Darko Mihajlovic 4387 Napisano Februar 25 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: polozaj kao na kralju udobnosti GSu! Krece mi niz nogavicu ...lagano ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da pregledas to! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Немања je napisao: Триумх сад овај што поседује Ako kawa ne ode uskoro da se menjamo ti i ja! Sediste cu da odradim posto sam dogovorio i to je to... Udobniji je versys dosta (za one koje zanima), za suvozaca pogotovo, Tigar nije za dvoje (bar ne dok ne uradim sta treba), sediste nazad je malo i pod uglom ka vozacu. Ja cu preradom produziti zadnje, stavljam gel 20mm (samo nazad, meni se ne svidja) i podizem naslon za ledja vozaca. Izgledace bas ovako uz izmene koje sam naveo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 25 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radovima itd. ali cemu to menjanje a toliko si ga zeleo pa u krug? Da li vise volis da sredjujes motore od same voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Volim sve oko motora, zasto ne menjati? I telefon kada kupim ja vec sutra gledam drugi, zvucnici samo sto stignu pitam mogu li menjati za druge, zavrsavam kucu u Sokobanji, drugaru se svidja... Molim lepo, kupi mi stan na Zlatiboru i evo ti. Tako funkcionisem, samo je porodica svetinja, ovo su stvari, kao i carape... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 25 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumem da smo svi razliciti, ja ne volim menjati, narocito sve peripetije oko prodaje, kupovine, papirologije itd... Drugo je voziti koju sezonu pa promeniti. Ti si uzeo i vec posle manje od mesec dana ides da probavas drugi motocikl. Rekao bih da vecu draz nalazis u sredjivanju istih, isprobavanju nego samoj voznji i putovanjima. Sto nije nista lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 25 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan ja ako ikad budem opet kupovao motor a nadam se da hocu, juricu samo one sto su prosli kroz Nesine ruke. A nadam se da ce tada biti motora za nas krakate 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Razumem da smo svi razliciti To je poenta, a neputovanje nije moj izbor jbg. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. me svojski zeznuo sa ovom temom i evo da se pohvalim, danas pazario. Sinoc izasao na oglasima a danas vec resen. Dolazi do kraja nedelje kod mene pa da vidimo od cega je pravljen taj Triumph. @N.F.S. i dalje ne odustajem da mozda pazarim i tvog pa da testiram kako izgleda Nesa customs. Okaci ovde kad uradis sediste, moram da probam, bitno mi je za suvozaca da bude kako treba da ne bi prao sudove kad god se vratimo iz voznje nedeljama. Kratki opis: 41,000km, 2011 godiste, od opreme grejaci, stitnici ovi za ruke, ABS naravno, indikator saltaca brzine, orginalni triumphovi koferi i to mu je valjda to. E i da jedan savet za sve, pogledajte par komada jer se za razliku od ova dva u batajnici i ovog drugog u paracinu ne cuje lanac ni "kliktanje" iz motora. 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahha, pa rece ti da hoces odmah! Razumem, i ja tako kupujem... Neka je sa srecom, ocitaj koja je mapa kada uzmes, sve sam ih probao, poslacu ti onu koja radi ispeglano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, malucko je napisao: bitno mi je za suvozaca da bude kako treba Moja suvozacica se instant zalila (a prosla je samnom sito i reseto, 20god se zajedno vozimo), kofer zadnji "tera" u napred pa sedi na pola i onako malog sedista. Ili kupuj sudo masinu ili radi sediste. Komotno smo mogli da se sretnemo danas, bio sam u Cupriji, u onoj ruskoj radnji, tamo kupujem pistace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Moja suvozacica se instant zalila (a prosla je samnom sito i reseto, 20god se zajedno vozimo), kofer zadnji "tera" u napred pa sedi na pola i onako malog sedista. Ili kupuj sudo masinu ili radi sediste. Komotno smo mogli da se sretnemo danas, bio sam u Cupriji, u onoj ruskoj radnji, tamo kupujem pistace Ma procicu ja blizu tebe prvom prilikom da popricamo malo i da pogledas motor, one tvoje spotlights sto si stavio sanjam vec 2 noci . Moracu malo da se edukujem to za mape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dodji kada ga opapiris! Sve cu da ti objasnim, dam programe i mape (ko sto je i meni paljevina pomogao), ponesi fles neki usb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Dodji kada ga opapiris! Sve cu da ti objasnim, dam programe i mape (ko sto je i meni paljevina pomogao), ponesi fles neki usb. i flajku rakije ili pak Dzina sad kad se vec ovo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bez alkoKola molim Prelistaj temu, pisao sam sta zapazih.. Kablovi, pogotovo onaj od releja do akumulatora da se prekontrolisu, po potrebi zamene... Ovaj moj, od kada sam zamenio na dodir pali, svaki put i uvek! Hladan ili topao. Srafovi kartera da se pritegnu (na po 1Kg sile), da se proveri filter vazduha i nivelacija klapni... Tako to uz ono osnovno, ulje, kocnice.. Generalna zategnutost sklopova da se proveri... I miran si, kucaj bas kako ti se agregat svideo, ja sam odusevljen, bas je smoooth. Sta si vozio pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E sou Bitno je da se mi vozimo i budemo bezbedni, poklon kada primim odmah osecam i neki dug. Zato ih i ne volim i biram od koga dolaze. Sve kupujem mojim sredstvima i o moju glavu ide, i dobro i lose... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, N.F.S. je napisao: Bez alkoKola molim Prelistaj temu, pisao sam sta zapazih.. Kablovi, pogotovo onaj od releja do akumulatora da se prekontrolisu, po potrebi zamene... Ovaj moj, od kada sam zamenio na dodir pali, svaki put i uvek! Hladan ili topao. Srafovi kartera da se pritegnu (na po 1Kg sile), da se proveri filter vazduha i nivelacija klapni... Tako to uz ono osnovno, ulje, kocnice.. Generalna zategnutost sklopova da se proveri... I miran si, kucaj bas kako ti se agregat svideo, ja sam odusevljen, bas je smoooth. Sta si vozio pre? Moracu da prekontrolisem te stvari. Vozih: Horneta 600 Vstroma 650 Fazera 600 Mt09 Zaljubio sam se u tri cilindra posle ovog poslednjeg! Meni trenutno nema bolje, nije zvuk kao kod nekih drugih konfiguracija ali moze i to da se donekle sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 25 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Paljevina je napisao: @malucko, cestitam na kupovini, zapazio sam juce ovaj motor bas na mom Viber botu za polovne motore, a danas ga komentarisali Nesa i ja kod njega... odlican primerak cini mi se! Nisam ni ocekivao da ce dugo da bude na oglasima, ali ovo je bas brzo! Bas danas Nesi kazem... do juce Triumpha niko u Srbiji nije hteo... a sad se svi grabe za jednog kad je Nesa objasnio kakve su to sprave! Iskreno, da sam neki od ovlascenih dilera poznatih proizvodjaca koji gleda ovaj forum... video bi da kontaktiram Nesu i ponudim mu neku ponudu o saradnji... tipa dobije novi demo motor i pravi opsirnu recenziju o njemu... Mora da padne neki poklon. Svidja se meni odavno sve sa tri cilindra, linearna snaga i ima ponesto na svim obrtajima. Hteo sam ja da vas cimam da pogledate motor ali bilo mi glupo, ne znamo se ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam neko dugacko iskustvo na dva tocka ali za poslednjih 4 godine probah svasta od motora od 1 do 4 cilindra. Dok nisam uzeo Tiger-a kleo sam se u 2 cilindra jer nekako najvise odgovaraju mom stilu voznje. Bitna mi je snaga prvenstveno u niskim i srednjim obrtajima jer ja motor vozim kao da je dizelas 4 cilindra su super ali traze da ih zavrtis tako da to nije my cup of tea. 3 cilindra mu dodju kao zlatna sredina. I dalje mi je zvuk dvocilindrasa najdrazi ali sam zavoleo i ovo zvizdanje 3 cilindra. Trebalo mi je neko vreme da se naviknem. Takodje sam se skroz usvilienio i sada mi smetaju vibracije dvocilindrasa. To mi ranije uopste nije smetalo. Proletos vozio AfricaTwin koji mi je bio dream bike i motor je brutalan ali mi je posle Tigera kao traktor Ista prica i sa kumovim GS850. Nemam ni jednu zamerku sem sto mi ruke bride od vibracija posle nekog vremena. Razmazio me Tiger skroz. Mnogo sam se smorio sto Tiger 900 vise nema tako miran rad. Bio sam siguran da ce to biti moj sledeci motor. Probao sam ga prosle godine na onoj demo voznji sto je organizovao SNOW. Motor je stvarno odlican u svim aspektima ali te vibracije su me bas smorile. Takodje mislim da je krajnje vreme da Triumph dobije svoj podforum. Ako ga @N.F.S. ne proda uskoro navuci ce ozbiljnu masu na Triumph i nece vise biti egzotika u Srbiji. Nekako svakim postom imam utisak da coveku spamujem temu ali je ovo jedino mesto na forumu gde se aktivno prica na temu Triumph motora. Ako neko od ljudi koji donose takve odluke citaju ovu temu, razmislite od tome. Promenio Februar 25 član DeusExMachina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 26 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, malucko je napisao: Mora da padne neki poklon. Svidja se meni odavno sve sa tri cilindra, linearna snaga i ima ponesto na svim obrtajima. Hteo sam ja da vas cimam da pogledate motor ali bilo mi glupo, ne znamo se ipak. Ako se ne snadjes, doteraj, odradicu sve sto mogu, nije problem. Ja jedino ne volim da me pozuruju (a brzo radim). Treba mi jedno 5 dana da ga porasturam, servisiram, pregledam i nastelujem sta treba. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bstefanovic 1 Napisano Februar 26 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Sprint 1050 ST Prijavi odgovor kao problematičan On 2/16/2024 at 9:15 AM, N.F.S. said: Ja odavde planiram da narucim, bas ovaj veliki kit, kada budem ventile radio da izmenjam i dihtunge gore. 6500 din postarina preko DHL kurira. T3990006 | 1050 Engine Service Kit WWW.WORLDOFTRIUMPH.COM T3990006 1050 Engine Service Kit | Genuine Triumph Motorcycle Part Treba proveriti sa DHL-om još troškove carine i njihovu uslugu carinjenja. Pre par godina je mene samo njihova usluga carinjenja iznela 4000din + 10% carine + 20% PDV... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 26 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od drugara bude isao Tigrom kod Ivana da vizir visoki izradi molim da se i meni javi! Uplatim da se jos jedan kom napravi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 26 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Ako neko od drugara bude isao Tigrom kod Ivana da vizir visoki izradi molim da se i meni javi! Uplatim da se jos jedan kom napravi. Hvala. Bice ubrzo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 26 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javi molim te, uplatim novac u napred tebi. Onaj samo poviseni ne radi, probao sam... Poslacu ti sliku koji da uradis i sebi i meni. (Takodje Ivanov rad, ima par strana u nazad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Februar 26 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pokvarim Neši malo temu slikom jednog raskupusanog skutera pored njegovog ljubimca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...