Gliga 4406 Napisano Četvrtak u 22:38 Advanced Member, 1965 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već ne vozim mogu makar da prikupljam sitnice za sledeću sezonu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baron-Čurug 99 Napisano Ponedeljak u 14:37 U prolazu, 29 postova Lokacija: Čurug Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Opaa , Trakerice Po meni najbolji izbor guma za ovu namenu... Evo i moje zimnice 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4406 Napisano pre 19 sati Advanced Member, 1965 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnje vremenske prilike su nalagale obaveznu vožnju motora. Uhvatio sam sat vremena za kratki test đir. Ovo je bila prva vožnja od kako sam balansirao točak, izbacio EVAP i stavio alat u šuspleh. Najviše me zanimalo da li ću se kući vratiti sa alatom Jesam. Nije ni mrdnuo. Mada, ruku na srce, nisam ni silazio van asfalta izuzev za fotkanje. Sada znam otkud im inspiracija za kolor shemu Trackeri čekaju neku adekvatnu priliku da ih montiram. Do tada fabričke gume sasvim pristojno rade pos'o. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4406 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Advanced Member, 1965 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još ovo da dodam pa odoh na spavanje Promenio pre 17 sati član Gliga 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano pre 6 sati Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, ti kao da radis u PR timu Kovea 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4406 Napisano pre 5 sati Advanced Member, 1965 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Možda i radim a da me niko o tome nije obavestio Svakako ne plaćaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7168 Napisano pre 4 sati Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, aca-pn said: Gligo, ti kao da radis u PR timu Kovea Es skontao i ti?! Ranije čim ga vidiš znaš ko je.. Sad čim ga vidiš - ne znaš ko je! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...