Krle1990 62 Napisano Januar 21 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze. Ako znate nekoga pouzdanog da je korektan sa ponudom kompletnom za posao vozaca,molio bih da mi javite,bio bih vam vrlo zahvalan (ako treba neki servis ili nesto,rado cu se oduziti ). Inace posedujem A, B, C, D, F, M kategorije,1990-o sam godiste i radio bih posao profesionalnog vozaca na teritoriji Beograda,ili cak i dalje ako se isplati naravno. Bio sam na razgovorima i traze od mene dlaku u jajetu,kao da cu ljude da lecim a ne da vrtim prokleti djevrek i vodim evidenciju o papirima transporta... Imam u planu da polazem nadam se do kraja godine i E kategoriju da popunim vozacku. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 21 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ja imam sve kategorije i sve sam što ide gumama po asfaltu vozio.Hteo bih da ti naglasim da moraš da poseduješ i licencu profesionalnog vozača, kao i periodične obuke za svaku od 5 godina na koliko se licenca obnavlja.Što se papirologije tiče neophodno je da razumeš sve što se tiče tahografa kao i propratne dokumentacije za utovar-istovar i putnih naloga...Nije to samo... vrteti đevrek. Odgovornosti na pretek.Za međunarodnu špediciju tek...Što više znanja u tim stvarima budes imao veće su ti šanse i za bolje zaposlenje. Ako ne znaš, imaš sada na YT sve, samo potraži. I zapamti da se uvek dobro pogodiš u startu, da li ćeš na platu, dnevnicu, kilometražu...Šrećno...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Januar 21 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... Šta si do sad radio? Kolko imaš iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.turbo 7 Napisano Januar 22 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: GSXR turbo Prijavi odgovor kao problematičan Poz budućem vozaču. Moje iskustvo.... Radio sam "međunarodnu" za gazdu iz NS....i nikad više. Vozio dva puta sa neispravnim vozilom (koje je pre puta bilo kod "majstora") i skoro glavu izgubio. I nikada više. Ali to je samo jedna strana medalje. Dobar si savet dobio da paziš šta i kako pregovaraš. Ako moj bivši "pretpostavljeni" ovo čita pozdravljam ga iz Bayerna.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano Januar 22 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ja imam sve kategorije i sve sam što ide gumama po asfaltu vozio.Hteo bih da ti naglasim da moraš da poseduješ i licencu profesionalnog vozača, kao i periodične obuke za svaku od 5 godina na koliko se licenca obnavlja.Što se papirologije tiče neophodno je da razumeš sve što se tiče tahografa kao i propratne dokumentacije za utovar-istovar i putnih naloga...Nije to samo... vrteti đevrek. Odgovornosti na pretek.Za međunarodnu špediciju tek...Što više znanja u tim stvarima budes imao veće su ti šanse i za bolje zaposlenje. Ako ne znaš, imaš sada na YT sve, samo potraži. I zapamti da se uvek dobro pogodiš u startu, da li ćeš na platu, dnevnicu, kilometražu...Šrećno...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаHvala za informacije,za slusanje imam samo ovu godinu,sto se tice tahografa nisu mi trazili ikakvo znanje u GSP-u,a sto se odgovornosti tice toga sam apsolutno svestan,a licence imam i za teret i za putnike...Sent from my V2205 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano Januar 22 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan ... Šta si do sad radio? Kolko imaš iskustva? Vozio C kategoriju oko 4 godine,prevoz masina,motocikala na B kategoriji,B kategorija svaki dan za volanom sto privatno sto poslovno,D kategorija iskustvo u GSP-u od 2 godine...Sent from my V2205 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Januar 22 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Mr.turbo said: Poz budućem vozaču. Moje iskustvo.... Radio sam "međunarodnu" za gazdu iz NS....i nikad više. Vozio dva puta sa neispravnim vozilom (koje je pre puta bilo kod "majstora") i skoro glavu izgubio. I nikada više. Ali to je samo jedna strana medalje. Dobar si savet dobio da paziš šta i kako pregovaraš. Ako moj bivši "pretpostavljeni" ovo čita pozdravljam ga iz Bayerna.... ...firma NS ili Futog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9843 Napisano Mart 8 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se pokretač teme neće ljutiti što upadam... Sad slušam na radiju (97,2 Mhz), firma Kruševac put traži 100 vozača kamiona B i C kategorije, i ne znam koliko rukovaoca građevinske mehanizacije. Ko je iz tih krajeva, možda je zainteresovan. Koliko sam čuo (a možda i nisam ), ne traže domaći kod95... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Mart 11 (promenjeno) Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce da pocnu iskopi da rade punom parom bice posla,prosle godine se kretala dnevnica oko 6 K Krajem 2024 isticu CPC kartice koje su svi dobili po automatizmu,moj ti je savet da ubzas maksimalno seminare Promenio Mart 11 član MatorKonj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...