Marija93 0 Napisano Februar 6 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi! Celu proslu sezonu sam mucila muka sa karburatorima. Otac je majstor sto se tice ovih stvari ali na zalost nismo uspeli da ih popravimo i u potrazi sam za nabavkom drugih. Da li znate neki sajt gde bih mogla da ih nabavim, evropa, amerika...? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija93 0 Napisano Februar 6 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite ako nisam ispostovala pravila grupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7740 Napisano Februar 6 Solo Rider, 3085 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Osim što ne može da ih ćale popravi....šta još kaže ?? Valjda ume da izvrši defektažu ako je majstor. Inaće "majstori" obićno operu karbove i malo našteluju koliko toliko, a pravilno bi bilo da se sve promeni .... zato postoje ovi reparatur kit-ovi..... i nisu skupi. Barem tako nalaže struka ....Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Februar 6 (promenjeno) Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ceo karburator nov tesko da ces naci ili ti se nece isplatiti da kupis i ako postoji. Mozes da trazis polovan, sto je opet macka u dzaku ili da repariras svoj. Evo sajta za delove. Motorcycle Parts From Europe’s Number 1 - MSP (motorcyclespareparts.eu) Promenio Februar 6 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 6 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda da ih pošaljete u Veliku Planu kod Unučeta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Februar 6 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bane! Ti likovi koji "steluju" preko poste su mi od uvek bili impozantni! I ne peru oni WD-om, skupo je to... Marija, ako je rezervoar iznutra los dzaba i drugi karburatori (eto smernica, nemam dovoljno informacija za neku konkretniju pomoc) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Februar 6 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam "sevenfifiti" posle jednog "Brza posta majstora", ime bas zvucno a odradjeni posao katastrofa! Svacega li se ljudi sete, da ne poverujes.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 6 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sajtovi sa kojih ja naručujem delove,su Wemoto i Mega Zip,pogledaj,imaju sve delove za reparaciju karburatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sa tim setovima za reparaciju što ima dosta neprecizno napravljenih delova,više puta mi se desilo da su delovi koje sam izvadio ,stari,bili bolji nego novi koje su mi doneli da ih ugradim,pitanje je ima li neki pouzdano dobar proizvođač,ili dobavljač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12533 Napisano Februar 6 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lista delova, nova creva, šelne, eventualno nove flanše. Pod uslovom da je slavinica ispravna i što kaže NFS da rezervoar nije rđav. Tako kad se spakuje, sinhronizuje i podesi, spreman je za narednu deceniju vožnje. Ne postoji drugi način. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3542 Napisano Februar 6 Malinar u pokusaju, 1697 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja terao karburatore na sredjivanje da bi se ispostavilo da je slavina za gorivo zatvarala u vožnji, ali avaj, sredili smo ih preventivno iako im ništa nije falilo. Nego svi prvo posumnjaju na njih. Nekada i struja zeza, ljudi misle da su karburatori, moraju i svećice da se zamene, proveri varnica, ceo krug da se zatvori ako hoćeš da radi kako Bog zapoveda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija93 0 Napisano Februar 7 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor se gasi kad je hladan i sumnjamo da je slomljrn deo na dizni.. slavinu smo proveravali, svecice nove kupljene, rezervoar u super stanju tako da smo vecinu ostvari otpisali kao mogucnost da prave problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Februar 7 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Motor se gasi kad je hladan i sumnjamo da je slomljrn deo na dizni.. slavinu smo proveravali, svecice nove kupljene, rezervoar u super stanju tako da smo vecinu ostvari otpisali kao mogucnost da prave problem... Dok sam vozio motore 98mo godište prvo paljenje uvek sa saugom jer je hladan, dok sednem okrenem vratim saug na pola i do prvog semafora tako vozim sa saugom i mali gas. Od semafora na dalje vratim saug u vožnji i do sledećeg je dovoljno zagrejan. Reč je o suzuki dr650, kawasaki er5, zefir 550 itd.Kasnije u toku dana paljenje zavisi dal se motor ohladio il ne. To mi je bila obavezna procedura u rano proleće il ovako ko sad temperatura preko dana 16, a osećaj je da je manje zbog vetra. Leti uvek bez sauga, mada ne smeta ni tad za prvo paljenje. Sve ovo napisah pod pretpostavkom da zagrejan lepo pali i ne gasi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...