N.F.S. 21590 Napisano Septembar 26 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini ovaj lepotan? Ponudio sam mu 6500e, neka skine auspuh... Sracunao mi je drugar, oko 7700e (ako prihvati 6500) bi me izaslo sve da se odradi, do registracije... Znaci sa njom (registracijom) oko 8000e dok ga servisiram jos 500 evrica, jos malo da dodam i eto mi novog tigra 660! https://www.tutti.ch/de/vi/zuerich/fahrzeuge/motorraeder/triumph-tiger-sport-1050-abs/10006472589 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10056 Napisano Septembar 26 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja platio motor, plus 900€ (oni 300,ostalo dažbine, carina...) sve do mene, da nije mnogo 1200 do tebe?Mogu dati broj, pitaš, Paraćinci... A možda su podigli "uslugu"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde novo, onda nema ništa da pipašПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Septembar 26 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Soyka, znam za paracince. Ovaj drugar uvozi mesecno po turu, ne trebam mu ni novac za kupovinu dati, sve kada/ako kupim i stigne.Pregovara on tamo sa ovim prodavcima, videcemo sta ce ispasti Sent from my fontele using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12499 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 7304 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, N.F.S. said: Kako vam se cini ovaj lepotan? Ponudio sam mu 6500e, neka skine auspuh... Sracunao mi je drugar, oko 7700e (ako prihvati 6500) bi me izaslo sve da se odradi, do registracije... Znaci sa njom (registracijom) oko 8000e dok ga servisiram jos 500 evrica, jos malo da dodam i eto mi novog tigra 660! https://www.tutti.ch/de/vi/zuerich/fahrzeuge/motorraeder/triumph-tiger-sport-1050-abs/10006472589 Dopada mi se. Bar ovako izdaleka ne vidim ništa. Deluje sveže da kažem. Meni je najlepši u beloj boji ali to je već subjektivna stvar. Mada je cena, onako... Nov 660 bez obzira sa svim prednostima novog vozila nema kapacitete kao 1050. Ako su ti potrebni, mada nema šta sa tobom tu da se diskutuje jer ti već znaš šta ti treba i šta možeš da očekuješ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Septembar 26 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I meni deluje zdravo, zato me i zanima... Cena jeste jaka, i 6500e je puna kapa da ga tamo platim. Cesto menjam i svestan sam da on ovde preko 7000e nece moci od mene da se "odvoji" kada tako odlucim. Nova stvar jos gore... (Sto se prodaje tice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Septembar 26 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu 390cc... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Septembar 26 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar koji je kupio skoro versys 1000 je gledao i tiger 800, išli smo u Pančevo da ga vidimo i vlasnik mi je ponudio da i ja probam. Iskreno, nisam mogao da verujem da je tolika razlika u snazi u odnosu na 1050. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Septembar 26 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tigar 1050 je dosta temperamentniji i od versysa 1000... To je motor koji se dosta lako vozi brzo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1655 Napisano Septembar 26 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Just a moment... WWW.RICARDO.CH @N.F.S.Evo jedan koji i kad ti dosadi možeš da izvučeš ulozeno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Octobar 8 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ja sam probao na Trijumf danu tu 660=ku Skoro bio spreman da je kupim - ponuda je bila predobra. Agregat kao nenormalan - vuce od malih obrtaja linearno i mozda za moj ukus previshe Cak sam motor probao sa suprugom kao suvozacem. Lud taj agregat Odustao sam jer mi je sve uzasno jadnjikavo napravljeno Sve plastike... sva zavrsnica..... kao i i svi noviji motori nizih i srednjih klasa. Nikako nisam mogao da progutam to U tom trenutku vozio sam 20 godina staru i prelepu CBF 600. (sada vozim stariju verziju Tracera 700 iz 2018 - i noviji tracer je posato onako....jadnjikavo zavrsen) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5540 Napisano Octobar 9 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Triumph Tiger 1050 Sport WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Tiger 1050 Sport, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 57000 km, Beograd. Cena 6.500 € - Motori... Излете ми на ФБу оглас. Занимљиво делује овако на прву. Можда има неко заинтересован. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 29 Napisano Novembar 10 U prolazu, 37 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Triumph Tiger 1050 Abs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Tiger 1050 Abs, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 46145 km, Batajnica. Cena 6.250 € - Motori - Polovni Automobili Pozdrav forumasi. Ako je neko gledao ovaj motor, bio bih zahvalan za informaciju, savet i sl.. Svidja mi se ovako na slikama i da sam blize ne bi bio problem, ali ovako pored svih obaveza iz Nisa za BGD samo da bih pogledao ne ide. Inace vozio sam versysa 1000 4 godine i prodao, a sada sam u potrazi za drugim motorom. Visok sam 190 cm i na osnovu onog sto sam ovde i na stranim forumima procitao mislim da bi mi tigric odgovarao. Moram da priznam da kad sam versysa kupovao raymisljao sam i o tigricu. Versys je odlican motor, ali na njemu nekako nisam osecao tu draz kao i na prethodnim motorima. Da li je do motora ili do mene ne znam. Mozda sam malo omatorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Novembar 10 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Versys je dobar motor, ali je u odnosu na triumph totalno bezličan. Videćeš veliku razliku, iako su na papiru slični. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...