Kosta 15909 74 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Midnightstar Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su neki videli a neki i nisu, na delu puta od Topole ka Rudniku, blizu D.Satornje na ovim kordinatama 44°12'07"N 20°36'50"E, nalazi se bodljikava zica tik ispod odbojnika na ivici puta!!! Ne daj Boze da neki bajker padne na tom mestu, prosao bi kao sa motornom testerom! Obratite paznju! 1 3 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano Mart 1, 2024 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I to neka zarđala......koji li je idiot tu stavio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 15909 74 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Midnightstar Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da neko cuva stoku ispod puta...pa da mu ne pobegne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto je na unutrasnjem delu krivine. Ako je nema na drugom mestu osim u tom delu. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 15909 74 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Midnightstar Prijavi odgovor kao problematičan Neka...iz 101 razloga moze da se zavrsi na njoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da neko cuva stoku ispod puta...pa da mu ne pobegne! Dal bi policija sta uradila ako bi se to prijavilo?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako žicu isečete imaćete ovce na putu... zbog njih je stavljena. Rešenje je naravno žičana mreža ali ko će to inicirati...Zamoliti vlasnika parcele, opet to pripada putarima...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 15909 74 Napisano Mart 1, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Midnightstar Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Bigor je napisao: Dal bi policija sta uradila ako bi se to prijavilo? Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Probacu sutra da nadjem br. i da prijavim.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Mart 4, 2024 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je užasno opasno! Čak, i za kola cepaće gume, što nije ideja postojeće brane na putu. Treba ukloniti pod hitno! Lokalnom seljaku je ova ograda potrebna radi zaštite svoje stoke, pretpostavljam... Da li možemo mi, bajkeri, da se organizujemo da čoveku kupimo i postavimo jednu nisku, žičanu ogradu na toj deonici...? Da pokažemo da smo razumni i nekonfliktni, kao što, zapravo, jesmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeliconi 0 Napisano Mart 4, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend, oštre cik-cange i pravac Rudnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 441 Napisano Mart 4, 2024 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne dao Bog da se otkaci bodljikava zica i nadje se na putu, dzaba ovce,kurci palci,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 4, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan policija ima obavezu da prijavljuje sve probleme na putu upravljaču puta a amožete i lično tamo samo nađite ko upravlja tom deonicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1303 Napisano Mart 5, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Krivina odakle sam izleteo letos sa puta zbog veće brzine na pravcu A u nastavku čeka iznenađenje Bogu hvala pa sam se zaustavio negde na kraju šljunka, motor proleteo ispod poslednjeg reda bodljikave žice i zemlje, da sam ja prošao kroz to ko zna šta bi bilo. Pomogli dobri ljudi Tutinci, precvikali žicu i još jednom im veliko hvala kako su se našli u nevolji. Oprezno ljudi, neko nas čeka kod kuće, a na drumu opasnosti na pretek. 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Mart 5, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, vucko23 je napisao: Krivina odakle sam izleteo letos sa puta zbog veće brzine na pravcu Pre 11 sati, vucko23 je napisao: na drumu opasnosti na pretek. Pod utiskom raznih snimaka divljanja po drumu,mozda je bodljikava zica jedini nacin da se smanji gas? Znam da rizikujem da budem opljuvan,ali ako ne razmisljas da tvojom voznjom ugrozavas druge mozda ces misliti na samog sebe kad vidis sta te ceka ako slucajno izletis. @vucko 23,samo sam iskoristio tvoj post,napisano se ne odnosi direktno na tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1303 Napisano Mart 5, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, diskutujemo. Ja uglavnom priznam kad zahebem i ovde je najviše kumovala moja loša procena. Kažem sva sreća niko nije stradao, a meni je doprinelo da na samom početku staža na dva točka prođem prilično jeftino. Opustimo se često u vožnji, svakoga radi drugačije, neko kruzira, većina zavrne i u to ne ulazim. U ovoj krivini recimo nikako ne možeš da vidiš bodljikavu žicu pre samog izlaska i mislim da niko nije zaslužio da ostane filetiran ma kako god vozio. Bilo bi odlično kada bismo svi mogli da učimo na tuđim greškama, ali opet zbog čega baš žica one druge da uči pameti. Ima drugih načina kako da se napravi zaštita da životinje ne izlaze na drum. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Mart 5, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, vucko23 je napisao: Bilo bi odlično kada bismo svi mogli da učimo na tuđim greškama, ali opet zbog čega baš žica one druge da uči pameti. Toliko ima tudjih gresaka dostupnih vidjenju da se na njima nauci covek,samo treba malo zdravog razuma,a opet bolje da se bahati nauci na zici nego na meni. I da,treba napraviti razliku izmedju lose procene i bahatosti Promenio Mart 5, 2024 član ivica744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Mart 6, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Prijava policiji..,pa valjda su dovoljno pametni da nešto urade po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Mart 6, 2024 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ima tudjih gresaka dostupnih vidjenju da se na njima nauci covek,samo treba malo zdravog razuma,a opet bolje da se bahati nauci na zici nego na meni. I da,treba napraviti razliku izmedju lose procene i bahatostiNe dijelim bas tvoje misljenje, kako taj ko je postavio zicu moze da zna ko ce se upecati u nju? Izgura neko biciklisti, isjece se covjek ni kriv ni duzan. Opet te sto uzimaju zakon u svoje ruke smatram gorim od bahatih vozaca jer misle da su Bogom dani da sude. Sutra ce zapeti zicu preko puta sto je i bilo slucajeva, pa ubiti nekog. Jeste da je bahat i brzo vozio sli opet ne treba najstroza kazna.Ne branim bahate u glavnom sam ja taj koji kuka da se juri u ekipi Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Mart 6, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zvuci malo pregrubo,ali postujes propise i nemas razloga da zavrsis u zici.A neko je ogradio svoj plac,imanje,dvoriste po propisu,sto bi se sekirao dal ce neki bahati da uleti u istu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Mart 6, 2024 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osim čuvanja sebe od drugih treba znati čuvati i druge od sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Mart 6, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova žica je 99% protuzakonito postavljena i mislim da bi je tribalo samo slikat i poslat onome ko je zadužen za održavanje cesta u SRB. Seljak nije prometni stručnjak pa mu ne možeš zamirit, pokušava zaštit svoje životinje od prometa i obratno - mogu razumit. Ali ne mogu razumit koga uopće ovakve ograde štite i od čega. Npr. Čudom preživjeli ovo! Zaštitna ograda prošla kroz Mercedes - Grude Online WWW.GRUDE-ONLINE.INFO Dvoje ljudi, koji su se ovog vikenda u Mercedesu vozili cestom Mostar-Čitluk, za dlaku su izbjegli smrt. Vozač Mercedesa je izgubio kontrolu nad svojim automobilom, te udario u... Motocilkiste sigurno ne štite, jer je gornji dio ograde oštar kao žilet, a ispod ograde ima dovoljno prostora da prođe i motor i ljudsko tijelo + ovi stupići svaka dva metra kao stvoreni za smrtne ishode. Rješenja naravno ima, npr Novitet na prometnicama: Nove odbojne ograde na hrvatskim cestama zaista spašavaju motocikliste! – Revija HAK REVIJAHAK.HR Sredinom ove godine postavljeni su prvi dodatni plaštevi za motocikliste na odbojne ograde na dionicama državnih cesta DC32 i DC66, a rezultati su već vidljivi - na tim dionicama nije... Rješenje je da se motoristi organizirano preko moto klubova ili (zašto ne) BJbikers foruma pritisnu (lokalne) političare da se stvari počnu minjat, jer kad reagira zajednica od nekoliko tisuća članova, to nije mali broj. Brojnost donosi moć, a znamo kome je ona najslađa. Promenio Mart 6, 2024 član overtone 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1518 Napisano Mart 6, 2024 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po nekom pravnom osnovu onaj sto je stavio bodljikavu zicu na odbojnu ogradu je za visegodisnju robiju,sa druge strane ovaj sto je ogradio svoje imanje njegovo pravo,mozda mu tako bilo najlakse,najjeftinije u oba slucaja pogubno da nedaj Boze neko zavrsi u istoj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Mart 6, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MatorKonj je napisao: oba slucaja pogubno da nedaj Boze neko zavrsi u istoj Zato treba gledati malo i okolinu,odakle vreba opasnost i prilagoditi voznju situaciji,a ne samo drum i krivinu ispred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...