imam nesto za laksi off, imam lepih puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12332 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2865 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Zaječar, sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19260 Napisano pre 15 sati Integrisan, 5877 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni za Zajecar treba 2 dana da odvojim Bas daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...