Jump to content

Moto Zajednica

Triumph Tiger 1050 ABS

Recommended Posts

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35.

Imao sam redna 2, V2, redna 4. Na redu su redna 3, da vidimo i to čudo. Za početak samo dve slike jer je stigao bukvalno u noć. Za vikend se nadam da odradim to prvo pranje koje meni predstavlja najveće zadovoljstvo pa ću onda postaviti lepše slike. Na prvi pogled mnooogo mi se svidja, baš deluje masivno uživo. :D b584dc89300938113342f44deae60497.jpg74ba59a2a02426dc98fae98a679db313.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Promenio član Zlatko LA
  • Sviđa mi se 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1387 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
pre 9 minuta, Zlatko LA je napisao:

Imao sam redna 2, V2, redna 4. Na redu su redna 3, da vidimo i to čudo. Za početak samo dve slike jer je stigao bukvalno u noć. Za vikend se nadam da odradim to prvo pranje koje meni predstavlja najveće zadovoljstvo pa ću onda postaviti lepše slike. Na prvi pogled mnooogo mi se svidja, baš deluje masivno uživo. :D b584dc89300938113342f44deae60497.jpg74ba59a2a02426dc98fae98a679db313.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Uzdravljeeeee tigrić! 🥳:moto3:

• Drug član, 1414 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Cestitke kolega na novoj masini, bas ti zavidim na tako brzim kupovinama Kod mene je situacija potpuno konfuzna.. prodajem jedan motor jer mi je 'mnogo' da imam dva, a vec uveliko gledam treci:jee1:.

Po nekoliko puta na dan ubedim sebe da da mi treba jos jedan i isto toliko puta razuverim.

To valjda ide sa godinama, vesele pedesete🤠

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35.

Hvala najlepše kolege i koleginicO. :D

Poznat je motor. Iz Paraćina, od Koleta koji mi je do sad uvozio motore, tacnije motopro.lk. 

Sve je na svom mestu, fabrika što se kaže. Nikakvih krpačina, farbanih delova itd, jedan od očuvanijih motora koji su ušli u moje dvorište, a složićete se da ih je bilo dosta. Svaki šraf na svom mestu, ima fabrički kofer, fabrički izduv plus MIVV, servisna knjiga, itd.  Ulaganja ima, gume matore, prednja viljuška malo zaslinavila, redovan servis, ulje, antifriz i to je to za sada. MIVV ide na oglas komplet sa prihvatnom granom, dakle predvidjeno za ovaj model, i MRA kratak vizir (ako neko želi možemo da se zamenimo uz moju doplatu). 

Sve u svemu za početak baš mi se svidja. Ako sam od VW prešao na Volvo, zašto ne bih od Honde na Triumpha. :D

Promenio član Zlatko LA

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja