N.F.S. 22201 Napisano Petak u 07:52 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moj je tigar kostao dosta vise nego sto ga prodadoh i sav potrosni materijal je bio potpuno nov (do 200km predjeno). Samo na mapiranja sam mislim potrosio 10 dana vremena. Za sediste mi ne bi verovali cifru.. (Odlazak u nis vise puta, otvaranje i korekcije, svaka radnja jos po 100evrica na osnovnu cifru (Put, majstor, rucak u Nis-u) Skup motor je samo los motor... Nikada ne kupujem vizualno ruzan pa da ga ja radim, oni drljavi su obicno i iznutra takvi. Postoje i oni (vlasnici) koji samo spolja lickaju, moj motor je, bez lazne skromnosti, takav i iznutra, ulja kojima ispiram drugari se voze jos punu sezonu... Nije ovo "usta moja hvalite me", to sam ja i drugacije se ne vozim. Srafovi (svi) moraju biti bez oziljaka ili zamenjeni originalnim, pritegnuti na propisanu silu, svako perce na hladnjaku neosteceno, da sve bude na motoru u ravni i uopste odaje utisak dobrog! Da zvuci "zdravo" ako me razumete, tek tada kupujem pa doradjujem prema prohtevima svojim. Ni na poklon ne zelim stvar koja me privukla nije... Sve ovo nikako ne znaci da ce se neko voziti "losije" na tigru iz postova iznad, raga je to i kome ne smeta ovo sto je Nidza (ja ga zovem Kolos, kada smo se videli osecao sam se tako maleno ) pobrojao a zeli da ulozi u ispravnost verujem da ce imati upotrebljiv motor. Kao sto napisah, licno sam ga video i po stanju nisam imao zelju ni da ga probam (i nisam). Mehanicki deo mi nije poznat, sudio sam samo po spoljasnosti. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Petak u 08:12 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio multistradu 1200, puna opreme i lepa ali ide brdo para na stelovanja i majstore pa opet, svaki put kada ga ugasi pojma nema moze li se posle startovati! Prilicno vise seta od kada ga ima E to je "skup" motor.. Svi ga popravljaju, ne verujes mu i ostavlja te koje kuda! Dzaba mu lepota... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...