admiki 1573 Napisano April 11 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Prednost ovih novih motora sa "tabletima". Sve što treba je software update i imaš potpuno nove funkcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Suzana 25 Napisano April 11 U prolazu, 20 postova Lokacija: Užice Motocikl: Suzuki DR650 RSE 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si se registrovao, aplikacija traži podatke o kartici?Sent from my CPH2305 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 11 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam da nedam podatke karticeI radi...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Suzana 25 Napisano April 11 U prolazu, 20 postova Lokacija: Užice Motocikl: Suzuki DR650 RSE 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kako rekao da ne daš, ja ne mogu da se registrujem dok ne unesem podatke... Nemam drugu opciju.Sent from my CPH2305 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 32 Napisano April 12 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 4. 2024. at 14:10, TAZZ je napisao: Mili... Ima li te neđe... Neka kava, druženje... Ja ubio 900km, vreme servisu... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Pozdrav TAZZ, nisam se nešto navozao, prešao oko 380 km. Kako stvari stoje, verovatno ću tek u maju na servis. Plan je da onda montiram i fabričke kofere ako budu stigli. Javim ti se obavezno kada dođem na servis u Bg. Malo da proćaskamo,popijemo kavu i provozamo se zajedno. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Pozrdav svima , od juce sam i ja vlasnik jednog ds900x . Imam pitanje za postojece vlasnike , primetio sam da se blok motora dole gde su dekle levo i desno bas bas greje toliko da je recimo auspuh slicne temperature. Jel i kod vas tako ? Sumnjam da nije odzracen dobro antifriz. Drugo pitanje je na koju foru se podesava prednji far po visini u uputstvu ima da postoji neki sraf za podesavanje ali koliko sam gledao nemoguce je prici njemu a i ne vidi se . Nije valjda da mora da se rastura komplet prednji deo.. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1573 Napisano April 14 Drug član, 588 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Neko je spomenuo da mora da se skida prednji blatobran i još nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano April 14 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tufi979 said: Pozrdav svima , od juce sam i ja vlasnik jednog ds900x . Imam pitanje za postojece vlasnike , primetio sam da se blok motora dole gde su dekle levo i desno bas bas greje toliko da je recimo auspuh slicne temperature. Jel i kod vas tako ? Sumnjam da nije odzracen dobro antifriz. Drugo pitanje je na koju foru se podesava prednji far po visini u uputstvu ima da postoji neki sraf za podesavanje ali koliko sam gledao nemoguce je prici njemu a i ne vidi se . Nije valjda da mora da se rastura komplet prednji deo.. hvala unapred Jovan je rekao da se mora skidati valjda blatobran i amortizer volana. Los dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 14 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Super. A u uputstvu pise podesiti shodno opterecenju motora i zadnjeg vesanja . A treba pola motora da se rasturi. A sto se tise grejanja motora jel ima neko problem? Promenio April 14 član tufi979 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 32 Napisano April 14 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, tufi979 je napisao: Super. A u uputstvu pise podesiti shodno opterecenju motora i zadnjeg vesanja . A treba pola motora da se rasturi. A sto se tise grejanja motora jel ima neko problem? Oseti se grejanje u predelu nogu što je i Shone u testu sugerisao. Meni to ne smeta i za sada mi nije toliko da mi jako smeta. Mislim da ti je ostao vazduh u sistemu rashladne tečnosti da bi već imao problem sa pregrevanjem motora. Tako da to po meni otpada kao solucija. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan To mi je palo napamet jel vidim da je mesto termostata i senzora temperature dosta noze od visine cilindara pa sam zato pomislio a nema nigde sraf za odusak kao naprimer sto sam imao na F650gs twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6288 Napisano April 14 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod novih motora proveravajte antifriz u svakom slucaju, dok prodje u sve kanale i istera vazduh cesto ume da zafali malo u prvih stotinak kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4853 Napisano April 14 Drug član, 3673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji čep vazduha u raashladnom sistemu, odmah se to primeti, ide u crveno za nekoliko min. Tako da vrv nije do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije toliko los dizajn za svetla . Nema potreba da se rastura sve , eventualno ona plastika sto drzi creva izmedju viljuski, ali moze i neki manji krstasti srafciger tj kraci. Zavuce se u rupu i okrecete levo desno da se podesi visina . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Akd sad dalje ... Kako povezati app voge mapbox napravio sam online onaj token ali app nece da me uloguje sa tim ,a kad pokusam da napravim novi user onda izbaci da mailbox format error . I kako pristupiti kameri? Jel vec ima sd karticu ili je treba kupiti i staviti...gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 14 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Suzana 25 Napisano April 14 U prolazu, 20 postova Lokacija: Užice Motocikl: Suzuki DR650 RSE 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio token, ubacio u app i radi... A za kameru mora kartica. Ispod sediata u modul. Povezi na wifi kamere, sifra je 12345678.Sent from my CPH2305 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 15 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Sve sređeno, sad samo kilometri ... Nego jel kolega TAZZ ima jos neke insajderske info sta jos mozemo da očekujemo pored screen mirroringa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 16 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Menjanje modova vožnje "on the go"Bez zaustavljanja...Meni sad na prvom servisu će da rade to ...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 16 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Trebam i ja da podesim far na dole...Treba da re-rutiram izduv da bude kao na V-Strom DL1000A, niže cca 30cm recimo...Da mogu da stavim bočne kufere LS2 38L...Sreća pa imam drugara koji radi opremu pa uzeo na 6 rata i dođe me onda da ne osetim...Treba višlji vizir...To je to ja mislimSent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 16 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Tazz za far uzmi neki srafciger kao sa slike. Volan levo desno dok ne nadjes ugao da u onu rupu gurnes srafciger i lagano do kraja osetices kad uhvati zupce , koliko sam video plasticni su pa nemoj na silu. A velicina je pz2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano April 16 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio onaj univerzalni vizir sto se samo zategne na donji i super je , tih 10tak cm znaci sad taman duva preko kacige . Jedino me nervira sto rucica gasa nekako je cudna kad dodajes gas ide lagano lagano i onda samo skoci - povuce . Kao da to nisu bas najbolje mapirali taj elektronski gas, i primetio sam na na konstantnom gasu kroz grad recimo 2 ,3 brzina na nekih 3000 obrtaja secka trza nije konstantan rad. Kako vase zveri rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 16 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Navikava se na RbW...Mada mi je sad bolje, nego li u prvih 200kmDosta stvari koje su mi se čudno ponašale, prestale, gomila trzaja prestalo..Možda će umre...Meni frka od tih nastavaka, jedan mi na 140 odleteo u kacigu Ići ću kod Ivana... Za 55eur mi ok da odem kod njega na kafu i sokSent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3570 Napisano April 16 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, tufi979 je napisao: Ja sam stavio onaj univerzalni vizir sto se samo zategne na donji i super je , tih 10tak cm znaci sad taman duva preko kacige . Jedino me nervira sto rucica gasa nekako je cudna kad dodajes gas ide lagano lagano i onda samo skoci - povuce . Kao da to nisu bas najbolje mapirali taj elektronski gas, i primetio sam na na konstantnom gasu kroz grad recimo 2 ,3 brzina na nekih 3000 obrtaja secka trza nije konstantan rad. Kako vase zveri rade? Teško da dvocilindraš od 900 ccm u gradu može da bude ultra-smooth, otprilike da se na to moraš navići vremenom. Ko je vozio starog stroma 1000, zna o čemu pričam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6288 Napisano April 17 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, tufi979 je napisao: Ja sam stavio onaj univerzalni vizir sto se samo zategne na donji i super je , tih 10tak cm znaci sad taman duva preko kacige . Jedino me nervira sto rucica gasa nekako je cudna kad dodajes gas ide lagano lagano i onda samo skoci - povuce . Kao da to nisu bas najbolje mapirali taj elektronski gas, i primetio sam na na konstantnom gasu kroz grad recimo 2 ,3 brzina na nekih 3000 obrtaja secka trza nije konstantan rad. Kako vase zveri rade? Jes da nemamo isti motor ali tako je bilo i kod mene, smirilo se malo posle prvog servisa i zamene ulja. Radio sam i kalibraciju gasa kao na snimku, mislim da se i posle toga popravilo, verovatno postoji nesto slicno i za voge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...