Jump to content

Moto Zajednica

Neobavezna BJB Voznjica u nedelju 11.02.2024. I tako je počelo.. .

Recommended Posts

• Drug član, 3361 postova
  • Motocikl: Blackie

'de ćemo za vikenAd?

Mislio i u petak, sad vidim kiša moguća,to je još i dobro, počinje vašar-berba (petak-nedelja) u Topoli, tašta i mlada navalili , taman da  otarasim to. Mislim ne lično. :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

mooooozda budem slobodan u subotu za neku voznjicu, ne znam jos sto posto sigurno, javljajte kakav je plan pa da vidim da li se uklapam 😉

• Haha 1

• Drug član, 1696 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Ja se nešto razmišljam da se u subotu spustim našom stranom Dunava do Kladova, prespavam, i u nedelju nazad. Za povratak još nisam načisto da li rumunskom stranom dunavske magistrale ili preko npr. Brze Palanke, Miroča, Klokočevca, Rudne glave, Majdanpeka, Kučeva, i kod Požarevca na autoput kući.

Ako je neko raspoložen može da mi se pridruži. Nisam sporać (al' nisam ni trkač), nisam smarač, nisam nadrkan, nisam pušač, nisam na dijeti, nisam alkoholičar ni anti-alkoholičar, nisam gej... :lol:

• Sviđa mi se 3
  • Haha 8

Kao da sam postavio profil na Tinderu, možda se neka koleginica "upeca". :rolleyes:  Ups, ako ovo moja draga ženica pročita, biće sutra umesto vožnje:  "Versys 1000, hitno prodajem ispod cene....". Jelo , ša'im se! :lol: 

@ZoraNS ti bolje upali taj motor pa da se malo provozamo, ukockastiće ti se gume od stajanja. :popovanje:

• Haha 1

• Drug član, 796 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Da znaš da bi bila lepa "kockica" da nemam centralni štender.

Jes da je od stajanja već napravio rupe u betonu, al ću barem imati gde da se klikeram preko zime :rolleyes:

Stavio si me na slatku muku ovim pozivom. Rado bih išao, a sa druge strane sam sa bratom i komšilukom dogovarao druženje (kotlić) kod mene u nedelju. Nije još definitivno dogovoreno, ali čujemo se svakako 👍

• Sviđa mi se 1

• Solo Rider, 3075 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
Pre 4 sati, DraganNS je napisao:

Kao da sam postavio profil na Tinderu, možda se neka koleginica "upeca". :rolleyes:  Ups, ako ovo moja draga ženica pročita, biće sutra umesto vožnje:  "Versys 1000, hitno prodajem ispod cene....". Jelo , ša'im se! :lol: 

@ZoraNS ti bolje upali taj motor pa da se malo provozamo, ukockastiće ti se gume od stajanja. :popovanje:

Naježi me kad pročitam da zbog žene ode motor na oglas. ...ne bi ga prodao da mi je za lek, ako ja neću. Hvala Bogu da mojoj nikad to ne bi palo na pamet jer zna koliko mi znači moj lični psihoterapeut. Znam da karikiraš 😂 ali mi odma' proradi žiška 🍻

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 69 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT
Pre 12 sati, DraganNS je napisao:

Ja se nešto razmišljam da se u subotu spustim našom stranom Dunava do Kladova, prespavam, i u nedelju nazad. Za povratak još nisam načisto da li rumunskom stranom dunavske magistrale ili preko npr. Brze Palanke, Miroča, Klokočevca, Rudne glave, Majdanpeka, Kučeva, i kod Požarevca na autoput kući.

Ako je neko raspoložen može da mi se pridruži. Nisam sporać (al' nisam ni trkač), nisam smarač, nisam nadrkan, nisam pušač, nisam na dijeti, nisam alkoholičar ni anti-alkoholičar, nisam gej... :lol:

Ako mi obaveze dozvole, i ako ima “slobodnih mesta”  pridružio bih se! Znacu u petak posle podne. 

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
pre 8 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Naježi me kad pročitam da zbog žene ode motor na oglas. ...ne bi ga prodao da mi je za lek, ako ja neću. Hvala Bogu da mojoj nikad to ne bi palo na pamet jer zna koliko mi znači moj lični psihoterapeut. Znam da karikiraš 😂 ali mi odma' proradi žiška 🍻

Evo, uskoro u prodaji motor naseg druga Nese, Honda VFR1200...iz istog razloga...zena...🥺

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Ako ga poklanja, prihvatam, iz istog razloga, ŽENA... ne dozvoljava mi da kupim drugi. 😂

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Solo Rider, 3075 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
Evo, uskoro u prodaji motor naseg druga Nese, Honda VFR1200...iz istog razloga...zena...
Padoh sa kćerkom 2016-te....dete polomilo ruku, ja se ugruvao za sve pare....čak i Lada pretrpi neka oštećenja kad sam podleteo. Kad je žena videla dа pretekoh sačeka me sa rukama u slovo "Ф"....i "Dokli ti misliš ovako".....epilog....posle tri dana stigla Jamaha FJR.....pa bandit.....pa Ducati. Kaže meni ona...."Od sad se JA vozim sa tobom...da te čuvam"....pitah .."A šta kad budem imao da neko krenem sa strane ?? "...."Ništa...onda idi sam.....a posle ostaješ bez Đonija" ....toliko o ženama....i posle misle da mi je lako....

SoloRider 🪑

• Haha 5

Ma, za*ebavam se za prodaju, meni je moja gospoDŽa najveća podrška u svemu u životu. Jedino se mnogo brine kada god se vozim. Sada još i Sašina pogibija, poznavala ga je... :(

@Саша naravno da ima mesta, jedino što ne bi trebalo čekati  petak veče zbog rezervacije smeštaja, sve bude probrano, ako me razumeš. 

• Drug član, 796 postova

Što se tiče smeštaja u Kladovu ovo je odlična opcija jer je fleksibilna za grupe od 2 do 7 osoba.

WWW.BOOKING.COM

Objekat Apartman Milena, udaljen oko 37 km od znamenitosti Cazanele Dunării, nudi smeštaj sa terasom i balkonom, kao i pogled na vrt.

Nas petorica je tamo noćila prošle godine na povratku iz Rumunije i bilo je odlično. Ceo veliki sprat kuće sa tri spavaće sobe (max 7 osoba) + kuhinja i kupatilo. Nije nešto fensi i novo, ali prijatno, prostrano, uredno i sigurno. Motori u zatvorernom dvorištu i vrlo mirna okolina. Gazdarica dobrica, a cena po osobi izađe oko 1.350 dinara pa ako idu npr trojica svako može imati svoju sobu i hrkati do mile volje. Može se rezervisati samo za dve osobe, a ima dobru mogućnost smeštaja većeg broja ljudi sa srazmerno većom cenom. Imaju prodavnicu u komšiluku, a od centra udaljeno podjednako kao Atrijum...

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Drug član, 952 postova
  • Motocikl: Lep
22 hours ago, DraganNS said:

Ako se vracas popodne/poslepodne onda ti je mozda bolje da se vracas nasom stranom zbog sunca, nista neces videti :) (racunam, nasa je "tu", odes lakse i brze, pa nadoknadis :) ). Mi smo danas isli do Kladova i bilo je super, lep dan, put odlican, osim jednog ogromnog odrona gde su pale kamencuge sve do bele srednje trake, pa i preko, nije bilo guzve, perfektno.

• Hvala 2

• Drug član, 796 postova
pre 27 minuta, Abi je napisao:

Ako se vracas popodne/poslepodne onda ti je mozda bolje da se vracas nasom stranom zbog sunca, nista neces videti :) (racunam, nasa je "tu", odes lakse i brze, pa nadoknadis :) ). Mi smo danas isli do Kladova i bilo je super, lep dan, put odlican, osim jednog ogromnog odrona gde su pale kamencuge sve do bele srednje trake, pa i preko, nije bilo guzve, perfektno.

Da li je taj odron vidljiv iz daljine ili je u nekoj krivni pa postoji opasnost da se naleti na njega?

• Drug član, 952 postova

@ZoraNS Na samom pravcu je odron, cini mi se odmah posle blaze krivine, sa obzirom da je to tamo dal prema Dobri ili cak posle Dobre prema Milanovcu. Pazi, ja sam isao poprilicno "brzo" i video sam i samo protutanjao u levoj traci, bilo bi zajebano da je bilo nekoga u levoj. Ako vozis tipa 80kmh nemoj da brines, moze se ukociti. Probacu da nadjem, mislim da ga imam na snimku (cini mi se da mi je bila ukljucena kamera). Cesto ume da bude odrona pre tvrdjave u samim krivinama, tako da je nezgodno kada se ide ka tvrdjavi.

Promenio član Abi
  • Hvala 2

Pre 22 sati, DraganNS je napisao:

Ma, za*ebavam se za prodaju, meni je moja gospoDŽa najveća podrška u svemu u životu. Jedino se mnogo brine kada god se vozim. Sada još i Sašina pogibija, poznavala ga je... :(

@Саша naravno da ima mesta, jedino što ne bi trebalo čekati  petak veče zbog rezervacije smeštaja, sve bude probrano, ako me razumeš. 

Kao u većini slučajeva i ovaj put su obaveze nadvladale ispred zadovoljstva! Sutra moram da radim, tako da ništa od vožnje😪. Baš bi voleo da smo se upoznali, ali Bože zdravlja, biće prilike. Želim vam sunčan vikend i čiste puteve! Sretno!

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3361 postova
  • Motocikl: Blackie

'oće li neko ka Zrenjaninu, idemo ja i Šojka i Voja... I svi na jednom motoru! :DZa dalje ćemo videti. 

@Atorn kude ćeš ti, ako ne radiš? 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

@Саша tako meni cela ova godina prođe - sve mi se nešto komplikovalo i uzjalovilo. Jbg neka to bude sva šteta, a biće prilike. Verujem da će još biti lepih dana za jednodnevne vožnje. Možemo npr. onu omiljenu APV rutu: NS - ŠA - VA - LO - NS... :)

• Sviđa mi se 2

pre 1 minut, DraganNS je napisao:

@Саша tako meni cela ova godina prođe - sve mi se nešto komplikovalo i uzjalovilo. Jbg neka to bude sva šteta, a biće prilike. Verujem da će još biti lepih dana za jednodnevne vožnje. Možemo npr. onu omiljenu APV rutu: NS - ŠA - VA - LO - NS... :)

Vrlo rado, čim bude prilike…

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 952 postova

Dajte neki predlog gde je lepo voziti sa nekim ok krivinama i asfaltom, a i da su odlicni pejzazi? (kod nas)

Meni je Djerdapska perfektna sa te strane nedostaje mozda malo jacih krivina, ali je sve prelepo, sve do Kladova, pa i dalje.

Evo jedna sa jucerasnje voznje.

10_004(1)bbb.jpg

Promenio član Abi
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja