N.F.S. 21597 Napisano Februar 23 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, malucko said: Pravim neku racunicu Onda ti je bolje ovaj iz Paracina, ima koliko sam video bar 1000e opreme na sebi. ... i radi, pali, moze da se proba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 23 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo svetla, motor stoji nize u odnosu na kapiju, svetla idu redosledom (ukljucivanje), kratko/ dodajem dugo/ dodajem spotice, gasim dugo, gasim kratko ostaju samo spotici da svetle... Samo spotici/ ukljucujem kratko/ukljucujem dugo svetlo pa gasim u kontra redosledu. Pokrivaju spotici "rupu" komotno, odoh da se vozim https://www.youtube.com/watch?v=sW5X6wZhjog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 23 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, N.F.S. je napisao: Evo svetla, motor stoji nize u odnosu na kapiju, svetla idu redosledom (ukljucivanje), kratko/ dodajem dugo/ dodajem spotice, gasim dugo, gasim kratko ostaju samo spotici da svetle... Samo spotici/ ukljucujem kratko/ukljucujem dugo svetlo pa gasim u kontra redosledu. Pokrivaju spotici "rupu" komotno, odoh da se vozim https://www.youtube.com/watch?v=sW5X6wZhjog Ovo izgleda prelepo, kao marakana svetli! Jedino sto me odbacuje od tog u paracinu je jer nema ABS. Nije mala stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 24 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znaci ogibljenje dugog hoda, poznatim putem kroz selo (bas mrzim ovuda da idem zbog prasine!) samo drzim gas, kao na asvaltu... Gazim ovo nasuto bez da osecam na rukama Bas mi treba nesto kao tigar 800, sa dugim hodom i vecim tockom, sve vise uzivam u voznji van puta, preko nekih planina, tamo gde ljudi nema!!! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 24 Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prašnjave su ti gume, Nešo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivanje sajle esterom Koga mrzi da ceka prirodnim padom da sidje do dole, moze ovako "drndanjem" za minut da protera! Ocekujte curenje iz buzira po dekli jos narednih par dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4387 Napisano Februar 25 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je , mislio sam da sam samo ja bolan ... Vidim , imam i drugare .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Februar 25 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazivanje sajle esterom Koga mrzi da ceka prirodnim padom da sidje do dole, moze ovako "drndanjem" za minut da protera! Ocekujte curenje iz buzira po dekli jos narednih par dana. Ok, to fino podmaze ali iduci mjesec ce da prlja deklu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 25 (promenjeno) Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: Ok, to fino podmaze ali iduci mjesec ce da prlja deklu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Pa mora da napravi sebi zanimaciju, vidiš da se bliži kraj. Ovako će mesec dana, 3 puta dnevno da glanca deklu i pere beton ispred kuće... Promenio Februar 25 član ProMaster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako poludim ima da izvucem magistralu iz agregata na sajlu! Da je forsirano podmazujem i trajno cistim, perem i dolivam! Tol"ko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4387 Napisano Februar 25 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je scotliler mogao da napravi podmazivac lanca , sta nas tacno sprecava da iz kragujevca izadje brend podmazivac sajli ?! Jahahaha 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, N.F.S. said: Koliko znaci ogibljenje dugog hoda, poznatim putem kroz selo (bas mrzim ovuda da idem zbog prasine!) samo drzim gas, kao na asvaltu... Gazim ovo nasuto bez da osecam na rukama Bas mi treba nesto kao tigar 800, sa dugim hodom i vecim tockom, sve vise uzivam u voznji van puta, preko nekih planina, tamo gde ljudi nema!!! Oces da se djoramo? Promenio Februar 25 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj mi treba! Ili onaj gs800 bmw, probao sam od drugara, bas lep za voznju po nasutom putu. Evo krecem za 30min do Cicevca (neko selo ispred), da vidim jednog TA700. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da sacekam jagodince i picimo daljeeee! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 25 Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam davno taj motor i dan danas je lep, moderan i dopadljiv, samo jedno. Tabla, uzasna je i nimalo ne ide uz ceo motor, kao da su je izvadili iz podruma i bili u fazonu, ko ga jebe guraj ovo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ProMaster said: Gledao sam davno taj motor i dan danas je lep, moderan i dopadljiv, samo jedno. Tabla, uzasna je i nimalo ne ide uz ceo motor, kao da su je izvadili iz podruma i bili u fazonu, ko ga jebe guraj ovo.... Meni je isto bila uzasna u pocetku ali vremenom udje u oko. Sad mi je ok. Meni je diskutabilan ali i na to se covek vremenom navikne i nije nesto u sta ulazis non stop jer od elektronike imaju svetla, migavce i ABS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 25 Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DeusExMachina je napisao: Meni je isto bila uzasna u pocetku ali vremenom udje u oko. Sad mi je ok. Meni je diskutabilan ali i na to se covek vremenom navikne i nije nesto u sta ulazis non stop jer od elektronike imaju svetla, migavce i ABS Ne znam da li pricamo o istom, ja govorim za Nesin 1050, tvoj 800, poput 1200 ima za moj pojam, lepe satove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, ProMaster said: Ne znam da li pricamo o istom, ja govorim za Nesin 1050, tvoj 800, poput 1200 ima za moj pojam, lepe satove. Upravu si nisu isti ali je koncept slican. To jest noviji 1050 ima dosta slicnu tablu kao moj. Sad videh da je na ovom ipak malo drugacija. Promenio Februar 25 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 25 Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stara Nova: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Tabla, uzasna je i nimalo ne ide uz ceo motor Isto mi je od pocetka razmisljanje! Da je bar ovaj okvir crn... Ima bord racunar, ima sve sto ti treba od podataka ali jeste moglo lepse! Sto se samog motora tice, ide/koci/ krivinu drzi kao cbr1000 a polozaj kao na kralju udobnosti GSu! Kakav crni transalp 700?!? Kao bicikla, pojma nemam ni sta sam ocekivao. Ove sezone prodavati sigurno necu, nastavljam sa ulaganjima. I tako, u povratku kuci vidim iza sebe poznati far! Branko @Paljevina na KTM se iz Krusevca (takodje) kuci vraca Evo tabla praistoriska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji mi se kao kupac na PP obratio @malucko, i ako tesko odolevam da ne zamenim kuckam ovde da i drugima dostupno bude. Ne da prodavam, u oktobru ko zeli neka se obrati. Do tada ce kroz temu ici sta na njemu radim, kako se ponasa, i tako... Hvala drugari neka vas gume drze! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Februar 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ...mislim da sam ovo već negde čuo...Neka zainteresovani ipak imaju pare u pripravnosti, Nešo je lak na obaraču Pratim tvoje pisanje Nešo, zbog posvećenosti i detalja, iako mi ni jedan od motora koje voziš nije u sferi interesovanja...Sent from my SM-G996B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21597 Napisano Februar 25 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Boki moj dobri! Marinu si upoznao, po prirodi tiha, moz" misliti kada mi jutros rece, "Nemoj, odakle ti snage vise" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 25 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ко жели Нешин мотор нпр. Триумх сад овај што поседује, нека код њега не долази са понудом и кешом, него нека му дојави да има негде тамо неки мотор, одличан али да има свашта нешто за истраживање, буџење, проверавање, надоградња,па ако буде желео некада да се отараси од Триумха да јави…и онда само чекати, чекати, чекат и чекати… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...