Shaft021 388 Napisano Januar 25 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko o kome se radi?Vidim da imaju puno lepih primeraka na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 25 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se pitao ko je, jer motori su im uvek tip top, bar ovako na oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Januar 25 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zna. BK — Postimages POSTLMG.CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Januar 25 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Другар је мењао R1 за XR уз доплату и стварно је фабрика. Ја сам чуо само похвале. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 25 Ne silazi, 4813 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако су из Швицарске, ту не би требало да има проблема. Закони и казне опаки + релативно кратка сезона због климе = савршено очувани примерци.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Januar 25 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro smo bili da gledamo neki motor. Ima solidnih primeraka. Bejahu dva Street Tripla kao novi bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Januar 25 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde da se vidi ponuda...a da nije FB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Januar 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za ovo što je Paljevina zadnje naveo, o održavanju vozila u CH, baš skoro sam diskutovao sa jednim prijateljem o ovome. Da ne širim mnogo priču evo jedne njegove poruke koja gadna suštinu.Sent from my SM-G996B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Januar 25 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pronto je napisao: Jel ima negde da se vidi ponuda...a da nije FB? Bavanište https://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?page=1&sort=basic&city_distance=0®ion[0]=2548&showOldNew=old&without_price=1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Januar 25 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 25 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Od prijatelja je drugar bio u gostima kod pravih Švajcaraca i pričao mu, za doručak se pogrebe nožem puter od onog malog pakovanja u aluminijumskoj foliji, ali se ona ne baca, već sakuplja u posudi sa vodom i kad se nakupe, zagreje se i otopi ono malo putera što je zaostalo. Motori iz CH su održavani samo kolko mora i kad mora, obično se prodaju kad im je vreme za obiman servis i neku veću zamenu usled predstojećeg kvara, sat u zvaničnom servisu ide i po 150CHF. Ali je dobro što nisu budženi uglavnom, mogu biti i pogrešno ili loše održavani i to malo što jesu, ali nisu kršeni. Redovno se srećem sa tek uveženim motorima, skoro uvek dobrog stanja na oko, ali svakom mora da se uradi opsežan servis, bez obzira na kilometražu. Iluzija je da su oni bogati i da se zato odriču dobrih stvari, ne, već zato što im je isplatljivije da taj neki trošak investiraju u nešto novije. Ono, "sedi, vozi", ili urađen kompletan servis za prodaju, to ne postoji, osim izuzetno, a po pričama koje mi dopiru, velika većina je ubeđena da je kupiila ekstra motor upravo iz takve situacije, što je naravno čista zabluda. Ne znam ljude, ali se dosta dobri motori uvoze generalno u SRB, barem BMW, ali ih nikako ne treba smatrati novim, ma kako izgledali i činili se dobrim. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 25 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam radio Austrijanca, baš redko da se motor kupi odatle, bio sam ubeđen da su ti morori bolji nego nemački a kamoli švajcarski, međutim jok. Jeste motor održavan, ali neću da kažem loše, već više onako, nestručno, laički, a vidim da ga nije dirao amater, što me je iznenadilo. Jedan vlasnik mi reče da se mi ovde isuviše podcenjujemo, a da njih tamo pak precenjujemo i to jest tačno. Motor sa istorijom, nema ni 60k, vidi se da nije boravio ne na kiši, nego ni na otvorenom, sve isto ko na motoru koji je prešao dosta više i malo lošije izgledao na prvi pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Januar 25 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci servis motora ko servis zuba? Teraj u Francusku, Italiju ili Nemacku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14297 Napisano Januar 25 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do vlasnika motora, nema veze sa geografijom, slusao sam drugara vise od sat vremena kako se unapred cenjka sa majstorom i pre nego sto je oterao motor kod njega da ustanovi sta je kvar. Naravno da ga je majstor skinuo sa Q i naravno da je ovaj nasao "majstora" za malo para na kraju. E sad sta je i kako uradjeno na motoru mozete da zamislite ... Inace je drugar od onih koji kod vizira drze magicnu krpu i lickaju motor cim stanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 25 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto obraćao pažnju, ja ne kupujem pa me i ne zanima. Jedino što sam imao prilike da baš zagledam kod čoveka dvadesetak motora iz Švice, skoro svima je aluminijum matirao i oksidirao. Znaci dekle, nosači fuzastera, čizme vila,točkovi... Nema veze da li je BMW ili Honda, Kawasaki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Na temu odrzavanja u Svajcarskoj, eno vidite auta na yt kanalu buduci klasici, na pola njih neki filteri nijesu mijenjani godinama ili 10 god.. a sve naplaceno vlasnikuSent from my SM-S908B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Januar 25 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što ti koji rade to nisu švajcarci. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 25 Ne silazi, 4813 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јбг и Швицарска се напунила мајстора са БалканаSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Januar 25 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Krokodilo said: Јбг и Швицарска се напунила мајстора са Балкана Sent from my SM-G998B using Tapatalk Jok i nije. Pa gde ce gospoda da prlja ruke, za to su "cige" i Balkanci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Drugar nasao Bandita 1200 pored nekog kontejnera u Svajcarskoj. Na motoru stojao broj telefona. Pozove vlasnika. Covek ga poklanjao, motor ima papire. Motor nije hteo da upali, u Suzukijevom servisu ceo agregat pregledali i nisu nasli kvar. Rekli na foru "nema mu spasa" I vlasnik odluci da ga pokloni. Doveze motor moj drugar u Srbiju, sobzirom da i popravlja motore, kako je krenuo da ga rastavlja da bi izvadio agregat. Primeti da je jedno usisno grlo na karburatoru puklo (valjda se tako zove) i ulazio je vazduh. Poznavajuci Suzukijeve uljare jer je vec i imao jednu. Stavio je usisno grlo od GSXR 1100 jer za Bandita nije nasao. I motor upalio. Dobio motor bukvalno za dzabe u fabrickom stanju, prva boja, fabricki auspuh kao i sve na njemu. Jedino sto ga kostala carina. Tamo je i dobio ponudu da radi kao moto mehanicar. Neki Italijan mu ponudio posao. Rekao mu "Vi sa Balkana ste majstori svi ostali su monteri". Verujem da Svajcarci redovno svoja vozila odrzavaju ali je pitanje koliko serviseri dobro rade svoj posao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Januar 25 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti brate bas imas prica 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ovu pricu vec pomenuo na forumu ali iz nekih drugih razloga, ne zbog Svajcarskih majstora.. Moze da neko nadje i da vidi dali se poklapa sa ovim sto sam danas napisao. U slucaju da neko sumnja u moje price. Imam i slike Bandita kakav je bio kad je dovezen i kakav je posle male prerade. Far od novijeg Horneta (nije okrugli far), drugi auspuh i rucice rizoma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bavio advokaturom, ali ja sam komentar "ti baš imaš priča" shvatio bez ironije, da znaš dosta interesantnih priča... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 26 Ne silazi, 4813 postova Prijavi odgovor kao problematičan Очигледно и Швица није то што је била иначе онај мој пост је баш важио за нека веч " давна времена".Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 26 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nekad mi nismo imali dobre automobile, jer nije bilo uvoza, bar ne ovoliko, pa nam je svaki uveženi bio kao nov, masovno se nisu skidale nalepnice CH i D. U međuvremenu se tržište polovnjaka uvećalo, čitav nekadašnji istok i tražnja sve guta, pa otuda bolje Švajcarcu da prištedi na održavanju i to uloži u novo. Zatim, majstorluk se sve više pomera ka monterstvu, to je opšti trend, internet je stvorio instant znanje, čim se nešto vidi, odmah se usvoji kao znanje, a po onoj našim starim " što je brzo, to i kuso", ili, "kako došlo, tako otišlo", jednako važi i za znanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...