Sale BP 32 Napisano April 17 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene isto trza gas u 1,2 brzini do nekih 2.500 obrtaja. Pogotovo u Sport modu se oseti trzanje. Mislim da se to manje dešava u Road modu i generalno je mnogo manje nego prvih dana korišenja motora. Samo ću produžetak vizira da montiram jer se oseti vazduh u predelu glave. Ostalo je sve ok, više nego zadovoljan sa motorom. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6288 Napisano April 17 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Opusti malo ruku i nemoj ga muciti sa ispod 3000 obrtaja a kad bas mora onda sa kvacilom. “ride by wire” dosta brze reaguje i osetljiviji je od klasicne sajle, jos pogotovu ako si pre njega vozio motor sa karburatorom, ali brzo se stekne osecaj i udje u fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 17 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta u trzanju gasa rukom da je nemirna ruka , nego motor trza na konstantnom gasu . Kao da ima promaseno paljenje , neravnomerno sagorevanje ...nesto . I bar kod mene , kreces da dodajes gas on ekstra lagano dodaje pa onda u jednom delu kao da je kriva gasa naglo raste i onda povuce dobro. Ili da objasnim drugacije , ti dodajes gas on jako malo ubacuje goriva i tako do nekog trenutka a onda krene rapidno da ubacuje. Kao da gas nije linearan nego eksponencijalano raste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano April 17 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se dešava kod dosta ljudi, vjerovatno je do mape. Lako se riješi softverskim apdejtom, samo je pitanje kad će to biti. CF je imao sličan problem na 800MT, uradili apdejt i riješili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano April 17 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koji imaju problem sa trzanjem: probajte na prvom paljenju da ostavite motor da odradi na leru minut ili dva, pa vidite da li će biti razlike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 17 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Probao , isto je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12669 Napisano April 17 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je do mape ubrzigavanja. Verovatno će je prepeglati uskoro jer je to sada puno lakše nego na starijim motociklima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5420 Napisano April 17 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Trzanje na niskim obrtajima (uglavnom do 4.000 obrtaja) je na većini dvocilindraša (osim na Yamahi) zbog EURO5 normi. Rade jako siromašno na niskim obrtajima. Iz istog razloga se ne sme stavljati kompletan novi izduvni sistem (tipa Akrapovič, SC Project) bez učitavanja nove mape jer će da brzo pogore izduvni ventili. 900DSX greje u gradu u 1. i 2. brzini i to je prosto tako, mislim da nema veze sa rashladnom tečnosti. Uglavnom sam primetio da leva noga više trpi grejanje od desne. Što se tiče podešavanja farova, nisam uspeo sa kratkim odvijačem, jer je kratak Sasvim solidan 900DSX, ali ni reč o tome da je adventure, preteško je to za bilo kakva off osim makadama i letnjih puteva. Doduše, poterao sam ga na onoj njihovoh off road stazi, ali ako ti padne 2 puta na nekom off, na trećem padu bih počeo da plačem i ostavio biih ga i otišao kući. 900DSX je više sport - turing, položaj sedenja me podseća na Tracer 9. Lepo se vozi pri većim brzinama, sluša lepo u krivinama, odlično koči, nije velik potrošač. Još samo da se dokaže u eksploataciji, mada Loncin (Voge) lepo radi te agregate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano April 17 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, malo ljudi uopšte i vozi neki pravi offroad. Ja lično bih uzeo za makadama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5420 Napisano April 17 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, admiki je napisao: Iskreno, malo ljudi uopšte i vozi neki pravi offroad. Ja lično bih uzeo za makadama. Za makadam, letnje puteve, nasipe, blage uzbrdice i nizbrdice, sasvim okej, Masa solidno izbalansirana, nije mučenje ni sa suvozačem kad treba da se manevriše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano April 17 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da me nisu istraumirali ovi što pričaju kako to ništa ne valja, tačno bih zapucao za Magadan dok još ima makadama do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano April 17 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 4. 2024. at 22:40, TAZZ je napisao: Trebam i ja da podesim far na dole... Treba da re-rutiram izduv da bude kao na V-Strom DL1000A, niže cca 30cm recimo... Da mogu da stavim bočne kufere LS2 38L... Sreća pa imam drugara koji radi opremu pa uzeo na 6 rata i dođe me onda da ne osetim... Treba višlji vizir... To je to ja mislim Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Kontakt te osobe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1256 Napisano April 18 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Jovan Ristic je napisao: Trzanje na niskim obrtajima (uglavnom do 4.000 obrtaja) je na većini dvocilindraša (osim na Yamahi) zbog EURO5 normi. Rade jako siromašno na niskim obrtajima. Isto i na Benelliju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 19 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Gotov prvi servis ...Iskreno jnasam zadovoljan...12900 košta...Filter ulja 1200rsd3L ulja kažu Ipone R4000 15W50 po 1450rsdUsluga servisa 7350...Posmatrali lanac kao i proverili motor...Pošto sam žurio, nisu uradili update software za promenu modova vožnje "on the go"...Nije meni toliko to bitno, pošto mahom vozim samo u Road. Dogovor pao da se kad abudem imao vremena se zaletim da uz sok uradimo update...Uglavili me preko reda nekako... Ono tipa dođi, doteraj motor u 10h, pa do 14-15 će biti gotov...Tako i bilo ...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 19 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel tolika guzva ili treba ulje 3 sata da se cedi ? Jel treba unapred da se zakazuje i koliko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1557 Napisano April 19 Drug član, 859 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, tufi979 je napisao: Pa jel tolika guzva ili treba ulje 3 sata da se cedi ? Jel treba unapred da se zakazuje i koliko ? A kako da uzmu 7 soma za 20 mnuta posla? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano April 23 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Usluga ruku je bas skupa, radni sat im je 130 eura pa gde to ima ( kao da su vrhunski hirurzi )...posto realno to sto su radili je bilo potrebno max 30 minuta. a naplatili 65 eura Ali jbg, dok je u garanciji tako je...nadam se da nece nesto da vrdaju ako nesto zakaze u garantnom roku, posto su mnogi skloni tome...da iskomplikuju max da coveku na kraju pripadne muka i da ode sam da to popravi. Van garancije kad sami menjamo bilo bi nakih 40 eura uracunata i 2 piva za mene i kuma... Promenio April 23 član Grofbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1393 Napisano April 25 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Voge DSX 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge DSX 900, 2024. godište, Touring, vozilo prešlo 1100 km, Beograd. Cena 9.000 € - Motori -... Čiji li je ovaj ? Kome je dosadio posle 1100km ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano April 25 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano April 25 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @jasminko VIR Video cene servisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 25 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je onaj registrovani mozda sa testa prosle nedelje je taj sa testa imao 830km tako da se uklapa kilometraza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano April 25 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ima smisla, ali zašto ga prodaju? Jel to ne očekuju nove probne vožnje? Nego, neko je stavio kufere, a neće da se hvali, izgleda da se boji da će morati da časti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano April 25 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije to taj sa probne voznje ...ja sam ga danas vozio ima na satu oko 1600 km. Moji utisci o motoru su sasvim ok da kazem 8/10... lepo se vozi ima i vise nego dovoljno snage i obrtnog momenta,kočnice ... ABS odlično radi. Zameke-nedostaci po meni su... zastita od vetra je slaba ja sam 192/100, treba produzeni vizir, dole po nogama hmm...bas greje i to neko trzanje pri laksem dodavanju i oduzimanju gasa u 1-2 brzini na recimo nekih 2500 baš cimne...moram sa kvacilom da ga smirujem. Ne znam šta to moze da bude... Ali i pored toga ću nadam se sutra pridruziti kolegama koji su se učlanili u ergelu zvanu Voge 900 . Ne znam koliko dana traje procedura preuzimanja nakon uplate...kakva su iskustva kolega...? Promenio April 25 član Grofbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 26 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preuzeo isti dan samo ako zavrsis tablicu . Sad je haos u bg ljermontova je zatvorena i bela kuca takodje i svi su u sivu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 26 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel tolika guzva ili treba ulje 3 sata da se cedi ? Jel treba unapred da se zakazuje i koliko ? Završili oni brzo...Nisu imali slobodne termine ...Dovezao motor u 10...U 14 me zvali da je gotovo...Mogao sam tako, ili 8. Maja da mi zalažu, što nije bila opcija... A servis im traje oko pola sata, sat...A koliko košta, u to ne ulazim, jer ne volim da meni ulaze u moju cenu usluge kada fakturišem.Ako je mnogo nekome 8000 za uslugu servisa, onda ne znam što taj isti kupi motor od 1.200.000rsd. kupite polovno i radite sami za 5000 i tři piva i dve pljeskavice... I to je solucija... Ja sam odlučio da se ne prlja, i da pijem kafu ili tako nešto dok se radi servis i da se ne prljam...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...